Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

Tünetek, mértéke Staphylococcus aureus gyermekeknél - a veszélyes Staphylococcus aureus?

Staphylococcus aureus - baktérium, amely, ellentétben sok prokarióták, arany színű, ami a kórokozója pyo-kóros folyamatokat az emberi szervezetben.Legfogékonyabb Staphylococcus aureus gyerekek, így ma beszélünk a betegség okait, megjelenő fertőzés eredményeként, tünetei és következményei Staphylococcus aureus a gyermekek számára.

Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

Staphylococcus aureus gyermekeknél - oka a betegség, amint arról a Staphylococcus aureus?

 • Staphylococcus aureus kerül továbbításra a levegőben lebegő cseppek. és az élelmiszer (szennyezett hús, tojás, tejtermékek, pékáru, sütemény tejszínnel) vagy mindennapi tárgyakról.
 • Staphylococcus aureus képes behatolni a szervezetben a gyermek, mint microtraumas a bőrön keresztül vagy a nyálkahártyát a légzőrendszert.

Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

A legtöbb esetben a fertőzés Staphylococcus aureus fordul az egészségügyi intézményekben.

Az egyensúly a bélflórát, legyengült az immunrendszere, auto-fertőzés - a fő okai a Staphylococcus aureus. Legmagasabb a fertőzés veszélye is koraszülött csecsemők és gyermekek legyengült immunrendszerű.

A szülés során. sebeken keresztül vagy karcolás, valamint az anyatejjel egy anya képes megfertőzni a gyermeket. Ha a baktériumok került az anya teste át a repedések a mellbimbót, ez ahhoz vezethet, hogy a gennyes mastitis neki.

Staphylococcus aureus gyermekeknél, ha nem kezelik időben is okozhat betegségek, mint az osteomyelitis, agyhártyagyulladás, tüdőgyulladás, fertőző - toxikus sokk szindróma, szepszis, szívbelhártya-gyulladás és mások.

Fokú Staphylococcus aureus gyermekek - mi a kocsi Staphylococcus aureus?

Két szakaszában a fertőzés Staphylococcus aureus gyermekeknél.

 • Egy korai szakaszában. A fertőzés után, amikor több órát vesz igénybe, a betegségre jellemző a levertség, hasmenés, láz, hányás, étvágytalanság.
 • A késői formája a betegség nem azonnal, és 3-5 nap múlva. Ebben az esetben a tünetek a Staphylococcus aureus gyermekeknél bőrelváltozások (kelések, fekélyek), fertőzés a belső szervek és a vér.

Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

Gyakran látható tünetekkel jelentkezik értelmezik különböző formában. Úgy tűnhet, mint spot kiütés vagy fekélyek, gennyes vagy egyetlen bevonattal ellátott bőr egyenletes. Ezért ezek a tünetek gyakran összekeverik a pelenka dermatitisz és nem tulajdonítanak jelentőséget a fertőzéssel szemben.

Előfordul, hogy a betegség tünetmentes. és felfedi azt csak a laboratóriumi vizsgálatok. Ebben az esetben a test a gyermek menti fertőző ágensek és rendszeresen kerül a környezetbe. Ez megnyilvánulása a betegség az úgynevezett szállítására Staphylococcus aureus. ez a hordozó nem kezeljük semmilyen antibiotikumot.

Ha nincsenek látható tünetei a Staphylococcus aureus és a gyermek nem szoronganak, a kezelés gyógyszeres késik, és a szülők szoros fektetve a mentelmi a gyermek.Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

Sokkal rosszabb a helyzet az aktív megnyilvánulása a betegség. A legkisebb gyanúja egy betegség, sürgősen meg kell menni a kórházba. Held kórházi anya és a gyermek, amely mellé gyógyszert.

Csak szigorú teljesítését minden orvosi receptek megszabadulni a fertőzés, és megakadályozza a betegség kiújulását!

Jelek és tünetek a Staphylococcus aureus gyermekeknél -, hogyan kell elvégezni elemzés Staphylococcus aureus?

