Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,

Betakarítás dugványok

Termesztése szőlő dugványok kell kezdeni üres. Általában ágak oltva helyére egyféle a másikra. Mivel a mag a hatás nem érhető, lehetséges, hogy ápolják száz mag, de a minőség csíráznak csak néhány, a többit majd különböző mértékben hibás. szőlő dugványok télen és nyáron.A jelentése az eljárás az, hogy az a természetes tulajdonságait a szőlő, hogy felépüljön egyetlen menekülési zavarása nélkül a benne rejlő adatok az eredeti szőlő.

Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
Termesztése szőlő dugványok kell kezdeni üres

Ezt a módszert aktívan használják és tapasztalt kertészek saját telkeket. Annak ellenére, hogy az éghajlat a legtöbb régióban nem alkalmas arra, hogy a növények gyümölcsét, a rajongók zavarba építési üvegházak, ahol az érési lehet hozni a logikus következtetést.

Grow szőlő dugványok lehetséges üvegházi körülmények között. Köszönhetően a saját gyökérzete a növény tekinthető nem ojtott, és képes reprodukálni ezen a módon.

Beszerezni a kiindulási anyag szükséges előre, kívánatos a tisztítás során bokrok alá. Meg kell előre rendezni tárolására szőlő szárak. További tenyésztésre kell választani egy erős gyümölcstermő hajtások, amelyik a maximális hozam a nyáron. Átmérőjük általában körülbelül 10 mm. Mivel a dugványok alkalmas hajtásokat, vágott egy végtag csere, vagy az átlagos nyíl.

Fontos, hogy a betakarítás az anyagot később csírázó szőlő dugványok voltak sikeresek. Válassza ki a megfelelő ág, távolítsa el a hajtások, levelek, rajta ne legyen mostohagyermekek és egy bajusz éretlen felsők. Minden össze a fogantyú legalább négy vese.

Le kell vágni egy éles késsel, hogy egy oldalsó vágott. Tegyünk egy sarokkivágása szükséges meghatározni a helyét a vesék, vissza a felső néhány centiméteres vágás. Az alsó határt a szár van vágva a jobb vesét, vízszintesen.

Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
Beszerezni a kiindulási anyag szükséges előre, kívánatos a tisztítás során bokrok ősszel

Az alján, kívánatos, hogy hagyja néhány fokkal a függőleges Luba. Egy vékony borotvapengével vagy tűvel, hogy csökkenti, hogy a mélysége körülbelül 3 cm. Ez javítja a kialakulását új gyökerek. Ready szükséges anyag lekötni a kényelem és iratkozzon fel, hogy aztán könnyű volt megtalálni és azonosítani.

Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
Tárolás szőlő dugványok biztonságos lesz, ha ők jól felkészült

Hogyan tartsuk a dugványok a tél

Tárolás szőlő dugványok biztonságos lesz, ha ők jól felkészült. Először is, a frissen vágott szárakat áztatott tiszta vizet, hogy tele voltak a nedvességet. Ezután az oldatot kell hozzá réz-szulfát fertőtlenítésére és megszünteti a káros baktériumok, amely képes elpusztítani a hajtások. A feldolgozás után alaposan megszárítjuk. Ne használjon több-szulfát-koncentráció 5%.

Hogyan tartsuk a dugványok szőlő? Kihasználni a pincében vagy a pince, ha kellően szárítjuk. A legjobb, hogy lezárja a dugványok műanyag borítót, és tegye a hűtőbe az alsó polcon. Nem fagyasztható hajtásokat! A tárolt egész télen dugványok szüksége van egy néhány alkalommal a tárolási időszak, hogy azt, szellőztetni, és tegye a másik oldalon.

Ültetés előtt a kora tavaszi dugványok szőlő, meg kell, hogy előre a tárhely kell szellőztetni. Megfelelően tárolják hajtásokat, ha rájuk kattint ad gyümölcslé. Lesz egy rothadása a vágási megfelelő szag és a felesleges nedvességet lefolyni nyomás nélkül. Plant nélkül lé szintén nem alkalmas az ültetésre, hiszen kiszáradt a tél folyamán. Színes menekülés a vágott legyen halványzöld színű nélkül sötétedő.Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
Ültetés előtt a kora tavaszi dugványok szőlő, meg kell, hogy előre a tárhelyet, szellőztesse

Sokszorosítás sikeres lesz, ha ez jó, hogy előkészítse a dugványok. Áztassa vízben a legjobb minőségű másolatot a kiindulási anyag. Győződjön meg róla, hogy a víz meleg volt, de nem forró, meg kell, hogy ösztönözze a szunnyadó belső erő menekülni. A rossz anyagi nem érdemes időt, akkor vagy nem csírázik vagy elrontani. Áztatás meleg vízben végezzük előtt 48 órával a dugványok által feldolgozásra kerülő speciális eszközökkel, amely serkenti a gyökér kialakulását.

Ha azt szeretnénk, hogy egy jó szőlő, szaporítás dugványozással szerint kell végrehajtani, hogy a szabályok betartása a mérföldkövek és határidők. Mielőtt ültetni őket, vigyázni jelenlétét valamennyi komponens és a jó napenergia feltételekkel.

csírázás

A szaporodási kezdődik a csírázás dugványok otthon egy műanyag tartályba. Ehhez illeszkedik, és vágja a műanyag palack.

