Szájpenész miért jelenik meg újra és újra, én nőgyógyász

Mi a szájpenész?

A szájpenész egy gyulladás a hüvely által okozott egy gomba. A közvetlen tettes élesztő egy gomba Candida nevezetű. Nőgyógyászati ​​hívják szájpenész candidiasis.Honnan ez a gomba?

Candida gomba okozza szájpenész, él a szervezetben minden egészséges lányok és asszonyok. Normális esetben egy kis mennyiségű ez a gomba van a belekben és a hüvelyben. A gomba Candida az étel a hasznos baktériumok számára, hogy töltsük fel a normál mikroflórájának a hüvelybe.

De ha valami történik, és az egészséges hüvelyi baktériumok elpusztulnak, a szám a gombák jelentősen megnövekedett. A szájpenész tünetek megjelennek.

Tudsz szájpenész emberektõl?

Nem. Annak ellenére, hogy az élesztőgomba-fertőzés tünetek röviddel a közösülés után, ez nem jelenti azt, hogy már fertőzött a szexuális partner.

Ez a gomba már a szervezetben hosszú beállta előtt a szexuális aktivitást, még mielőtt bármilyen jelét gombás fertőzése, még nem látta. Csak csendben „alszik” vár a színfalak mögött.

Miért Candida „felébred”?

A szájpenész nem alakul sík terepen. Női hüvely alatt jó védelmet nyújt a hasznos baktériumok a normál mikroflóra. Mikroflóra - része az immunrendszert.

Csak sérti a mikroflóra összetételét és alacsony immunitás okozza a szaporodás és a megjelenése candida gombás fertőzése. Íme a top 10 ok rigó:

1. ok: Antibiotikumok

Antibiotikum kezelés szükséges lehet számos betegség (angina, hörghurut, tüdőgyulladás, cystitis, stb). Antibiotikumok, bekerülni a vérben, halálát okozza a baktérium a szervezetben. És, sajnos, „keze alatt”, és kap a barátok - jó baktériumok ellen védő szájpenész.

Ok 2: A fogadása fogamzásgátló tabletták

Bármilyen fogamzásgátló tabletták tartalmazzák az ösztrogén hormon. Úgy véljük, hogy ez a hormon stimulálja a gomba okozza a szájpenész és a provokál annak reprodukció. Nők a fogamzásgátló tabletták, szenvednek rigó nagyobb valószínűséggel, mint azok, akik nem veszik hormonok. Ez nem azt jelenti, hogy minden nő, aki iszik OK, beteg szájpenész. A kockázat a gombás fertőzések magasabb azoknál, akik csak most kezdett inni a pirula vagy tabletta váltotta az egyik a másik egy nagyobb adag ösztrogén.

3. ok: Stress

Túlzott érzelmek és az állam állandó feszültség, amely gyakran találkozik a modern nők, okozhat szájpenész. Van is nem hormonok nélkül.

vita a cikket

Üdvözlünk!
Először jelent meg a szájpenész tünetei. A másik után közösülés egy olyan partnerrel tüneteit mutatták, mint a bőrpír, kiütés a fejét. Néhány nappal később jött hozzám egy rigó, és a jeleket, viszketés, váladékozás, fájdalom. Ittam egy pirulát Flucostat tünetek lassan telt. De most újra indult körülbelül 2 hét. És minden egyes alkalommal, amikor védekezés nélküli szex, hogy ugyanazzal a partnerrel. Ivott tegnap reggel pill Flucostat újra, a tünetek is előfordulhatnak. Még mindig félek, hogy a kibocsátás tegnap megszerzett sárgás zöldes árnyalat.
Hogyan tesszük ebben a helyzetben a jobb?

Jó napot kívánok. Ön és partnere kell orvoshoz: ha - a nőgyógyász, és a partner - urológus. Az orvosok vesz kenetet a növény- Ön és partnere, és az alapján a felmérés eredményei javasolni fogja a kezelés.

Üdvözlünk! Megjelentek szájpenész tünetei, mentesítés, viszketés szörnyű egyszerű! ivott pirulát flukonazol, szétválasztás leállítjuk, és a viszketés volt! ez lehet, és milyen tanácsot? Az orvos egy héten, és viszketés kínozza, lehetetlen aludni!

Jó napot kívánok. A viszketés jelzi, hogy a gyulladás még nem megállt, és meg kell, hogy folytassák a kezelést. A nőgyógyász fog tenni egy megfelelő rendszer az Ön számára. Mielőtt az orvoshoz, hogy megtartsák mindazt, a higiénés előírásokat.Jó napot! Segíts kérlek! Én 23 éves vagyok, kezelésére visszatérő afta gyertyák klotrimazoz 1 db / nap, 6 nap, és inni flukonazol 1 db / hét hat hónapig, mondja meg, hogy vagy nem fogadja el valamit profilaxis én emberem, ha nem észlelték a rigó?

Jó napot kívánok. Ha a férje nem aggódnak semmit, akkor nem kell, hogy gyógyszert. Tanulmányok kimutatták, hogy a profilaktikus kezelés a szexuális partner nem befolyásolja a kezelés hatékonyságát és a nők aránya vissza.

Jó napot kívánok. A szájpenész lehet kezelni. Hogy milyen gyógyszerek leghatékonyabb ebben a betegségben, és milyen programokat kell tenniük, itt olvashatunk: Hogyan lehet megszabadulni a gombafertőzés egyszer és mindenkorra.

