Speed-dating az interneten

Mit jelent az deyting

Wannafun - van egy telek online társkereső, és nagyon különbözik minden, ami már létezik RuNet. Mi nem találta a másik oldalon, mint száz, de elindított egy új kereső méret és a kommunikáció.Észrevettem, hogy a férfiak kezdenek égetni a szemét, amikor azt mondom, ezt személyesen és milyen bizalmatlanság nézzen rám lány. Itt az ideje, hogy lerombolja a mítoszt: gyors szerelem - ez nem egy hely, ahol egy pár mondat akkor meggyőzni a lányt, hogy a szex.

Speed-dating az interneten

Hogyan néz ki a böngészőben

Speed-dating az interneten

Pillanatkép az új verzió a szolgáltatás. Matrix személyek. Háttér, mielőtt az új ismeretség.

Körülbelül így épül a szolgáltatást. Látni fogja az áramlás az emberek és képes lesz arra, hogy hívja valaki. Ugyanabban a pillanatban egy potenciális partnernek látja a hívást, és fogadja el a párbeszéd vagy elutasítására. Ha igen, akkor a rendszer hagylak egyedül 3 percig, és nem zavarja az új ismerősök. Lehetőleg ne tartsa unalmas beszélgetések „hogy vagy?”, Vagy „ismerkedjen.” Második esély akkor nem. Miután futni 3 perc, Wannafun kérni minden „Tetszett az ember?” A pozitív választ a két, akkor adjuk hozzá a kapcsolatot lap egymással és a további kommunikáció lehet folytatni nyugodtabb állapotban, amikor csak akarja. Ha legalább egy csalódni fog a három percet, majd nyomja meg a „Nem tetszik”, az azt jelenti, hogy Kate nem adja meg a telefonszámát, és elhagyta Misha - Wannafun soha megmutatja egymást az oldalon.Speed-dating az interneten

Pillanatkép az új verzió a szolgáltatás. Egy pillanat, mielőtt az első virtuális találkozón.

Csakúgy, mint az utcán, a Wannafun Misha nem egyszerre találkozni Katya, Nastya és Sveta. Csak akkor választható ki az egyik tompított áramlási személyre.
Hogyan ideológusa az erőforrás, van egy erős meggyőződés, hogy Misha a Novy Arbat abban a pillanatban, amikor meglátta Kate nem érdekli, hol a piercing, és hány pontot ő szerezte a teszt „Ön célorientált ember.” Misha fontos Katja drew a figyelmet rá, és legalább három percig beszélni vele a közepén egy hatalmas utcai kiabálás nélkül „ismerkedjen” a fiúk a járókelőket.

Speed-dating az interneten

Pillanatkép az új verzió a szolgáltatás. Kapcsolatok kezelése.

Speed-dating az interneten

screenshot a képernyő futó 1.0-s verzió az iPhone.

Speed-dating az interneten

A fejlesztő az iPhone-változat volt a cég HintSolutions. Ez a csapat ismert a piacon a mobil alkalmazások fejlesztése „Painting” a Alekseya Navalnogo és WikiLeaksApp a projekt az azonos nevű Julian Assange.

Speed-dating az interneten

Keresési beállítások. Később, adjunk hozzá egy város szűrőt.

Wannafun alkalmazás iPhone - az első lépés a mobil fejlesztés szolgáltatás. Nem számít, hogy hol van - otthon, útközben vagy a nyaralás - akkor most meg még barátokat az alkalmazást. Kommunikálni, találkozni, akik a szerelem és a barátság nélkül hosszú kérdőívek és a hosszú várakozás a válaszra.

Speed-dating az interneten

A verseny a felhasználók körében

Speed-dating az interneten