Ne próbálja újraéleszteni a szárított hajtásokat, nem vesztegeti az idejét rájuk, akkor megteszi a tápanyagokat, de az eredmény ad rossz.

Sokkal jobb, hogy összpontosítson minőségű anyagokból.

Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
A szaporodási kezdődik a csírázás dugványok otthon egy műanyag tartályba

Szőlő a dugványok egy pohár szakaszból áll:

 1. Vegyük a műanyag edények, furatok a szellőztető és vízelvezetést.
 2. Ahhoz, hogy a talaj gyep talaj, levél humusz.
 3. Helyezze be az edényeket az alsó földre, a magassága nem haladhatja meg 3 cm. Határozottan nem tömöríthető.
 4. A központ tekercs sűrű homok és nyomkodjuk gyűrű 2 cm, használhatja a penészgombák, a homok töltse meg, adjunk hozzá vizet, és távolítsa el a tömítést penész
 5. Ásni a központ a gyűrű horony a homok 3 cm, és tegyük a száron, áztassa a talajvízbe.
 6. Szórjuk homok tetején a szár jól tartják.

Öntözés kell történnie naponta, és a dózis szükség szerint módosítani. Műanyag termékek lehetővé teszi, hogy a növekvő gyökerek, ami azt jelenti, hogy a reprodukció lehet kezdeni. A hajtásokat kell helyezni legalább 4-5 levél, jele felkészültség ültetés dugványok.

Kelbimbó lehet használni a műanyag palack, és kész talaj mix a boltban. Már megtermékenyített, és alkalmas a növekvő hajtások. A tartály alján kell önteni a lefolyóba, majd előkészíti a talajt, és a növény szár szögben. Megszórjuk szerkezet szükséges reszelék. Hajlandóság határozza ugyanúgy: a növekedés a gyökerek és levelek.

Szaporítás Szőlő dugványok zöld hajtások esetleg során kapott virágzás kezdetén. Gyűjteni az anyagot, meg kell venni, hogy közben pasynkovaniya és feldolgozó iparágak késő tavasszal. A begyűjtött hajtásokat kell hagyni a vízben, hogy kezelje őket, részekre osztani, az egyes nyél két vesét. A nyári dugványok hagyjuk nőni műanyag poharak. Először is, ez történik az este, majd fokozatosan megnyitják azokat a fényt.

Minden nyáron fog nőni, és erősödik, és az őszi kell őket csomagolni és helyezzük hűvös helyen tárolásra.

ha a növény

Milyen a növény a dugványok? Ültetés palánták végzik a betakarított lyuk mélysége nem haladja meg a 70-80 cm. Amikor ásni egy gödröt, dobott a föld két halom. Termékeny föld a felső része az egyik oldalon, és a többi más. A termékeny része az add humusz és ásványi trágyák foszfor és a kálium, akkor még a fa hamu.

Szaporítás dugványozással szőlő, milyen a növény, nő, amikor a betakarítás, tárolás,
Sokszorosítása szőlő dugványok kora tavasszal kell végrehajtani, mivel ebben az időszakban a növény csak most kezdődik a természetes mozgását juice

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell helyesen növény szőlő és hogyan kell etetni, segítsen információt a talaj állapotának a területen, ahol kíván növekedni a növények. Műtrágyák a föld kell kitölteni a lyukat vissza, tedd a palánták csatolt igazoló rudat, és zárja be a többi földet. Folyamatának befejezése 2-3 vödör vizet minden egyes lyukba. Mielőtt nőnek szőlő üvegházban alaposan foglalkozni vele, fertőtleníthető fertőzés az elmúlt évben. semmi nem akadályozza a kár, hogy a szőlő.

Növekvő szőlő dugványok függ a minősége a talaj. Ha ez könnyű, termékeny, akkor a folyamat megy gyorsan. Ügyeljen arra, hogy a levelek. A rossz kémiai összetétele a föld vagy a túlzott etetés őket kiszáradni a széleit. Ebből segít fahamu. Öntsük hajtások a vizet és három evőkanál hamu.

A kedvező klíma, a szőlő kezd gyümölcsöt 2 év, de az átlagos kell összpontosítania 3-4 éves várakozások a jó termés.

Kiválasztása hogyan dugványok - a nyílt terepen, vagy egy üvegház, vezetett az időjárási körülmények. Ha megengedik, ültetett nyílt terepen.

Beszéljünk a titkot.

Vajon valaha ízületi fájdalom? És nem tudod, hogy első kézből, mit:

 • képtelenség mozogni kényelmesen és könnyen;
 • fájdalom közben vagy edzés után;
 • kellemetlen érzés, amikor megy fel és le a lépcsőn;
 • az ízületek gyulladása, duzzanat;
 • kellemetlen crunch, snap nem a saját;
 • ésszerűtlen és elviselhetetlen fájdalmak az izületekben.

Kérjük, válaszoljon a kérdésre, hogy jól vagy? Ez a fajta fájdalmat képes elviselni? Mennyi pénzt már „kiszivárgott” a hatástalan kezelés? Itt az ideje, hogy befejezze ezt! Egyetért? Ma közzé egy exkluzív interjú professzor Dikul. amelyben az orvos felfedte a titkot, hogy megszabaduljon a fájdalom az ízületekben, az izületi gyulladások kezelésére és az arthrosis.