Számos jel mutat a Staphylococcus aureus csecsemők és gyermekek óvodai. Ezek a következők:

 • A Staphylococcus leforrázott bőr szindróma ( „leforrázott bőr” szindróma). Ebben az esetben a bőrkiütés vagy terület gyulladt bőrt éles határokkal.
 • Sztafilokokkusz tüdőgyulladás. Által okozott staphylococcus-fertőzés, tüdőgyulladás jelentkezik sokkal nehezebb, mint más esetekben. Van egy erős légszomj, a hangsúlyos mérgezés, van fájdalom a mellkasban.
 • Cellulitis és tályogok. Mély szubkután szöveti sérülés majd gennyes olvadás. Ha egy tályog van egy gyulladás a kapszula alakja, amely nem terjed a folyamat tovább. Cellulitis - egy komolyabb formában, gennyes gyulladás ezt követően kiterjeszti szövetekben.
 • Gennyes bőrgyulladás - bőrelváltozás a kimeneti területen szőr a bőr felületén. A megjelenését egy tályog a területen szőrnövekedés, ha a tályog körül van kialakítva a haj (szőrtüszőgyulladás) azt mutatja, külső sérülések. További súlyos bőrelváltozások fejlődő nemcsak a gyulladás a hajhagymákat, hanem a környező szövetek (furunkulus), valamint a gyulladás az egész csoport kapilláris tüszők (bakterémia).
 • Agytályog vagy gennyes agyhártyagyulladás is kialakulhat, mivel a megjelenése carbuncles és forr az arcon, mert a vérkeringés az arcát specifikus és staphylococcus lehet bejutni az agyba.
  Tünetek Staphylococcus aureus látható a képen:
  Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

  Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus
 • Osteomyelitis. A 95% -ában a csontvelő gennyes gyulladás miatt előfordul, hogy egy staphylococcus fertőzés.
 • Szepszis - ha számtalan staphylococcus baktériumok a vér útján az egész szervezetben, amely ezt követően fordul elő másodlagos fertőzési gócok, nyilvánul meg a belső szervekben.
 • Endocarditis - szívbetegségek, 60% -ában halálos. Ez eredményeként jön létre a vereség a staphylococcus belső héj és a szívbillentyűk.
 • Toxikus sokk. Számos agresszív toxinok a vérbe, ami a láz, a pillanatnyi vérnyomásesés, fejfájás, hányás, hasi fájdalom, tudatzavar. Amikor az étel mérgezés betegség után jelenik meg 2-6 órával az étkezés után.

Azonosítani a kórokozót, meg kell, hogy vérvizsgálatot és / vagy biológiai folyadék a sebek Staphylococcus aureus. Miután végzett kutatás laboratóriumok és vizsgálati érzékenységét az antibiotikumokkal az orvos antibiotikumot, amely képes megölni Staphylococcus.

Következményei Staphylococcus aureus a gyermek - a veszélyes Staphylococcus aureus?

Staphylococcus-fertőzés bármely szerv. Következményei Staphylococcus aureus kiszámíthatatlanok, mert a ez a fajta staphylococcus okozhat a betegség, amely a jövőben, ha nem kezelik, krónikussá válhat.

Staphylococcus aureus gyermekeknél a tünetek, mértékét, hatásait S. aureus

A statisztikák szerint a harmadik napon 99% újszülöttek egy staphylococcus baktérium, mind a baba testét, és a bőr felületén. Ha egy erős immunitást, ezek a baktériumok zavarják egymást a többi a test baktériumok által.

 • Leggyakrabban aureus befolyásolja az orr-garat, agy, bőr, bél, tüdő.
 • Staphylococcus aureus azért veszélyes, mert késik kezelésére elhanyagolt betegségek akár halálhoz is vezethet.
 • Az ételmérgezés és a felszíni megnyilvánulásai a bőrön kell ébreszteni, és forduljon szakemberhez, és nem várja meg a staphylococcus fertőzés sújtotta a belső szerveket, és megszerezni vérmérgezéses formában. azaz - vérmérgezés.

Annak érdekében, hogy a legjobban megvédeni az újszülött szemben Staphylococcus aureus:

 • Támogatja az immunrendszert a gyermek;
 • Figyeljük meg a személyi higiéniára;
 • Tartsuk a tiszta üveg, mellbimbók, kanál. Más eszközök etetéshez, játékok és háztartási cikkek.

Colady.ru oldalon figyelmeztet: öngyógyítást árthat a baba egészsége! A diagnózist meg, hogy egy orvos, miután felmérést. Tehát, ha azt észleli a tüneteket, Staphylococcus aureus a gyermek biztos, hogy forduljon szakemberhez!