Scrubs (2018) - Watch Online

nem érdemes időt. Hasonló cselekmény a film szaporodtak, mint a penész, de ez különösen érvényes a salak.
közben ölték

Sokak számára úgy tűnik, valószínűleg csak hihetetlen szerencse, hogy vegyen részt a kísérletben, két héttel szabad pihenni, és még kap fizetett érte. Egy ilyen trükk hervadás és a hősök a film.Mit is mondhatnék, „klinika” - jó film. De ahhoz, hogy a műfaj, ő nem tart ki. Őszintén szólva, a film úgy néz ki, nagyon passzív hangulat. Heroes - átlag. Ahhoz, hogy senki nem néhány konkrét értelemben, egy nem különösebben emlékezetes (kivéve, hogy látszólag emlékszik, ki kicsoda). De van rá szükség, ha minden esetben, minden kísérleti. Ebben az értelemben egy kis kontraszt, akkor meg egy pár karaktert, vagy jobb felfedi a jelenlegi.Ez nem gondolta, hogy a filmet forgatják amatőr kamera. A fő hátránya, hogy ha van drasztikus intézkedéseket, mindegyik homályos és tisztázatlan, és természetesen, a hatás a félelem, meglepetés és mások kiegyenlítődik.

Sajnos nem lep nincs fejlődés, nincs vége. Az ember könnyen kitalálni, hogyan végződik. Tehát alapvetően a figyelmet a lényege a film középpontjában egy bizonyos egységes fellépés. Ez látható még az a tény, hogy a karakterek nem különösebben próbál kijutni a kórházból, és lyukas fel egy helyen, és beszélni a rádió, néha így filozófiai szünet.

Hmm is „illeszkedik a gyerekek nem egy játék” és a gyógyszerek nem játékszer felnőtteknek!) Akkor nézd meg egyszer, és felejtsd el