Shop - hogyan kell eladni a terméket kézzel


Lehetőségek needlewomen végtelenül bővíthető a fejlesztési interneten. Együtt a rendelkezésre álló letöltésével érdekes külföldi könyvek design magazin eredeti, érdekes modellek a kreativitás, a lehetőséget, hogy eladják a kreatív remekművek az interneten keresztül. Eladni most lehetséges és külföldön, és van egy piac sokkal több, és ami a legfontosabb - a kreativitás needlewomen becsült és a fizetett nagyon jól.Etsy.com - egy nagyon népszerű weboldal, amely megkönnyíti, hogy saját online áruház, és a saját kézműves termékek és eladni őket. Etsy fő közönsége az USA-ban, de ez hatalmas híresség a világon. Hasonlóképpen, az erőforrás Magyarországon ezen az oldalon lehet nevezni www.livemaster.ru oldal - Fair Masters. De Etsy közönség sokkal technikai támogatást és a kifogástalan szolgáltatást átgondolt, amely érdekelt a növekvő értékesítés.

Jártasság az angol nyelvet, még a nagyon minimális - akkor nem lehet akadálya, ne aggódj, ez elég, elég egyértelmű, és a helyén felületet, de szélsőséges esetben mindig a Google - fordító (translate.google.com)

Etsy.com - hatalmas komplexum „üzletek” a különböző gyártók. Alku, mégis, akkor nem hogy nem aukciós tételek kerülnek értékesítésre itt csak kitéve az árat.

Tudod eladni kézműves termékek (Kézi) saját készítésű - (nem megengedett, hogy a viszonteladás), vintage elemek (a Vintage) és különböző anyagok kreatív munka - féldrágakő, szövet, stb (kellékek).

A cél - létrehozása vitrinek (store) holmijukat.

Kezdetnek, akkor lehet, hogy egy kis marketing kutatást annak érdekében, hogy megértsük, mi a legjobb keresztül értékesítik Etsy.com (és a legtöbb vásárol eladók Magyarországon - az ország meg kell határozni azt). Ajánlat eladó, a legjobb, hogy ezek általában vásárolt, mert mi vagyunk abban a helyzetben nyilvánvalóan kevésbé kedvező, mint a vízi jármű az Egyesült Államokban.

1. Regisztráció, mint az eladó Magyarország.

3. A bal oldali oszlopban kell fordítani a helyi elemek - termékek az országban, amely jelzi, ha regisztrál (például Magyarországon). Kattintson ide - kapsz egy listát az áruk eladóit Magyarországról hozzátéve érdekében eladó (top - hozzáadjuk a legutolsó).

4. Vegyünk egy jó megjelenés, ez a lista, hogy elemezni kell, és megtalálja azokat a termékeket, hogy készülnek a technika, amely azt tervezi, hogy eladó. Akkor pozahodit az „üzletek” más értékesítők, akik fel ugyanazon áruk értékesítése - erre kell kattintani a kereskedő bejelentkezést.

6. Annak érdekében, hogy meghatározzák a keresletet, akkor a legkülönfélébb módokon:

A magyar eladók a listához példány legtöbb vezető dísztárgyak, papucs, kis állatok, sál - általában a különböző termékek készült éreztem. Vásárolja faipari termékek és a szüret ruhák. Ajánlat csodálatos ötlet -, hogy eladja a digitális mintát (a minta elér egy érdekes játék, vagy valami mást, és eladni), ez a termék könnyen értékesíteni bármely országban a világon.A legfontosabb, hogy a termék az eredeti, szokatlan, de praktikus.

Az egyik ötlet, hogy lehet visszavezetni az eladott áruk Etsy.com - ez a kombinációja a klasszikus anyagok és a modern technológia. Általában a „modern és klasszikus” - mindig is a win-win lehetőség minden esetben.

Az alábbi példák. aki tud segíteni, hogy megtalálja a saját ötletek:

Hogyan kap fizetett - az alapvető kérdés a végrehajtás távoli értékesítés. A fő fizetési mód a Etsy.com PayPal fizetési rendszer népszerű a nyugati, de amíg ez nem működik Magyarországon. Van olyan információ, amely a képviselői PayPal terv, hogy elérjük a magyar piacon, tárgyal minden mobiltelefon-vállalat, de eddig ez csak a jövőben.

