számok „megafon” Lock fő oka

„SIM kártya zárolása” - ezt a kifejezést néha találkozott előfizetők a mobilszolgáltatók. Így az okokat, amelyek rá, lehet egészen más egyszerű pénzhiány fizetett szobában, amíg nem történik intézkedés hosszú ideig. Mi okból is blokkolja számok „hangszóró”, és mit kell tenni, hogy távolítsa el fogjuk magyarázni a jelenlegi cikkben.számok „megafon” Lock fő oka

típusú zárak

Ha nem tudja használni a SIM kártya „cél” -, hogy küldjön üzenetet, hívást, Internet kapcsolat, - a legvalószínűbb, ennek oka, hogy:

  • pénzhiány miatt a számla (pénzügyi zár);
  • zár kezdeményezésére az üzemeltető miatt nem használták a szolgáltatások egy hosszabb időszak;
  • önkéntes korlátozását hírközlési szolgáltatások (előfizetői kezdeményezés);
  • korlátozott hozzáférést a SIM-kártya elvesztése esetén.

Nézzük az egyes lehetőségek korlátozzák a funkcionalitás a SIM-kártyát.

számok „megafon” Lock fő oka

Pénzügyi számok lock „hangszóró”

Ez volt a helyzet előtt álló minden előfizető legalább egyszer: elvégre, hogy nyomon követhesse a mérleg nem olyan könnyű, különösen, amikor a díjcsomagok havi díja. A negatív egyenleg a szolgáltatások kommunikáció lehetetlen, még ha ez a szoba egy tarifa szabad perc, az üzenetek és a forgalom. Annak érdekében, hogy ezeket a csomagokat, a figyelembe kell fenntartani a pozitív egyenleg.

Így annak érdekében, hogy rögzítse a pénzügyi számai „MegaFon” forgatták, egyszerűen frissíti fiókját, vagy használja a szolgáltatást a kölcsönt az üzemeltető (az ígért fizetés, hitelesség).számok „megafon” Lock fő oka

SIM-kártya zárolása hiánya miatt fizetett tevékenységek

Szerint a szolgáltatási feltételeket (ami mellesleg van írva a szerződésben, megszerzése SIM-kártya), ha az ügyfél nem fogja használni a számot, a szolgáltatásokat, felfüggesztésre kerül a 90 napot. Ebben az esetben a kilencven napos számít abban a pillanatban, amikor az egyensúly a SIM-kártya lesz nulla. Addig, kezdve a 45. nap távollét előfizető tevékenység, majd lövés tizenöt rubelt (egyfajta havi díj fenntartása a számokat). Amint a számla nincs elég pénz a következő fizetési befejezése után megkezdi a visszaszámlálást.

Blokkoló számok „Megafon”, amikor nincs használatban folyamatosan. Néhány alkalom után ez a szám lesz újra elküldeni az eladás, és képes lesz arra, hogy megvásárolja bármely más személy.

Korlátozás a szolgáltatások számát az ügyfél kezdeményezésére

„Megafon” operátor is nyújt szolgáltatást, amely lehetővé teszi egy ideig „befagyasztása” a száma, azaz a minden szolgáltatás felfüggesztésre kerül, valamint a törlési engedély díja a meglévő szolgáltatásokat. A lehetőséget az „Megafon” „átmeneti blokkolása számok” - ez egy nagyszerű lehetőség, hogy mentse a mobil kommunikációs időszakban, mint a nyaralás. Ebben az esetben a személy meghatározhatja egy adott időintervallumban, amely korlátozni kell a kommunikációs szolgáltatásokhoz. Blokkoló számok „Megafon” kezdeményezésére az előfizető keresztül kapcsolódik a munkavállaló a contact center, a saját iroda és fizetik - egy rubel naponta.

számok „megafon” Lock fő oka

A veszteség a SIM-kártya

következtetés

számok „megafon” Lock fő oka

számok „megafon” Lock fő oka

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

számok „megafon” Lock fő oka