Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy

Minden lány azt akarja hangsúlyozni, hogy egyéniség és kiváló hozam ebben a helyzetben lesz ruha nélkül mintát, varrt a saját kezét. Ez a felszerelés lesz a kizárólagos, sőt, még a kezdő szeretője nem fogja elmulasztani a folyamat szabás.Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy

Nyári ruha saját kezűleg, anélkül, hogy mintákat gyorsan


Ha gyorsan szeretnénk, hogy egy alkalmi ruhát, akkor ez a műhely az Ön számára - akkor kiad egy kicsit időt és erőfeszítést, aminek eredményeként képes lesz kérkedik egy szép kis nyári ruha, és a munka nem kell a minta nyári ruha.

Figyeljük meg, hogy ebben az esetben a szövet kell megválasztani aprólékosan - ellenőrizze, hogy a feszített átlósan is (használhatja mez). Ha szeretné, hogy a munkaerő eredménye szorosabb késleltetett szám, akkor a választást - szakaszon. Készítsünk 1-1,5 méter - úgy kell értelmezni, hogy az összeg változhat, például érdemes egy hosszabb szoknya.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


A munka elkezdéséhez szüksége lesz arra, hogy egy póló és a kontúrok átvételét a szövet, míg biztosan még néhány centiméter a varratok. Persze, jobb lesz a felesleges szöveteket, mint a hátránya. Ha azt szeretné, hogy a mellkas behajt, akkor szemléljük ezt a kívánságát, csak ebben a szakaszban - ez eredetileg egy hosszabb kivágott ujjú, hogy egy pár centiméter. Előtte és varrni újra együtt belülről.

Most meg kell vágni a ruhát téglalap 150 50 cm-es (ez az összeg elegendő lesz az nem túl puha szoknya), varrni oldalán belülről, így a szerelés, csatolja a már kész míder.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Hajtás és Stitch szegély. Ujjak és a nyak obsheyte torzítás kötődés (hiányában az egyik egyszerűen hajtsa és öltés).

Most, hogy tudjuk, hogyan kell varrni egy nyári ruhát saját kezűleg, anélkül, hogy mintákat és képesnek kell lennie kényeztesse magát új ruhát legalább hetente.


Nyári ruha a saját kezét, minta nélküli


És itt egy másik érdekes változata a nyár nyári ruhát készített saját kezűleg. Mellesleg, ez a modell rendkívül sokoldalú, amikor a varráshoz használt kötöttáru, kapsz egy nagy lehetőség sétálni a gyerekekkel, ünnepélyesebb verzió fog megjelenni, ha használat drága folyik az anyag, de ha inkább egy vékony fátyol, kijön strand ruha, amelyben meg lehet kérkedik a tetején egy fürdőruhát.

Az első dolog, amit meg kell vágni egy pár szövet doboz, kiszámítani a hosszát mérjük meg a távolságot a boka és a tetején a mellkas, dobjon egy tucat centiméter, szélessége korlátozott lesz a szélessége a vágás.

A következő mérés lesz mell - mérje ki a felső (a hely, ahol azt tervezi, hogy ezt a nyak), hogy az alsó, ne felejtsd el is körülbelül öt centiméter, és jelet, majd faragni ezt mérce, hogy az anyag alkothatja. Az élek a míder és kezelje az alsó és varrni.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


A felső fele csatlakozik a feneket, hogy a felső réteg feküdt a rossz oldalon, és az alsó - a front. Varrni, előre győződjön meg róla, hogy ne feledkezzünk meg a juttatás, amely egyenlő lesz 2,5 cm, sőt biztosítani fogja minőségű zsinórral alatt a mell egy gumiszalaggal. Ez a juttatás neaten cikáznak vagy e overlocking, ATEM vasalni a annak érdekében, hogy elérjék a legmagasabb síkon kuliske szélén kell irányítani a készülék alján.

Él sajtó bulavochkami és varrni alján a míder és a felső éle, nem varrni rész hossza mintegy 2,5 cm - ez lehetővé teszi, hogy később gond nélkül vdet gumi. Gyártására míder top kuliske kell azokat félbehajtva felett. Hosszában öltés, amíg újra kell hagynia helyet nezashitoe gumi.Vágott két darab rugalmas gumiszalag (szélességben kell lennie legfeljebb 1 cm). Először is „fut” a míder - ne legyen túl szoros, de meg kell, hogy egy kényelmes illeszkedik a testhez, az anyag. A második célja, hogy alkotnak Húzózsinórral alatt a mell. Vízre gumi akkor speciális csipesz, és tudod használni, és a szokásos pin. Az alján a teremtés, akkor húzza ki, de használható szegély hengert.

Itt található üres varrására gyermek ruhák.

Varrni egy ruhát a saját kezét, minta nélküli

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy

Ahhoz, hogy az alsó szüksége lesz tér a szegmensben a kívánt szövet, akkor be kell csomagolni egy és félszer körül a csípőjét, majd vágjuk egy egyenes vonal. Ha vásárolt a szegmens a boltban, és ez lesz félbehajtva, akkor ne bontsa, és jobb helyzetben a lehajtható, majd belülről kifelé nem lehet megkülönböztetni egy személy, és nem kell semmilyen manipuláció a szegély feldolgozására, ami jelentősen takarít meg időt és energiát .

