Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

A memória az eltávozott szeretett tőlünk az anyagi kifejezése egy sírkő. Sok speciális vállalat vesz részt a gyártás és a telepítést. És ha az első része annak a folyamatnak, speciális készülék nélkül lehetetlen elvileg a második nem különösebben nehéz. Síremlékek kezük is jól elvégezhető a minimális szakértelemmel és mindenféle speciális eszköz nélkül.Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

A művelet végrehajtása előtt szükséges az élet fenntartásához, szükséges a talaj zsugorodás. A középső zónában ez nem kevesebb, mint egy év. Beépítés gránit műemlékek tett betonalapra, amely in situ van préselve keverékéből előre elkészített. A munkához szükségünk van néhány építési anyagok, eszközök és műszerek meghatározására szinten.

előzmények

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

Síremlékek kezük elkezd futni rasplanirovki telek és ásni árkok az alapítvány gerendák. Csapok és vezeték megjelölni a helyzet a barázdák a kötelező ellenőrzést átlók. Kerülete mentén létrehozott kivehető fa zsaluzat, amely készült Szélezett és csatlakozik a köröm és a fogszabályozó. A felső széle kell nyúljanak a talajszint felett, és hogy szigorúan horizontális.

Töltsük meg a bázis

Kell elkészítenie az oldatot a keverőt használunk ideális. Abban az esetben, hiányában ezt a műveletet kézzel is elvégezhető, és a megfelelő tartályba, vagy egy fémlemezből. Bealszunk egy rész cement három rész homok és hat rész töltőanyag és elkezdenek keverjük össze mindent egy lapáttal. Hozzáadása kismennyiségű vízzel, egy keveréket képezve konzisztenciánál közel a átlagos sűrűsége tejfölt.Síremlékek kezüket kellene tenni óvatosan, különösen a bázis kitöltés. Ready oldatot lapátokat vagy kanalak mozognak előre elkészített zsaluzat. A folyamat során a szakadó révén tömítésként segítségével bármely rendelkezésre álló eszközzel: vágás betonacél vagy fém rúd. Ez a művelet azért szükséges, hogy elkerüljük az üregek alakuljanak a földbe.

telepítése sírkövek

Lábánál a sír beton alapot pad, hogy valójában az alapja a talapzaton. A felület legyen szigorúan horizontális és kellő vastagságú. Ez lehetővé teszi nemcsak a jogot, hogy egyenesen egy emlékmű, függőleges helyzetben, hanem biztosítja annak stabilitását évek óta.

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

Síremlékek saját kezűleg készített a cement-homok keveréket bevezetésével a betonacél rudakat. Számuk más, de nem kevesebb, mint három egység. Befejezése után a keménység és zsaluzási megoldást megérti. A virágos kert tele van elkészítve és a megtermékenyített talaj. Szerelési sírkövek fölött, de a memória az elhunyt marad sokáig.

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

A meleg időjárás, kevesebben segítenek egymásnak szerint sok kutató a pszichológia területén, meleg időjárás provokálja az ellenségesség és az agresszió a társadalomban. Hogy magyarázza ezt jóváhagyja.

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés

Síremlékek saját kezűleg egy útmutató a fellépés