Jó napot kívánok. Sajnos, nincs orvos a világon tud biztosítani a teljes kivonása gombafertőzés egyszer és mindenkorra. Ahogy olvasható a cikkben, gombák okoznak szájpenész, mindig a testünkben, és a legkisebb „gyenge pont” az immunrendszer, osztódni kezdenek, ami szájpenész. bél dysbiosis is hozzájárul az állandó megismétlődése candidiasis.
Ebben a helyzetben két lehetőség van:
1. Vegyünk 150 mg flukonazol hetente egyszer 6 egymást követő hónapon. Ez a rendszer megakadályozza az új időszakot.
2. Minden egyes alkalommal címet a nőgyógyász és a kezelendő a tünetek megjelenése szájpenész.

Hello, van kb 6-7 év szenvednek élesztő (Én most a '24). Béreljen kenet elemzés, és mindig érzékeli az élesztő gomba, Candida. Amely csak azt jelenti, hogy nem kezeltük, és kenőcsök, és a gyertyák, és tabletták, és az öntözés, valamint az irodában egy nőgyógyász eljárást. De irigylésre méltó frekvencia minden ismétlődik újra.
Ebben az évben, amellett, hogy a gombák talált és Mycoplasma hominis (RIF). Az orvos azt mondja, hogy ez a fertőzés antibiotikumokkal kezelik, és abban az esetben, szájpenész ellenjavallt, így nevezték egyetlen kezelés a Candida.
Kezelt, átadta egy vérvizsgálat Candida lg G, az eredmény - pozitív 1,7351. Szintén a HIV 1/2 (+ antitest-antigén) és a Hepatitis B és C - az összes negatív (szájpenész a tüneteket, de nem felelt meg).
A nőgyógyász kinevezte plazmaferezis, de egyeztetést követően több transzfúzió vélemények eltértek. Az egyik azt állítja, hogy az eljárás a plazmaferezis van szükség, és csak azt követően, hogy a komplex kezelendő, és a szájpenész és mycoplasma, a másik azt mondja, hogy szükségünk van egy UV sugárzás a vér.
Mondd, mi a teendő ebben a bonyodalom?
Köszi előre is a választ!

Jó napot kívánok. Arra a kérdésre, hogy mi a legjobb candidiasis (plazmaferezis vagy UV-sugárzással vér) nincs egyszerű válasz.
Mindazonáltal, bizonyíték van arra, hogy egyes betegek, akik plazmaferezis kapcsolatban más betegségek, miután ezt az eljárást meg candidiasis. Így, candidiasis lehet egy mellékhatása plasmapheresis, és ezáltal a funkcióját egy candidiasis több kockázatos.
Ezért hajlok azt hinni, hogy az UV sugárzás a helyzet sokkal biztonságosabb, mint a plazmaferezis.

Jó napot kívánok. Sajnos a helyzet segíthet az orvos, aki képes vizsgálni magát. Ha a nőgyógyász, akinek már alkalmazták, nem tud segíteni, meg egy másik nőgyógyász. Akkor megy a kismedencei ultrahang, mielőtt orvoshoz.

Hello, van egy fehéres folyás, de több, mint a takony, mint sajtos. Az illata nem erős, nem rossz, csak a szag. Az orvos vette az elemzés azt mondta, hogy a növények normális, és elosztása miatt az erózió, az egész ez egy kolposzkópia elsőként ebben a nyálka, a erózió abban az értelemben. Egy hónappal később, ismét átadtam egy kenetet, egy barátom küldött egy másik orvoshoz. Az orvos el, az eredmény megcsalt nővér azt mondta, hogy a gyulladást. Ez azt jelenti, hogy az első elemzés hibás? Mosni óvatosan, védtelen kapcsolati volt változás a feltétel nem figyelhető meg, csak abban az esetben ment. Hasonlóképpen, a recepción fogok menni ezen a héten, mert kezdődött a havi, szeretném tudni, mert aggódtam.

Jó napot kívánok. Sajnos, anélkül, hogy újra kenet eredménye (és kívánatos, és az előzőt, ami normálisnak tűnt nőgyógyász), nem tudok mondani semmit. Ha az eredmény a kenet van a kezedben, akkor írd át ide, és segít feloldani azt.

Először is, nyugodj elemzés:
fehérvérsejtek (a nedvesség.) Y (tserv.kanal) van
epit.kletki (a nedvességtartalom.) 7-12, (tserv.kanal) 6-8.
nyálka (a nedvességtartalom.) + (tserv.kanal) -
Ghosn. Neisser: ---
Flora: (. Nedvesség) készpénz, (tserv.kanal) készpénz (vagy naya / naya, hogy megértsék)
Élesztő (a nedvességtartalom.) + (Tserv.kanal) -
Trichomonas: ---

A „rossz” elemzés, a méhnyakon üres, csak a hüvelyben.
A leukociták: 35-40 (valami furcsa) "8si sionl." 60-80
Epit.kletki: 2-4-6
Slime +
Hong Neisser: -
Flora: Koi (vagy Koch, és KOK) +
Élesztő: -
Trichomonas -

Jó napot kívánok. Az első kenet nem világos száma fehérvérsejtek: nem lehet egy „U” betű, meg kell valamilyen szám.
A második kenetet megnövekedett számú fehér vérsejtek a hüvelyben, hogy van, van a gyulladás. Ez a gyulladás megjelenhet után hamar eltelt az első ütem (nem feltétlenül az első kenet hibás volt). A legvalószínűbb oka a gyulladás sérti a kompozíció a hüvelyi mikroflóra. Be kell látni, nőgyógyász kezelésre.