Szabad aktiválás windose 1 perc

Nemrégiben egy cikkben hivatalos képek a Windows (7,8.1,10) a Microsoft honlapjáról. beszéltünk a kép tiszta Windsows meghajtók. Ebben, azt ígérték, hogy leírják, hogyan kell lefolytatni szabad aktiválás windose.Szabad aktiválás windose 1 perc

Szabad aktiválás windose 1 perc

Miután a Windows aktiválási, az aktivátor, amelyet leírt a cikkben, akkor kap egy teljesen legális operációs rendszer, ami frissítéseket kap (kivéve a Windows XP, amely már nem támogatja a Microsoft).

Természetesen a szabad aktiválás windose - ez illegális. Ezért szeretnénk figyelmeztetni, nem semmilyen módon figyelmét, hogy tegyenek meg mindent a következő eljárások, mivel sérti a feltételek az engedély a Windows. E cikk az csak tájékoztató jellegű, és minden, amit csinál - a saját felelősségére használhatja.

Program a Windows aktiválásához

Letöltés Windows aktiválási lehet MyFreeProject oldalon. Program aktiválásához windose KMSNano.Net a következőképpen működik: a rendszer létrehoz egy virtuális szerver és helyettesített, mint az igazi oldal fejlesztője keresztül aktivált szoftvert.Szabad aktiválás windose 1 perc

Együtt egy aktivátor és nyissa az utasításokat fájlt. Nagyjából, akkor csak nyomja meg az „Activate” gombra, és várja meg a sikeres aktiválási üzenetet. Ez elvileg elegendő lehet.

De ha egy kíváncsi ember, akkor nyissa meg a lap „Névjegy”, és nyomja meg a „Professional Mode”.

Ebben a módban, akkor aktiválhatja a több és a Microsoft Office termékek.

Szabad aktiválás windose 1 perc

Ezzel aktivátor, tetszeni fog aktiválni a Windows 7 és a Windows 10. Az aktiválás után feltétlenül újra kell indítani a számítógépet. Az újraindítás után lesz teljesen kész! Most akkor nem kell semmilyen problémát, hogyan kell aktiválni a Windows.

Kicsomagolás előtt archívumot aktivátor és azonnal megkezdése előtt a víruskereső a számítógépre telepített ki kell kapcsolni. Ellenkező esetben az aktivátor lesz vagy el kell távolítani tisztítási vagy blokkolni kell a kiindulási. Antivirus észleli aktivátor potenciálisan veszélyes szoftver.