Hogyan kell tennie, ha azt tervezi, hogy termékeiket a Etsy.com most.

  • 1. Munka partnerség jó barátok, vagy rokonok külföldön. amelyek segítségével átvegyék. A nyitás folyamata a bolt, akkor meg kell adnia az e-mail rokon vagy barát, aki már kötötte állás PayPal.


A hátránya az ilyen együttműködés az, hogy meg kell először megvitatják, milyen módon kerül át a pénzt, és az asszisztens valószínűleg újra kell rendezni adó kérdések és levelezést folytat azoknak, akik szeretnének vásárolni visszatérítést (de abban az esetben a rossz dolgokat).

  • 2. Használhatja a szolgáltatást oldalak közvetítő. Példa seller-online.com. De először meg kell tisztázni - milyen típusú termékeket dolgoznak. Elmulasztása lehet a helyzet, ha azt szeretné, hogy végre elektronikai cikkek (például fényképek, clip art), mert a szerzői jogi perben.
  • 3. Mivel az amerikai fogyasztók megszokták, hogy a PayPal rendszert, és akkor prinimate csak más fizetési módot, például átutalással a bankszámlára. hogy egyes ügyfelek azt nyomja, hogy megvásárolja a tételt.

Erősítse meg a nyilvántartásba vétel linkre kattintva, akkor jön az Ön által megadott e-mail.

De lesz egy eladó, és nyissa meg a boltban, akkor is végre kell hajtania több műveletet.

A gombra kattintva «El» (eladás) a felső menüben olvasható az ajánlatokat oldal honlapján értékesítési szabályok (könnyen lefordítani a Google fordítás szolgáltatás). Dióhéjban, a termékek értékesítését csak akkor lehetséges, kézimunka (házi termékek), szüret (régi) termékek - játékok, jelvények, ruházat, stb valamint a félkész anyagok kézműves (menet, féldrágakövek, bútorok, stb). Ennek megfelelően, más emberek termékeket nem lehet értékesíteni. Persze, hogy eladja az illegális árut betiltották.

„Ahhoz, hogy egy eladó megy keresztül, 3 egyszerű lépésben” - olvassa el a szabályokat, és egyetértek velük, kattintson a „kapcsolati Légy eladó három egyszerű lépésben” alján az oldal

  • 2. lépés. Adja meg a hitelkártya adatait. Írja be a helyes adatokat - a kártya lesz távolítva, hogy ellenőrizze a $ 1.01, majd vissza - ez egy szükséges intézkedés kártyaellenőrzés.

Helyezzük a „tick”, hogy elfogadja ezt a tesztet, az az oldal alján.
Erre a hitelkártya egy dollár számla, akkor kell, hogy gondoskodjon előre, hogy egy kis pénzt is. Tudod intézni bármely bank (vagy "The Messenger"), amely bármilyen típusú - Master Card, Visa.

  • 3. lépés. Készítsen áruházzal töltse ki árut. Tegyen egy tiszta képet, és próbálja meg, hogy a normális leírást a termék (méretét, célját, milyen anyagból). alapvető jellemzőit, és nem feltétlenül beszélni csodálatos tulajdonságokkal kell adni. Fordítás a Google - fordít Ha problémája van, angol fordítását szolgáltatás megbirkózni egyszerű mondatok csodálatos.

Jó lenne, hogy olvassa el az a kézikönyv az eladó, és segít a munka megkezdése előtt (ezek a polgári, de a Google fordító, ahogy érti minden lehetséges!).

És akkor - Ön a saját főnöke, az üzleti az interneten!

Létrehozása, és érdekes dolgokat, és eladni őket keresztül tárolni.

Tartsd szemmel a versenyt, és a trendek az interneten.

Tudod, hogy a saját honlapján (legalábbis az ingyenes tárhely), és hivatkoznak rá.

Hivatkozás 74 alkalommal
Tetszett: 3 felhasználó