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Elválás hajtsa félbe formájában szoknya. Varrni oldalvarratban (kiderül, hogy meg kell varrni a négy szöveti rétegek). Állítsa be a maximális méret a bélyegző öltés varrógép. A tetején yubchonki Stitch egyenes öltés (zárjuk le két réteg szövet) szélétől körülbelül 1 cm. A varrás nem tulajdonít semmilyen oldalon, mert ez a mester osztályban megtudhatja, hogyan kell összeállítani „Tatyanka”. Ehhez egyszerűen meg kell lenni a végén varrás húzza ki a szálat szoknya gyűjtenek. Ügyeljen arra, hogy a ráncok egyenletes és nem túl szoros.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


A díszítéshez tudod használni, mint a rendszeres övet, és az öv-szárny. Utolsó igen egyszerű: a maradványai a szövet kell alakítani egy szalag, amely mintegy kétszerese szélesebb, mint a tervezett szélessége az övet. Hajtsuk a csíkot „személy” belül a hosszú oldalának felét. Varrni a varratok, ne felejtsük el, hogy hagyjuk a helyet kifordítása. Kapcsolja ki a jobb oldalon az öv-szárny, majd a „Close” részben kifordítása - irkafirka meg a gépen, vagy varrni kézzel. Nos, most már csak fel a szárny és a nyakkendő vissza. Most már tudja, hogy mennyire könnyű varrni egy nyári ruha egy magas derék, felvehet egy kép vagy leggings kardigán.

Estélyi ruha, a saját kezét, anélkül, hogy mintákat gyorsan


Ha felkérik, hogy egy párt, és a szekrényben nincs új dolog? Nem számít, mert akkor varrni egy ruhát a saját kezét, anélkül, hogy mintákat gyorsan és egyszerűen!

A munka, előkészíti a magas minőségű szatén, ami szintén vastag, és nyújtsd, hajtsa 1 m szatén belső oldalán, tetején feküdt egy tunika vagy T-shirt, páholysorral vázolja krétával vagy szappant.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Vágja ki a részek előtt és vissza, az utolsó felére csökken, hogy képes legyen varrni a cipzár, minden gond nélkül. Figyeljük meg, hogy abban az esetben, sűrű szatén kell fémből, a bírság is jobb, hogy a legegyszerűbb cipzárral. első két felét vissza öltés varrás cipzár, majd hosszában a villám tolóerő, majd túl Varrni a cipzár, kerékpározás a gépen egy speciális lábát.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Következő a sorban lesz a váll varratok, majd a széleket, hogy szüksége lesz zaoverlochit vagy kezelni „zagzagom”. Tuck a karöltőnél és a nyak, prostrochite egy írógépet.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Az oldalán a ruha vágott varrni két leggyakoribb gumiszalag, azokat kell térhálós alulról, és menj fel a hóna alatt. Ez lehetővé teszi, hogy a ruhadarab olyan lenni, mint az összeállítás, akkor elkezd bármilyen hosszúságú ruhák. Az alsó egy-két alkalommal, és behajt a gép feküdt egy egyenes vonal. A kép egy elbűvölő hölgy kiegészítésére áttetsző fekete bolero.

Gyermek egyszerű ruhát saját kezűleg, minta nélküli

Természetesen új ruhát kell, hogy legyen szíves, és a baba, annál is inkább, mert ezt a ruhát varrtak, mint a villám.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy

Varrni a varrás a közepén egy széles csík vágás a pólók, gyűjtik fodrokkal és csatolja a gallér biztosítótű. Most már csak varrni egy díszléc, és hogy a nagyobb szépsége virágos festett vászon szövet maradványai, valamint csatolja a gallér. Kiderült, egy szép kis baba ruha, ahonnan a kis hercegnő lesz ragadtatva.

Öltöztesd kezüket teljes minta nélküli

Mert „fánk” tud nyújtani a lehetőséget ruha a görög stílusban, amely beszerezhető a legtöbb hétköznapi darab szövet - csak meg kell vágni, majd egy pár ráncok ruhája, valamint két oldalát, és alulról a csúcsra. Ez az elegáns ruha nem lesz gyors - ez lesz szép áramlik át a testen, ami egy felejthetetlen hatást. A különféle módokon modellezési ilyen megbízások rajzolás nélkül fog kapni a különböző típusú termékek, minden attól függ, hogy milyen anyagból és milyen színeket fogja használni, hogy hozzon létre őket.

Szabásmintát varrni a saját kezét, mint egy


Mint látható, hogy egy varrónő - ez nem olyan nehéz, a lényeg, hogy használja a képzelet és a kreativitás, és akkor kérkedik exkluzív termékeket.

Ha tetszik a hely, kifejezetten a „köszönöm”
megnyomásával az alábbi gombok.