Szemölcsök a kutyák, leírás, veszélyek, a kezelés

Néha a tulajdonosok tapasztalhatja meg pet szemölcs. A fejemben van egy ezer kérdés: honnan jött, milyen hatással van, és hogyan lehet tőle megszabadulni? Próbálja meg kitalálni, mi a teendő, ha úgy találja, szemölcsök a kutyák.Szemölcsök a kutyák, leírás, veszélyek, a kezelés

Szemölcsök a kutyák - Leírás a betegség

Szemölcsök az úgynevezett „papillomatosis”. A szemölcs jóindulatú formáció úgy néz ki, mint egy kis mellbimbó először, de egy idő után - a karfiol.

Szemölcsök mérete változó, szerkezet, szín, és egy eljárást, hogy rögzítse a bőrt. Úgy festett szürke, bézs, barna és sárga árnyalatú. Az érintés a papillomavírus zárt, lágy vagy kemény.

Ők sem nőnek a bőrbe, vagy a hozzá kapcsolódó útján lábak. Papillomatosis van vírusos természetű, azaz, szemölcsök a kutyák vannak kialakítva jelenléte miatt az öröklött vagy szerzett fertőzés.

Gyakran előfordul, hogy a vírus teszi magát azonnal érezhető az inkubációs időszak tart kb 1-2 hónap. Ezalatt az idő alatt a beteg állat képes megfertőzni más kutyák. Papilloma keletkeznek különböző testrészek: a szájban, az égen, az arcon, a fül, az ajkak, a szemhéjak, a bőr a láb.

Ezek külön-külön vannak, és úgy tűnik tömegével. Papilloma képezhető, eltűnnek, és újra megjelenik.Veszélyek provokált szemölcsök

Annak ellenére, hogy ők maguk szemölcsök kutyák nem veszélyes, hogy kényelmetlenséget hordozót. Burjánzó papilloma a szájban: a nyelv, az égen, az íny, megakadályozhatja a normális rágás és élelmiszer áthaladását a szervezetben.

Előfordul, hogy egy kutya nem tudja megfelelően zárja az állkapcsát, mert a szemölcsök, tapasztalt szenvedést. Az étkezés alatt a szemölcsök is megsérült ismét megfertőzni egy kisállat, és átterjedhet más testrészekre.

Szintén kár szemölcsök gyakran okoz vérzést. Az érintett terület kaphat fertőzést. Papillómavírus, ami megjelent a szemében, néha váltanak részleges vagy teljes látásvesztés. Vannak esetek, amikor a jóindulatú papilloma átalakul carcinoma.

Hogyan juthat?

Papillomatosis fertőzött kapcsolat, érintkezés után a beteg állattal. Leggyakrabban fertőzött háziállatok nyilvános helyeken az állatok.

Lehetőség van arra is, hogy megfertőződhet a betegség következtében beállítás az injekció, kezében egy teljes tű használata esetén a személyes tárgyait a kutya tulajdonosa, és az ő ruhát és cipőt.

diagnózis

Néha háziállat kigyógyult papillomatosis saját. Leggyakrabban, az állatok immunisak lesznek a betegség. Azonban a testük még mindig él vírus, így azok továbbra is a betegség hordozói.

Ha a tulajdonosok találják szemölcsök kutyák, amelyek életük, meg kell kérni az állatorvos. Ő diagnosztizálja, és kezelést. Minden esetben a helyes táplálkozás, hogy kényelmes és nyugodt életet, és felírni során immunstimuláns.

Szemölcs eltávolítás kezelés gyógyszeres útján novocain. Hogy megszabaduljon a papilloma sebészeti kimetszéssel, de ez nem mindig hozza meg a kívánt hatást.

Treat szemölcsök a kutyák és az otthon, a hűtő módszer dörzsöli a szemölcs, a különféle népi jogorvoslat, fűszernövények és igénybe égett ki. Szemölcsök dörzsölje lefekvés almaecet, keverékével fokhagymát és citromlé, méz keverék ricinusolaj és a lenmagolaj.

Herb használt vérfű. Írás alkalmazott szemölcsök, a csatlakozó a bőr útján lábak. Papilloma saját maga és a bázist bekent jód és a láb szorosan körbefogja ruhával vagy gézt 3-4 napig.

Üdvözlettel, Maksim Zakharov.