Smink, vélemények a homoktövis olaj komplex haj tippek - natura sibirica

Palack készült egy eredeti ötlet egy pipettával érdekes, csak azt, hogy a kéz használata. Az illata finom (szeretem homoktövis). a minőség - az olaj nem zsíros, jól felszívódik. Azt okozott a megkínzott festés és a mosás kiálló hajvégeket. ez a kis súlyozott. mert szilikonok kumulatív hatása, és kitörölhetetlen-remény a jövőben még nagyobb súlyt. 4. fel csak azért, mert a szilikonok (nem annyira bízom benne), és csak azért, mert a terv száraz végét levágjuk időben.Olaj tetszett. Haj sima, puha. Olaj a haj nem teszi őket zsír ..

Olaj nagyon jó, nem kövér!

Volt őrülten boldog ezt az olajat! Én vagyok a tulajdonosa hosszú haj, és próbálják minden módon, hogy a takarmány a szőrszálak különböző eszközökkel, élvezte a sok vaj, és azt akarom mondani, hogy ez az eszköz nem rosszabb, mint a Barex Olioseta Oro Del Maroccoval hogy az ár jóval magasabb! Lányok, vásárolni, és elégedett lesz)

Az olaj jó, de a pipetta szörnyű.

Koristuyus olaj schorazu pіslya Mitt fejét. Megvan priєmny olaj illata jó pom'yakshuє kіnchiki haj pіslya visushuvannya nem zalishaєtsya zsíros slіdіv.

Használt néhányszor, azt hiszem szuper olaj. Haj sima és lágy, nem tapadnak össze, és nem nehezebb. Az illata homoktövis olaj, de ez nem tart sokáig, számomra ez is egy plusz. A hajam hosszú és tisztázni. Általában elégedett vagyok.

Tökéletes haj olaj. Én hosszú haj, ami nagyon zavart, ez az olaj vált üdvösség, néhány csepp a nedves hajra és könnyű fésülés, ragyog és táplálékot biztosított számomra. Az illata nagyon kellemes, nem tolakodó. Természetesen a tippeket posechennye nincs semmi, de olló, nem menti, de az olaj táplálja és hidratálja a haj nagyon jó. Plusz, ez gazdaságos.

Az olaj nem rossz. A tippeket lágyabbak, fésülje a haját könnyen. De az illata egy amatőr. Nem szeretem, sajnos. Néhány csodálatos tulajdonságokkal túl korai beszélni. Köszönjük make-up szállítás. De ezúttal egy futár hozta a csomagot, hogy a bejáratnál, mi volt, hogy menjen le váratlanul. Korábban ez nem volt. Valószínűleg csak siet.

Alkalmazása után az olaj a nedves hajam vékony, száraz, festett haj lett sokkal kompatibilis puhább, kellemes tapintású, csillogó. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba a számát, mert nem lesz kövér.

Ksenia K. Dnepropetrovsk

Olaj tetszett összetétele miatt így. Tettem 4, mert igen, a haj fokozatosan táplálja, de a közvetlen hatása, hogy lesz sima, egyenletes, ha úgy tetszik nekem pushatsya, akkor ez nem fog megtörténni. De egy komplex homoktövis maszk nagyon sérült haj kiváló eredményt. Azt fejem általában 3 hét 2 nap vettem egy smink sampon, maszk, és ez az olaj a homoktövis sorozat. A komplexum oochen hasonlók. Itt van egy maszk nagyon sérült haj egyáltalán számomra kiderült, hogy a megváltás - a hajam, miután a hő és a hideg szörnyen elkényeztetett a tippeket, csak széna, a különböző maszkok nem segít, fésült feszes, vagy inkább anélkül alapok semmilyen módon. A maszk a haj puha, fényes. És a boldog tudattal, hogy állandóan a legnagyobb a biotermékek haj, etetnek! Így azt tanácsolom, vedd, de ne számíts villámgyors eredményeket, de -Soft, de nem tökéletesen sima és fényes. Ez egy lehetőség a fokozatos javulás a feltétel a hajad.Ez az első alkalom, hogy használni hasonló módon gondoskodni a hajvégeket. Azt biztos, hogy mit összehasonlítani, de nagyon tetszett. Az olaj kellemes diszkrét illatú, könnyű szerkezetű (namazyvanii de légy óvatos, könnyű túlzásba vinni). Ad luxus ragyogást a haj, a haj meg többet ápolt és sima. Valószínűleg, használat után rendelni egy másik butylek.

Kiváló olaj! Ahogy vásárolt, nem tudott ellenállni, ő hajra alkalmazzuk (bár szükséges megnedvesíteni szárítás előtt) a haj azonnal válni puha, fényes, nagyon mintha élne! Bár a gyűjteményemben van és Mytilene Olaj- és Ulta Kerastase, Matrix Amla, nem rosszabb! Ügyeljen arra, hogy vásároljon valamit mást Natures Siberika első magasztalt homoktövis maszk sérült hajat.

Alla K. Chernovtsy

Olaj szuper, különösen, ha homoktövis egész sorozatot. Azt sampon, kondicionáló, olaj - haj esetén azonnal él, annyira szelíd és puha. Ami a tippeket szakasz túl korai megítélni, mert én csak 3 hét, és még a haját korábban szárazon a tippeket, de hidratálja tökéletesen! Azt ajánlom!

Nem tetszett az olaj egyáltalán semmilyen hatással, akkor a szag nem nagyon, nem vásárolnak. Olaj elixír átalakulás Garnier Fructis sokkal jobb, és az ára is olcsóbb, és a szag funky, inkább megveszik.

Olaj Duzhe podobaєtsya. Pocha neki koristuvatis a zamіnu Cristal Breilil. Dopomagaє meg suhostі kіntsіv haját. Amikor vikoristannі tsogo olaj, haj dіysno Got bіlsh doglyanuty viglyad. Plu tsogo olaj a tény scho vonó nem kövér ő nem obtyazhuє haj.

Kiváló komplex helyettesíti adatok Breilil kristályok összetett. Én nagyon szeretem. Tippek, nagyon puha és sima, így nem zsíros maradékot.

jó. de nem vásárolnak. fluffiness nem egyértelmű, nem tetszik az illata. csak hidratáló, általában az egész

Olaj hihetetlen. Nem csak, hogy kellemes illat, így a másik után, és a tippek nagyon jól néz ki! Szintén a haj kellemes tapintású, és ellátogatott a tippeket kevésbé észrevehető. Az egyetlen dolog, ami kissé csalódott, mert ez egy törött pipetta. szakadt gumi tip. Bár a megjelenés nem csak én. A következő alkalommal kerül kinyomtatásra a futár csomagot :)

Az első ellátás a hajvégeket. Azért választottam ezt az ár és az, hogy egy része egy tisztességes mennyiségű olajat, nem csak a szilikont. Van porózus haj, száraz, közepes hosszúságú. Én nem csak a tippeket, hanem hosszú. A haj nem zsíros, de a termék nem bántam meg, és a csepp, tájékoztatása szerint a gyártó, nem lehet megkerülni. Puhítja a hajat, teszi még sima és fényes. De ha a tippeket már erősen ostor csak segít olló.

Haj állapota jobb lett (kevésbé látható töredezett). Azt nem mondhatjuk, hogy ez a legjobb orvosság töredezett, amit próbáltam, de az ár / minőség arány - valóban a legjobb.