Számított mező hozzáférés

Számított mező hozzáférés

Ebben a lépésben létrehoz számított mezőket.
Amikor létrehoz egy lekérdezés során gyakran van szükség nem csak a meglévő táblák területén, hanem hozzon létre ezek alapján más területeken, az úgynevezett kiszámítani. Például, ha a táblázat minden boltban van egy mező ár az áru és a mennyiség terén az árut, ennek alapján, akkor létrehozhat egy számított mező, melynek kiszámítása a teljes költség minden szorzatot értékeit az árak és mennyiségek. Más szóval, aritmetikai operátorok is használhatók számított területen.


Másrészt, ha létrehoz egy számított mező tartalma alapján a szövegdobozok, általánosan használt művelet kombinálásával szöveges értékek, azaz összefűzés. Az 1. táblázat mutatja az üzemeltetők, amelyek használják az építőiparban a kifejezés Access:
1. táblázat Major üzemeltetők létrehozásakor használt kifejezések Operator Leírás számok + összeadás - kivonás számok * szorzás / osztás Division számok az első szám, hogy egy második lekerekített eredményeként ^ Hatványozás MOD kiszámítása a fennmaradó osztás szövegösszefűzés
Nyilvánvaló, hogy a vizsgált szolgáltatók olyan meglehetősen szűk körű lehetőséget, hogy hozzon létre kifejezéseket. Ahhoz, hogy hozzon létre egy összetett kifejezés, egy hatékony eszköz, amely az úgynevezett Expression Builder. Ez a program lehetővé teszi, hogy építeni a kifejezés bármilyen bonyolultságú segítségével a különböző funkciók (1.).
Ábra. 1. Expression Builder
Segítségével végre különböző számításokat tárolt adatok az adatbázisban - mezői, lekérdezések, űrlapok és jelentések. Mindezen adatbázis-objektumok találhatók, illetve a mappák tábla, lekérdezés, űrlapok és jelentések a bal oldalon a Builder.
Válassza ki a kívánt objektumot, például egy asztalra, akkor kattintson duplán a Táblák mappa, ennek eredményeként megnyílik egy lista az összes adatbázis táblák. Miután a kívánt táblázatot (vagy más tárgyat) a közepén a Builder listáját jeleníti meg annak mezőit, az értékek, amelyeket tartalmazhat a generált expressziós. Ehhez válassza ki a kívánt mezőt, és nyomja meg az építő ablakban kattintson a Beillesztés.


elérni egy számított mező formájában. 3. 46. 0.30. 345 000. A létrehozása kiszámított mező hozzáférési. Hely: Hozzászólások: 6. Minden aritmetikai tények arról érdeklődött. Konkrétan a csatlakozó - még


Számított mező hozzáférés


Számított mező hozzáférés

Például, ha van egy több területen és TsenaZaEdinitsu hogyan rekordszámú * Hozzáférés TsenaZaEdinitsu a költség? A legjobb válasz: „Ne csináld!” Helyezzük Számított mezők - a lekérdezések helyett táblázatok.


Számított mező hozzáférés

Létrehozása lekérdezés számított mezők. Adatbázis létrehozása az áruk értékesítése és a profit egy kis bolt az adatbázisban hozzáféréssel. adatokhoz való hozzáférés kérés számítani a területen.

Ezzel a funkcióval, hoztunk létre egy számított mező egy lekérdezésben, és belépés után ez a kifejezés Access automatikusan létrehozza a mező nevét „Expression!” (Exprl).


Számított mező hozzáférés

6. Kattintson az OK gombra. 7. Application Access hozzá egy számított mező, és jelölje ki a címet, így beírhatja nevét a területen. Írja be a nevét a számított mezőt, majd nyomja le az ENTER billentyűt.


Számított mező hozzáférés

A QBE MS Access adatbázis ilyen képességek vannak kialakítva a kiszámított mező és a csoport műveleteket. A számítások eredményei, amely lehet kiadási területen nem tárolja a táblához.

Új mező nem áll rendelkezésre forrás tábla egy Access adatbázis nem. A használt nyomtatványok kiszámított mezők számításokat az aktuális rekord területeken.


Számított mező hozzáférés

> # # 31.12.96. Az Access használ számos más funkciók, amelyek segítségével a feltételeket a kiválasztás a dátumot és az időt, például beállíthatja a számítást minden asztalra területeken, és egy számított érték, az új mezőt a lekérdezés.

Számított mezők. amelyeket a Access. Field nevek a kifejezést. Lekérdezések válasszuk nyilvántartások; Az alkalmazott technikák hozzáférési kérelmeket; Kéri, frissítés rekordokat.


Számított mező hozzáférés

mezők (Task №2 Access) A feladat végrehajtásához a tanulót táblázat tárolására tanulók adatait Ez a mező kezdődik a neve ( „átlagos” - a név a számított mező), majd egy kettőspont, és