Sétálunk egész évben, hogyan kell öltözni az újszülött sétálni

Home -> Gyerekek -> születéstől egy éves -> ruha a szezonban: hogyan válasszuk ki a ruhák kényelmes sétát a baba

Annak ellenére, hogy a baba csak a közelmúltban derült fény, és úgy érzi, hogy távol kell tartani a baktériumok és kórokozók, egy séta a friss levegő nem árt neki. Éppen ellenkezőleg, az ünnepség egy hasznos és szükséges feladat, hiszen akkor a babák alkalmazkodni az új környezet és erősíti az immunrendszert. De mi sétálni a gyermeket, hogy ő volt öltözve az idő, és nem beteg? Hogyan ruha újszülött különböző hőmérsékleteken, járni egy kellemes időtöltést az Ön számára és a morzsákat - izgalmas kérdés, hogy megpróbálunk válaszolni ebben a cikkben.







Időjárási körülmények és a hosszú séták

Az ideális megoldás az Ön morzsákat napi séta tartó másfél - két órán keresztül. De, persze, nem csak ki, hogy a csecsemő egy ilyen teszt. Az időtartam az első guljanija kisgyermek nem haladhatja meg az öt percet hideg időjárás és a tizenöt perc - meleg. Eleinte, akkor is csak, hogy grudnichka erkély, előre kikészített az időjárás. Fokozatosan, napról napra, növeli a időtartamát séták tíz percig, így a végén volt egy óra. Ha a gyermek úgy érzi, jó az utcán, és nem volt kifogása a folytatása, a jó idő feletti hőmérsékleten tíz fok, és nincs erős szél sétálhatunk tovább. Ez erősíti a mentelmi a baba, valamint javítja az étvágya, a hangulat és az alvás. De ha a hőmérő mutatja, hogy a külső hőmérséklet mínusz tíz fok, játszani a biztonságos és nem megy ki az utcára anélkül, hogy túl sok szükség. Ezen felül, akkor nem kell kísérletezni az egészségügyi, a baba, ha van egy magas páratartalom emelkedik egy erős szél és a csapadék kezdett.

Az ünnepség érzem körül gyermek nyakára - a hőmérséklet kapsz egy ötlet, amit a baba érez. Ha a nyak forró és nedves - ha túlzásba vitte azt a kötést, ha jó - így az újszülött hideg. Meleg nyak, nyugodt viselkedése és az alvás az utcán - a legjobb mutatója, hogy a babák kényelmes.

Mielőtt a csecsemőt, öltözzetek magát egy törpe nem izzad, különben a gyereket vár gyors hipotermia és növeli a megfázás.

Hogyan ruha téli







Serene windless téli napon - egy nagy idő a baba lélegezni a levegőt. A téli hőmérséklet -10 fok legjobb megoldás az lenne a következő sor ruházat: meleg sapka és sapka - a fején; majd vékony pamut atléta, gyapjú overall és szigetelt boríték vagy télen sinteponovye kezeslábas. Ha a kerekesszék egy kupola, akkor ez elég ahhoz, hogy az újszülött jól érzik magukat. De ha még mindig aggódik, fedjük le egy meleg takarót tetején a kisgyermek, majd rögzítse a mennyezet.

Ha úgy dönt, hogy egy baba gyermek termikus fehérnemű, először győződjön meg arról, hogy a baba nem allergiás a gyapjú, amely tartalmazza a készítmény ilyen ruhát. Ellenkező esetben előnyben részesítik a ruhák készült természetes anyagok: pamut, len.

Ha összegyűjtjük az újszülött sétálni azért fontos, hogy az arany középút: ne hevítsük vagy menő.

Sűrű takaró vagy szőnyeg lesz elég felesleges erős szél és a magas páratartalom. És ha a külső hőmérséklet 0-5 fok, és nem fúj a szél, a gyermek nem fagyasztható nélküle.

Hogyan ruha ősszel és tavasszal

Sétálni egy újszülött ősszel ne feledjük, hogy az időjárás a holtszezon szeszélyes és kiszámíthatatlan. ruhát séta hőmérsékleten 0-10 fok kell állnia megfelelően kiválasztott ruhadarab: a fejrész és a sapkák, valamint a gyapot test, sűrű kezeslábas (vagy blúz, bugyi) és demi kezeslábas. Ha a külső hőmérséklet 10-15 fok, és nincs szél, akkor legyen finom sapka és kalap, pamut test, tavasszal és ősszel kezeslábas vagy borítékot. Ha megy sétálni szeles időjárás, a mellett ruhadarabok ne legyen lusta pododet polár kezeslábas.

Tavaszi javában zajlik, és azon gondolkozol, hogyan kell öltözni az újszülött május? A séta, amikor a hőmérséklet szinte nyáron és 15-20 fok, meg kell hagyni egy vékony sapka, ruhák és a gyapot kezeslábas sűrű (például szigetelt velúr).

Hogyan ruha nyári

Gyűjtés grudnichka sétálni a nyáron, ne vigyük túlzásba. A meleg időjárás, 20-25 Celsius fok a hiányában elegendő szél úgy csúszkák, mellények és a fény panamochki pamutból vagy motorháztető. Ha azonban közben az ünnepség szélrózsa és esni kezdett az eső, ne aggódj: még gyermekorvosok ajánlani egy sétát ebben az időben, mint a baba kell alkalmazkodni bármilyen időjárási körülmények között. Csak fel egy kabátot morzsákat és fedél könnyű, de sűrű takaró.

A fő szabály a nyári gyalogos - Csak ruhát készült természetes anyagok, és a legjobb az összes - pamut. Ilyen pipsqueak ruhák nem fagyasztható, és nem izzad. Emellett megpróbálja felvenni a gyerek laza ruházatot, és biztosítja, hogy a kötések nem voltak benne, de azon kívül. Ez segít elkerülni dörzsölés a gyermek érzékeny bőrt.

Fontos megjegyezni, hogy egy újszülött nem kívánatos tegyük ki közvetlen napsugárzásnak hosszabb 15-20 perc alatt. A leghasznosabb számára - séta az árnyékban.

Egy forró nyári napon nem lesz felesleges, hogy az utcára egy pár dolgot. Először is, természetesen, ivóvíz, ami időről időre fel kell ajánlani a morzsákat. Másodszor, egy takaró vagy szőnyeg - ők jól jöhet, ha egy hirtelen hideg légtömeg újszülött. Harmadszor, a pelenka, amely lehet dobni a babakocsi, mint a védelem a nap, vagy egyszerűen csak fedezi a baba, amikor elalszik.

Táblázat betartása bébiruhák 0-6 hónapos időjárással

Hőmérséklet intervallum, ° C

Az ajánlott ruhát