Szabályok társkereső egy lány az utcán

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Mindannyiunknak meg akarja találni a párját. De hol kap, hogy egyedi? Nem az utcán ismerkedés! És miért nem? Ez volt az utcákon és tereken, parkokban és tereken, a város megtalálja a nagyon nagy számú képviselője a valós szex.De általában a srác megakadályozzák félelem elutasítása, félénkség és banális tudatlanság, hogyan kell eljárni.

Természetesen egy ismerős az utcán - nem a legegyszerűbb módja. De a segítségével a tippeket, akkor gyorsan megtanulják, hogyan kell létrehozni egy első kapcsolat, valamint könnyen és természetesen beszél, mint egy lány.

jó hangulat; bizalmat; türelem; bátorság; fantázia;

első érintkezés

Ez a megjelenés nem okozott mellékhatást és bevezetése sikeres legyen, meg kell venni több fontos pontot.

 • Elindításához körülményeire tekintettel az ülésen. Ha egy lány lassan jön, állva vagy ülve a padon, akkor kezdenek viselkedni. De ha ez nyilvánvalóan siet, nem zavarja őt.
 • Próbálja meg a szemkontaktust: elkapni a szeme, kacsintott, és mosolyog.
 • Megközelítés a lány, a látómezőben. Nem szabad halogatni kiderül, kiabálva üdvözletét, és így ijeszteni. Sokkal jobb, hogy menjen előre, de nem partíciót le az útról.

A helyzet a „fej” társul az agresszió és a konfrontáció, és akkor nem kell rá.

 • Közeledik a lány, akkor jobb lesz a félig feléje fordult, és hagyja a szabad mozgás útját. Úgy fogja érezni, inkább a nyugalom és bármikor mehet tovább a dolgát.
 • Ha szemkontaktust, és elment más irányba, akkor menj vissza és kissé megelőzi a fiatal nő. Ezután próbálja megismerni.
 • Ha a lány mozgása, ne próbálja megállítani hirtelen megfogta a kezét és a vállát. Utolérte, viszont a test kissé oldalra a lány, és csak ezután kezd beszélni.
 • Figyeljük meg a személyes tér: nem túl közel, és ne érintse meg a testrészek (csak észrevehetetlen kézzel érintse engedélyezett).

Pszichológiai komfort közötti távolság 50-60 cm.

 • Közeledik a lány ül egy padon, leül mellé, vagy hátsó lábain. A túlnyúlás a fiatal hölgy csak kényelmetlenséget okoz és idegenkedés.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

megjelenés

Point nyilvánvaló, de még mindig érdemes felidézni, hogy milyen fontos megjelenése, amikor ülésén. Bármilyen lány figyelni, hogy mit visel, és dönteni arról, akkor is, mielőtt megpróbál beszélni vele.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Ruházat és cipő legyen tiszta, ápolt és vonzó. A haj / szakáll szépen nyírt, hajtogatott és fésült.

Olvasd ebben a témában:

Szabályok társkereső egy lány az utcán
Hogyan néz ki elegáns férfi és megtanulják, hogy a ruhák

A direkt megközelítés

Háromféle módon a társkereső nők: a közvetlen, a kontextus és a „pikaperskie”. Ezek egyesül egy dolog: egy egyszerű, de hatékony első mondat. Tekintsük a módját részletesen.A közvetlen megközelítés működik egyszerű modell: üdvözlő - bók - megszokás.

 • Ha a lány megy, próbálja óvatosan megállítani, leesett, például a mondatot: „Adj egy percet, szeretnék beszélni veled.”
 • Vagy közvetlenül az üdvözlő szöveg után válassza ki a lány érdeklődését és kifejezése rokonszenvvel hogy egy bók.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Még sablonos kifejezéseket, mint „szeretlek” vagy „Van egy félelmetes mosoly,” lehet pozitív hatással a pályán a szeretet.

