Shareman ingyenesen letölthető program - shareman

Shareman - könnyen kezelhető szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára letölthető multimédiás tartalom alapján torrent tracker technológiát. Használata révén ezt a technológiát, filmek, tévéműsorok és a zene valóban nézni online, mert az adatok letölthetők a több ezer számítógép-felhasználók a program. Ezen túlmenően a program függvényében «Turbo», amely lehetővé teszi, hogy jelentősen növeli az adatok letöltési sebességet.Minden tartalom felépítése és helyezzük kényelmes könyvtárat épített shell programot Shareman Windows. Nagyon részletes katalógusa (nyolc szekció), a program lehetővé teszi a teljes körű keresést a lista. Érdemes megjegyezni, hogy egy külön rész a katalógus nyújtott filmeket HD minőségben.

Shareman ingyenesen letölthető program - shareman

Shareman ingyenesen letölthető program - shareman

Shareman ingyenesen letölthető program - shareman

Windows 8, 7, Vista, XP102.3.78.215 / 4.4.0.3.56 béta

Letöltés ingyenes Shareman


Főbb jellemzők Shareman:

  • Kényelmes katalogizálása multimédiás tartalom;
  • rendszer értékelése tartalom;
  • beépített chat felület, osztva témák kommunikáció;
  • Szülői felügyelet;
  • a rendelkezésre álló támogató szolgáltatások shareman.tv erőforrások
  • letöltés „egy kattintással”;
  • választása letöltésével a felhasználó-objektum egy sáv a teljes album;
  • a képesség, hogy iratkozzon fel frissítéseket könyvtár automatikus letöltését új termékek jelentek meg;
  • automatikus beállítás Windows tűzfal.

A szülők egyetértenek abban, hogy letölthető Shareman köszönhetően a funkció „szülői felügyelet”, levágta a fiatal felhasználók bizonyos szakaszaiban a katalógusban. Minden címtárbejegyzésre részletes leírást. Szintén az Ön kényelmét, bevezette a rangsorolási rendszer, amelyben a legtöbbször nézett fájlokat kapnak magasabb rangok, és ennek megfelelően magasabb pozícióban a katalógusban.

A felhasználó meg tudja határozni, ha az adatok letöltésére keresztül „Beállítások” menüben a vezérlőpulton. Letöltés ingyenes Shareman ajánlott azoknak, akik szeretnék megosztani a világgal az adatgyűjtésre vonatkozó multimédiás tartalom: a program képes létrehozni saját gyűjteménye fájlokat egy felhasználóbarát kapcsolatot. Miután létrehozta lehet nyitni az ő gyűjteménye másokkal.

Egyedülálló „trükk” a program, hogy a rendszer ösztönzi a felhasználókat, elterjedt a tartalom, a szoftverfejlesztők díjat egy nagyon aktív fogyasztók WebMoney.

Osztja Shareman között hasonló programok, a jelenléte a beépített chat, ahol lehet kérni tanácsot vagy megvitassák a film. A beszélgetés alatt kövesse a moderátorok és a felhasználók. Program nyelv - magyar. Mindezek alkalmassága Shareman legújabb verzió nagyon egyszerű és intuitív felhasználói felület, és nagyon könnyen használható. Tehát, hogy megosszák tartalom, a felhasználónak csak ki az egér segítségével húzza a fájlt a program ablak - és már kész is.

Letöltés hasonló programok: