Szemölcsök a kutyák kezelésére

Szemölcsök a kutyák kezelésére

A megjelenése szemölcsök a kutyák úgynevezett papillomatosis szemölcsök - a papilloma. Ez egy gyakori vírusos betegség és a papilloma - jóindulatú daganat.Ők is előfordulhat az ajkak, a száj, a lágy szájpad, a száj és a régió fülkagyló. Kutyák papilloma lehet egyszeres vagy többszörös.

Tünetek kutyák papillomatosis

A kezdeti szakaszban a betegség képződnek sima papulák világos rózsaszín. Később alakulhat szemölcsök kutyák.

Ha a betegség kezdődött, akkor talán papillomavírus tudja fedni a teljes szájüregben. A betegség egy meglehetősen hosszú inkubációs idő, amely 4-8 hétig. Néha azonban a papilloma eltűnhet a saját belül 6-12 hét. De a várakozás nem éri meg.

Szemölcsök kezelésére kutyáknál

Szemölcsök a kutyák kezelésére
Először is a betegséggel papillomatosis a kutyák, meg kell venni vele a kapcsolatot az emberek a lehető legkisebbre csökkenteni, mert a betegség átvihető az emberre.  • A kezelés jellegétől függ Szemölcsdaganatok. Például, ha az első megjelent szemölcsök maguktól elmúlnak, akkor el fog tűnni, és a többi. Ha papillomavírus nem tűnik el - meg kell alkalmazni az óra állatorvosi klinikán.
  • Lehet kérni, hogy törölni papilloma sebészileg. Szintén szemölcsök kezelt kutyák orvosi kezelés és a népi orvoslás. Azonban a kezelési módszer, hogy válasszon egy állatorvos ellenőrzése után az állat.
  • Medikamentozno kutya injekciókkal kezeljük novocain megoldás. Ez intramuszkulárisan, 1 ml per 1 kg testtömeg időközönként injekciók között minden 3. napon. Néha jelölhet egy bázis injekció papilloma 0,5% novocain oldatot 2-3 alkalommal időközönként két-három napig.
  • Szemölcsök lehet csökkenteni a kutyák szárazjéggel. Ez alkalmazható a szemölcs naponta 2-3 alkalommal néhány percig. Azt észrevettem, hogy 3-4 nap múlva papilloma jön.
  • Sok módszer szemölcsök eltávolítására népi jogorvoslatok, beleértve a kutyát. Például, a korai szakaszban lehet kenni papulák friss pitypang gyümölcslé.
  • Amikor szemölcsök már látható, majd a szakaszában az oktatás ajánlott kenje a levet vérfű. Ha ezek után a felület papilloma feketére, gondosan ki kell vágni. És így az eljárást addig ismételjük, amíg a teljes megsemmisítése a szemölcsök a kutyák.
  • Továbbá, a kezdeti szakaszban a papilloma a kutya bekent jód és húzza lencérnával. 5-7 napon belül, meg kell esnie a saját. Az igazság az, hogy ez az eljárás nehezen kivitelezhető, ha a szemölcsök megjelennek a szájüregben.
  • Egy másik papillomák kutyákban dörzsölte fokhagymás, vagy azok alá ecetsav lefekvés előtt.

Azonban meg kell jegyezni, hogy a használat előtt népi jogorvoslati forduljon állatorvoshoz.