Olvasd ebben a témában:

Szabályok társkereső egy lány az utcán
Hogyan lehet megtanulni fizetni bókokat

kontextuális megközelítés

Ebben az esetben forduljon a lány néhány kérés, vagy tanácsot.

Tehát, mielőtt elkezdi a párbeszédet, nézni a lány, és keresse meg kontextusinformációt.

 • Ha bízik a humorérzéke, akkor fizet egy vicc. Pozitív hozzáállás bizalommal, nyugodt, és lehetősége van, hogy továbbra is társkereső.
 • De tartózkodjanak vulgáris és durvaság. Mi kislány lenne ragadtatva a „csípős” viccelődik idegen.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Kérdezz semmit, az ilyen jellegű figyelj, hogy egy nő, nem szabad megszakítani. Ezután adja meg nevét és továbbra is folytatni a beszélgetést.

Olvasd ebben a témában:

Szabályok társkereső egy lány az utcán
Hogyan lehet megtanulni beszélni szépen

„Pikaperskie” megközelítés

Ez a fajta szeretet magában foglalja a speciális kifejezéseket, mint „nyitó”, hogy kell kamatot, meglepetés vagy megdöbbent nő.

De ezúttal egy felszedő technikák nagyon óvatosnak kell lennie. Ha alkalmatlan megközelítés lehetséges rábukkan egy nagyon negatív reakciót, ismerősének a végén még mielőtt elkezdődött.

Például, hogy néhány mondat:

 • Talán itt az ideje, hogy megismerjék? Vagy így, és mi csak nézzük egymást?
 • Bocsáss meg, kérlek. Tud mentőt hívni? Úgy tűnik, megsebesült egy nyíl Ámor.
 • Nem fogja kérni, hogy hogyan lehet eljutni Zimbabwe?
 • Lány, akkor üldöz? Én tízszer láttalak egy álom. Mi már ismerkedés?
 • Üdvözlet! Nem ismersz meg? Hogy szeretlek. De ez nem ok arra, hogy adja át?
 • Azt nem hiszem, hogy igazán határozza meg, kivéve a tömegből!

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Mindenesetre fontos, hogy tartsa magát nyugodt, magabiztos és természetes. A lány nem csúszik a merevség, remegő hangon és a túlzott érintettség. Beszéljen tisztán és érzelmileg, de nem tesznek semmilyen hirtelen mozgások.

A fő feladata - néhány perc alatt egy nő érdekli, hogy a testet pozitív érzelmek, és hogy továbbra is a ismeretséget. Ezért, barátságos és nyitott.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Továbbhaladva kommunikáció

A sikeres társkereső lehet két változata az átmenet a további kommunikációs spontán dátum és cseréje telefonszámokat.

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Ha egy lány nem egyedül

Ha találkozott a lány álmai a baráti társaság, vagy egy anya, nem rohan a kétségbeesés. Meg kell kar magukat a technika „korlátozott ideig”.

Ehhez meg kell megközelíteni egy lány, és kérje a barátja / anya ezekkel a szavakkal: „Sajnálom, de én szó szerint egy perc viszont a barátod.”

Szabályok társkereső egy lány az utcán

Ha tetszik egy lány tölti idejét a cég, akkor először beszélni mindenkivel, majd váltottak a figyelmét a lány. Charm neki, és hogy egy számot egy időpontot.

Olvasd ebben a témában:

Szabályok társkereső egy lány az utcán
Milyen kérdéseket lehet feltenni a lányról, és beszélj vele egy időpontot

következtetés

Ha a lány tagadta, nem éri meg, hogy durva neki, hívja a különböző szavakat, agresszív magatartást tanúsító, vagy éppen ellenkezőleg, csüggedj és nő egy csomó komplexek. Felmentés lesz mindig. De minél több kísérletet szeretni fogja venni, polírozás a gyakorlatban a kommunikáció, annál jobb az eredmény. És akkor biztosan szerencséd lesz.