Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Ezek a csodálatos madarak, mint a hattyúk látható nem csak a természetes és mesterséges tavakban. Elég gyakran a szobrok díszítik a kerteket területen. A tulajdonosok a saját ház, ihlette a kreatív tervek, díszített házi tavak és a pázsit egész hattyú család. Eredeti és érdekes megjelenés hattyúk tette a saját kezét. Ahhoz, hogy úgy kell egy autógumi. Egy ilyen kialakítás irányt nevezzük szemetet art. Szó szerinti fordításban az angol, mint a kreatív munkát a régi dolgokat. Trash art irányába egy új, és nem mindenki által ismert, de az ötlet létrehozásának szép dekor elemek a régi szemetet meg sokáig. Szokatlan madár készült abroncsok nem szolgált, mint egy dísz a kertben vagy a telken.Swan a gumiabroncs a kezével

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Egy ilyen alkotás lesz szüksége a következő anyagok és eszközök:

  • túlélte a felesleges autó gumiabroncsok
  • gép köszörülés
  • elektromos szúrófűrész
  • villanyfúró
  • jó szélű kés
  • fogó
  • cvikker
  • fémrúd
  • kréta jelölésre munkák
  • festeni.

DIY gyártási hattyú ideális abroncs szolgált egy viszonylag hosszú ideig, amelyre lehet törölni (kopasz). Minél több elhasználódás alapanyagból, annál könnyebb lesz vele dolgozni.

Gumiabroncsok tüskékkel elő a külföldi cégek, nem fog működni. Ha rendelkezésre áll, több busz, akkor jobb, hogy hagyja abba a választás a fedél nylon zsinór. Ilyen anyag lehet vágni egy késsel. Gumiabroncsok köteleken fémből erősebb, így számukra szükség speciális szerszámok. Azok számára, akik egy otthon a szemét között nem található régi gumiabroncsok - segítséget kérni foglalkozik ezzel a kérdéssel a legközelebbi autószerviz, akkor ez elég jó.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

A termelés hattyú szüksége egy gumiabroncs. Bold kísérletezők formákkal, a szakértők tanácsot, hogy tartsa a személyes rendelkezésére áll több gumiabroncs. Folyamat azzal kezdődik, tisztítás és szárítás a kiindulási anyag, vagyis a gumiabroncs. Minden munka kapcsolódó termelési jobb végre nem a hátsó szobában, és az udvaron.

Swan gumiabroncsok - rajz és részletes utasításokat, hogyan kell faragni a hattyú ki a gumiabroncs

A megjelenése a jövőben a hattyú teljesen függ a sematikus elrendezését. Legyen felkészülve arra, hogy a folyamat baromfi- kell kiderülhet a rossz oldalon a gumiabroncs. Problematikus eversion függ helyességét és az egyértelműség, hogy a vágás a fedelet.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Először is, segítségével kréta meghúzni a határt a fedőt, elosztjuk félbe. Most akkor felhívni a csőr, a fej és a nyak. Festett nyakát egy csőr, hosszú kell valamivel hosszabb, mint a fele a gumiabroncs kerületén. Például, a kerék R13 a kerülete 180 cm Következésképpen, a hossza a nyak egy csőr kell kb 95 cm a fej többi részéhez képest a test volt, maximálisan megfelelő igény megfelelnek a következő méretekkel: Fej hossza 10 cm, csőr - 9 cm .. .

Hogyan készítsünk vágások

A következő lépés a munka koncentrációt igényel, az éberség és a pontosság. Munka vágás az abroncs komplex állítólag tölteni erőfeszítés és kellemetlen, tekintve a porképződés és a szaga égett gumi fenntartható. A metszéseket kell futtatni szigorúan előre tervezett vonalak.

Ha használt gumiabroncs zsinór nylon - a bemetszések végezhetjük éles késsel, időszakosan nedves azt szappanos oldattal. Kivágása a gumi nedves, szappanos kés lesz sokkal könnyebb és gyorsabb. Ha egy gumiabroncs réteg fém - egy kést, mint egy folyamat, nem egy asszisztens.

Bevágások a köszörű. Annak érdekében, hogy megvédje a szervezetet a lehető sérülések, használjon védőkesztyűt és láb patkolt zárt cipőt. Azonnal meg kell jegyezni, hogy a fűrészelés daráló gumi várt költségnövekedés körökben. Kivágásához hattyú kellett volna hagynia legalább 3 kört. Most meg kell, hogy legyen türelemmel, mert kialakult vágással füst, korom és a szag egyszerűen tolerálni nem mindenki.Work csiszoló fut elég gyorsan, de ez nem környezetbarát. Bosszankodik munka sokkal szebb. Ahhoz, hogy adjon meg egy körömreszelő a gumi anyaga van szükség, hogy egy lyuk. Használhatja a fúró vagy véső.

Wear fűrészlap szúrófűrész arányosan növekszik a működésre maximális sebesség. A legmegfelelőbb felhasználását is - az, hogy a közepes sebességű fűrészelő az irányváltó fogak. Így a minta a Fémkötél fog történni semmi különösebb baj: inverz kapák fűrészelés anyag eltörik.

Az átlagsebesség megfosztja a lehetőséget gumi forró. Ennek hiányában az eszköz jelenlétében vagy vágyak kézzel működtetni, akkor a fém fűrész. Ez lesz megbirkózni a feladattal, vágás, de ez az eszköz a munka teljesítmény sokkal lassabb lesz.

