Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési

Kertészek gyakran kell számának növelése a meglévő szőlőt. A főbb módszerek, amelyek az otthoni - dugvány és tenyésztési palántákat. Néha kertészek inkább tenyésztési szőlő réteg, de ebben az esetben ez lehetséges egy viszonylag kis számú új növényeket.Vásárolja magoncok speciális gazdaságok, de elkészítheti saját dugványt a szőlő, bogyók, amelyen különösen tetszett.

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Alexander Myasnikov: Elképesztő, hogy mennyi most, csak hogy megszabaduljon a Hypertension Annak érdekében, hogy megszabaduljon a magas vérnyomás szüksége minden reggel éhgyomorra. Váltó Élő osamomglavnom.ru

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
MINHOZ RF: Egy igazi áttörést hozam növelését! A termelékenység növelése és az elővárosi területen 50% -kal, szükséges, hogy 10 gramm / négyzetméter Állami támogatás Sajtószolgálat befogadási minhoz.ru

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
E.Malysheva: a szívbetegség kezelésére van szüksége naponta. A szív mindig nagyon jó volt kell inni lefekvés előtt. Weboldal Interjú Elena Malysheva orvos malisheva.ru

Betakarítás dugványok

Még egy tapasztalt kertész nem mindig tudja, hogyan kell ültetni a szőlő dugványok, és még egy kezdő, ez az eljárás okoz egy csomó kérdést. Úgy tűnik, hogy a szorzás a szőlő dugványok nem túl sok nehézséget, de ebben az esetben sok titkot, hogy meg kell találni ki előre.

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Gyökereztető dugványok szőlő került sor, minden gond nélkül, meg kell vigyázni előre elkészítéséhez az ültetési anyag. Meg kell jegyezni, hogy a dugványok - az eljárás meglehetősen bonyolult. Akármilyen jól termelődik, ez függ reprodukció szőlő dugványok.

Ez a reprodukciós módszer alapja a magas redukáló képességét szőlőt. Hogyan terjednek a szőlő dugványok ismert nem csak a kertészek magánháztartásokban - ez az előnyben részesített módszer termesztésére bogyók ipari környezetben. Elkészítéséhez chibouks otthon, meg kell, hogy a szakaszos munka. Az egyes szakaszok külön kell megvizsgálni.

Ha úgy dönt, hogy növekszik az új szőlőültetvények a dugványok kell kezdeni a betakarítás ősszel - ez a legmegfelelőbb időszak a vágás.

Őszi szőlő felhalmozódnak a nagy mennyiségű tápanyagot, amelyek lehetővé teszik a gally téli biztonságosan.

Ha a metszés a szülő növény fontos betartani a következő feltételeket:

 • Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
  elkezd vágás otthon után kell lennie levélszedés véget ért;
 • hogy csak a szőlő következőképpen gyümölcsű idén, hiszen képes lesz megmutatni a legjobb eredményeket;
 • termesztésre kell hagyni, amennyire csak lehetséges, egyenes szakaszok szőlő;
 • már képes a pipáját, annál nagyobb az esélye, hogy egy kiváló minőségű reprodukció.

A magoncok előtt gyártott fagyok. A különböző régiókban ez is előfordul a kora ősszel, és még a tél elején. Ezek a feltételek lehetővé teszik, hogy a dugványok tápanyagokat és megszokja az alacsony hőmérséklet.

Miután metszés közvetlenül kell címezni, vágás szőlővesszők:

 1. Ágak, távolítsa el a leveleket, indák, és a tetejét a hajtások.
 2. Az egyik a fogantyút kell maradnia 4 rügyek.
 3. Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
  A vágott kell ferde (a szem), ez a távolság 2 cm-re a tetején a vesék.
 4. Az alsó rész van vágva egy egyenes vonal.
 5. kell, hogy a rovátkák az alsó jobb gyökeresedés.
 6. A magoncok nyakkendő fokozat és jelzésére.
 7. Tedd 24 órán át vízben növeli a páratartalmat. Ezután, etch 5% -os réz-szulfát és alaposan kiszáradni. Most a szegmensek kész télen.
a tartalom ↑

A legjobb, hogy elterjedt a növény ínszalag csomag, és csak ebben a formában, hogy küldjön a tárolásra.

