Shareman ingyenes letöltés

Ez a program kínál egy csomó más lehetőségeket. Emellett az alapvető funkciók - hozzáférést biztosít a hatalmas különféle fájlokat, ezt a programot lehet használni, mint egy letöltés menedzser, fájlmegosztó és azonnali üzenetküldő kliens. Tény, hogy a program négy különböző funkciót, amely lehet használni egy egyszerű intuitív interfész. További felhasználóbarát program letöltésére fájlok nem létezik. Fájlok letöltése szinte azonnal. Csak néhány kattintás, és a fájlt kezd beadni, és előtted kinyílik egy választás: vagy úgy kinézni, mint lengő a szükséges információt, vagy szórakozni, amikor beszélgetni Shareman.Miért Shareman?

    Shareman ingyenes letöltés


barát felület
Regisztráció nem szükséges
Nagy-fájlok
érdekes beszélgetés
műszaki támogatásTöltse le a közvetlen kapcsolat

Shareman - letöltés ingyenes, és regisztráció nélkül!

Frissítések a programban szereplő havonta, de nem kell aggódnia, a letöltés és Sherman újra, hiszen a program értesítést küld a frissítések, valamint kéri, hogy letölteni őket. Ha elfogadja, akkor a frissítés automatikusan letölti és telepíti a következő alkalommal, amikor elindítja a programot. Regisztráljon, hogy képes letölteni fájlokat - nem kötelező.

Ezen túlmenően a program számos további hasznos funkciókat. Például az egyedülálló hatékony algoritmust a P2P, illetve a beépített audio player Shareman, hogy a lejátszás minősége nem rosszabb, mint a legnépszerűbb audió lejátszó. A keresési rendszer nagyon kényelmes, ez lehetővé teszi, hogy fájlokat bármilyen kérést, és a nyelvtani hibát gépelés közben a program automatikusan biztosítja az Ön számára a fájlok hasonló helyesírási bár sok felhasználó véletlenül utalt a program: sheriman, Sherman.