Hogyan készítsünk egy hattyú ki a gumiabroncs, vágás

Előállítása daraboló anyag legyen egy előre vezethető a kontúrok a csőr, a fej és a nyak. Sem vágások nem kell elvégezni az egész mintát. Ami a lehetséges hibák megengedett - ez egy teljes fűrészelés, ha az egyik oldalán a nyak. Ha teszünk egy teljes vágott az egyik oldalon, hidd el az emberek nem veszik figyelembe a tanácsot: vágja el a másik oldalon lesz nagyon kényelmetlen és nehéz. A legjobb megoldás -. Ehhez alternatív metszések mindkét oldalon nem nagy hosszúságú, 10 cm Ez a lehetőség a gyors, korrekt és pontos az ügy kimenetele szempontjából.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

A következő lépés - a kivágása a farkát. A hossza kb 25 cm. Ez egy kiegészítő eleme a díszítés és ezzel egyidejűleg támogatást, miközben megfordult a gumiabroncs. Fűrész termelődik értelemszerűen a többi által gyártott korábbi darabok. Most itt az ideje, hogy a leginkább időigényes folyamat a gumiabroncsok gyártása hattyú kezével. Eversion alábbiak: Gumi alakja elhelyezve vágott oldallal lefelé nyomva (lehet lábszár), és húzódik a kezét felfelé, ezáltal kanyargó az oldalsó részek.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

A központi helyen, a számok, hogy különös figyelmet: akkor kénytelen óvatosan. Ezt követően, a gumi szerkezetét formáját ölti egy hattyú. Semirings az oldalsó leengedése. Ha egy gumiabroncs réteg fém - él grind daráló. De ez az eljárás nem teljesen megszünteti a felfújt szerelvény.

Következésképpen hattyú készült gumiabroncs zsinór fémből csak akkor használható, díszítő elemként Kertészeti terület. Nem tanácsos telepíteni a területén a gyermekek és szórakozóhelyek.

Hattyúnyak, hogy a kívánt és megfelelő formában meg kell erősíteni. Szükséged lesz az egész hossza a nyak, hogy a lyukakat a parttól 10-15 cm-re egymástól. Lyukak vannak vágva két egymással párhuzamos. Ezeknek a helyét legyen a tengelyen. Most helyezze a lyukak a konzol nem vastag, lágy huzalok. A kapcsok haladva acél rögzítés vastag drót. Fogyasztása acélhuzal oszcillál mintegy fél méter.

Az alsó végén van rögzítve a bázis gumiabroncs (a belső részén a nyak), a felső végén - a fej régióban. Továbbra is csak a kanyarban a nyak megfelelő, és helyezzük a gumi szemét. Ezek fix csavarokkal. Ezen felül, akkor lehet, hogy rovátkák a széleit a szárnyak.

A kapott remek vizuális néz ki, mint a toll. Meríthetünk műanyag palack korona, csatolja a fejét a madár, és kap az eredeti Swan Princess.

Festék gumi szobor

Alapvetően a hattyúk gumiabroncsok festett a színeket, amelyben látható a természetben - fehér vagy fekete. Nem rossz, hogy megjelenés szobor festett arany vagy ezüst színű. Általában a festéket lehet használni bármilyen színű. Fontos, hogy a színek kombinációja összhangban a teljes design a helyszínen, és nem fáj a szemet a fényerőt.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Színezésére alkalmasak festék, a teljesítmény, legyen alkalmas a kültéri munkát. Meg kell alkalmazni Csak száraz és tiszta felületre. Az alkalmazás a festék az összes szabályt tart egy hosszú nem reped és morzsolódik. Ön is használja festékszóró tervezett festmény az autót. Készítsen kannák foltot sokkal gyorsabb. A felület a festett alapszín lehet díszített akril festékek. Például, felhívni a toll, csőr és a fej. Tehát a hattyú természetesebbnek látszik. Változatok a gumiabroncs-gyártási hattyú feltalált sok kézművesek.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Amennyiben telepíteni a szobor a gumiabroncs

Mindenki tudja, hogy a természetben, hattyúk élnek a víztestek közelében. Szintén gumi hattyú lesz harmonikus megjelenés mellett egy tartály vagy egy házi utánzat.

Swan a gumiabroncsok, hogy a saját kezébe

Ennek hiányában a helyszínen a tó vagy a tó, a hattyú lehet telepíteni a gyep vagy virágágyásba. A belső része tudunk talaj és ültetett növények. Ahhoz, hogy a szobor a stabilitás, akkor fel van szerelve a gumiabroncs. Meg lehet színre, amely ötvözi a színes hattyú, vagy egy sötét, összevonva a színe a telepítés helyén.

Az emberek a fejlett alkotó fantázia segítségével a régi gumik, nem csak a létrehozása dekoratív hattyúk.

Gumiabroncsok is, hogy más, szintén szórakoztató és eredeti madarak és állatok; hozzon létre bútorok, ahol nincs csere során helyhez kötött kültéri használatra (táblák, zsámolyok, székek); kivenni a kis tavak és virágágyások; telepíteni kerítés, festés kedvenc színei, vagy hozzon létre saját egyedi minták és minták.