Tippek profi kertészek sok olvasónk a gazdag termés aktívan alkalmazzák a hatékony Biofertilizers Biogrow. Ez a műtrágya alkalmas minden fajok és fajták termesztett növények. Növelheti a termelékenységet 50% nem veszélyes vegyi anyagokat. Csak annyit kell tennie, hogy - 2-3 alkalommal egy szezonban, hogy a bio-műtrágya a talajba.

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Otthon, növényi maradványok, a legtöbb esetben, az alábbi módszerekkel:

 1. A hűtőszekrényben. Ez kényelmes tárolására kisszámú kis köteg.
 2. A pincében. Ez a módszer kiválóan alkalmas a téli nagyszámú szőlő dugványok.
 3. A föld.

Ha a növényeket tárolják az első két módszer, szükséges többször a tél, hogy ellenőrizze, és kapcsolja őket.

Így lehetséges, hogy nyomon, és megakadályozzák a korai közzététele a vesék, amelyek kétségbe vonják a siker.

Felkészülés a termesztés és ültetése

oltása eljárást folytatják a tavasz kezdetén, illetve az utolsó téli napokon. Ha a napló otthon végezte rendesen, ezúttal dugványok teljesen felkészült a csírázás.

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Ültetés előtt a dugványok a földön, meg kell „felébreszteni”. Ehhez meg kell kérni őket, és biztosítsák a frissesség. Ez elvégezhető az alábbiak szerint: hogy egy keresztmetszet ollók két mm-re az alsó végén a vágás. Ha a nedvesség a vágás meg - szár kész tenyészteni. Ellenkező esetben azt kell mondanunk, hogy a szár száraz. Ha a folyadék a csepegtető előtt bemetszést ejtenek - szárak elkorhadt. szelet színe nem kevésbé fontos: a reprodukció csak a szár világoszöld színű, anélkül, foltok és zárványok.

Termesztése szőlő dugványok tartalmazza azt a lépést áztatás Chubukov. Lie a meleg víz szükséges, legalább 48 órán keresztül. A vizet cserélni kell legalább egyszer egy nap.

Ebben az esetben, vegye figyelembe, hogy ez lehetetlen, hogy a vizet a - meg kell egy forrás vagy kút. Az áztatás után a szőlő kerülnek gyökereztető stimuláns.

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Azonban szaporodás dugványok szőlőt termelnek nemcsak őszén üres: ez elég lehet használni dugvány, vágott virágzás előtt. Közvetlenül ezután, az ágak kell helyezni a vízben. A szőlő vágják, így a fogantyú két vesét, és újra elmerül a vízben. Nagyon fontos, hogy csökkentsék a növényvédő szögben.

Gyökeresedési szőlő dugványok előfordul azonos, nem számít, milyen idő összegyűjtött anyag ültetés. Az egyetlen különbség az, hogy gondozásában dugványok, vágott a tél, meglehetősen bonyolult. Ezen kívül a valószínűsége az anyag sérülését ősszel. Csírázás előtt kilchevanie szükséges minden rendelkezésre álló módszerek, mint lehetséges.

kilchevanie

Szőlő gyökér könnyen, de van egy ok, amiért a dugványok gyakran halnak meg: a hajtások érik korai gyökereit. Ez segít elkerülni kilchevanie amely számos módszer:

 1. A szennyeződés gödörbe. Telepíteni kell a hideg gödörbe dugványok fejjel lefelé. A lényeg az, hogy a vesék, ahol a sötét és hideg, míg az alsó rész, ahol a gyökereket kell kialakítani, továbbra is a fény, a nedvesség és a meleg felületre.
 2. Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
  Kilchevanie beltérben. Erre a célra szoba hőmérsékleten nem több, mint 7 fok. Ilyen körülmények között tartott kilchevanie helyi fűtés. Kell huzal fűtés a talaj, vagy a fűtés pad.
 3. Egy ágyban egy erős fűtés a nap. A tengely az északi ágy. A gyökerek kell rejteni a film.
 4. A mikroparnike. Fogantyú állandósítják egy külön tartályban, ahol tömítetten borított.
 5. Alkalmazása stimulánsok. Ma meg lehet vásárolni egy sor eszközt, amely felgyorsítja a csírázás növények.

Sajnos, nem egy módszer nem garantálja a gyökereztető.

csírázás

Miután elkészítettük Chubukov kell kezdeni csírázást a lakásban. Ültetés szőlő dugványok a következő:

Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
Csírázás a csészék. A nőnek palánták ágak darab igényel nagy eldobható poharak, az alján, amely nyílás van kialakítva. Ezt követően, az üveg tele van humusz őrölt leveleit. Ennek a tetejére helyezünk egy alacsonyabb üveges anyag, amelynek nincs alja. A tér falai között van tele földdel, lenyomkodva.

Te folyamatosan ugráltak a nyomást? Miután bevette a tablettákat, idővel jön vissza? Hypertonia vezethet stroke, szívroham, megnagyobbodott szív, és végül a szívelégtelenség. Ne feledd! Vérnyomása a 120/80, anélkül, a kémia és a tabletták szó 5 nap. EDÉNYEK talpra és tisztítására, ha reggel éhgyomorra.

Ezt követően, itatni. Egy kis üveg öntött tiszta folyami homok, jól öntözött és vegye ki az üvegből. Twig hozott egy lyuk a homok, jól öntözött. Még öntött homok és borított üveg nélküli alsó és egy nyitott nyakú. Locsolni naponta langyos vízzel. Távolítsuk el a palack ajánlott legkorábban megjelenése után a négy levél. A gyökerek láthatók egyidejűleg szélén üveg;
 • Ültetés szőlő dugványok lehet egy másik utat. Szükség van arra, hogy egy üveg műanyag, levágta a nyakát, hogy a lyukakat az alján. Szükségszerűen elhelyezett alján a vízelvezető, amely feküdt a talaj felső keverék mennyiségben 7 kanalak.

  Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
  Chibouk elhelyezni, hogy a szélsőséges tetején a vese volt ugyanabban a magasságban, mint a tetején a palack. a tetején a talaj szükséges óvatosan öntsük a párolt chipek és az üveg fedelét. Struktúrát kell távolítani a napfénytől. Üveg el lehet távolítani a kihajtás után menekülni túl. Öntött a tálcán keresztül 15 percig.


 • Tudva, hogy a növény a szőlő dugványok kétféleképpen lehet választani egy alkalmasabb. Az eredmények azonban e technikák ugyanazok.

  Megfelelő gondoskodás lehetővé teszi, hogy növekszik a csemete. Az interneten megtalálható számos módon csíráznak, de ezek nem olyan hatékony, és a növény nem lesz elég a vitalitást.

  Ez magában foglalja a színpadon a termesztés. Ez magában foglalja a következő lépéseket:

  1. Ültetés egy facsemete a föld csak a leveleket, és ebből egy szál felnőni. Csemeték ültetése nem lehet korábbi, mint májusban.
  2. Ültetésre a kútba ásott kívánt mélységben.
  3. Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
   Az alsó helyezünk, műtrágya.
  4. Ültetés csak chibouks ép kéreg, jó szeme.
  5. A lyuk megengedhető, hogy a két növény. Ha kap hozzászokott mind hagyja csak a legerősebb közülük. Mindkét maradhat, ha a távolság 20 cm között.
  6. Alján jól, vagy hogy egy lyuk szélessége nagyságrendileg 12 cm.
  7. A lefektetés a szerszámszár lyuk, amelynek a felső vese kell keresni a sorban.
  8. Elalszik és döngölt föld.

  Ha nem követi ezeket az egyszerű szabályokat, az eredmény nem derül ki, hogy így. A legrosszabb esetben a szőlő veszhet el.

  Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési
  A nőnek jó, egészséges növény, akkor gondosan kell megfigyelni a vízjárás. Ha ültetés növény bőségesen öntözni - ehhez legalább két vödör vizet. Ülepítés után a föld, még tüskés talaj és a növényi krumpli úgy, hogy egy halom 20 cm. Meg kell szem öt centiméter talajszint alatt.

  Függetlenül attól, hogy a többszörözés kiválasztott szőlő dugványok, palánták vagy dugványok, szükséges, hogy egy biztonsági másolatot. Még jobb, amíg a növény kicsi, és a szőlő nem akadályozzák a folyamatot.

  Szaporítás dugványozással szőlő, hogyan növekszik az otthoni ültetés és tenyésztési