Szerelem kell lelki

Szerelem kell lennie a lelki.

Ma alig valaki azt hiszi, hogy mi „lelki szeretet”. A kérdés nagyon bonyolult, és a válasz - túl. Lelki - univerzális, azaz, igen, mit kell egy ember, egy szellem. A lélek az isteni erő.Aztán a lelki - ami azt jelenti, Isten. A részecskék - a lélek, amely Isten helyezett minden emberi lényben.

De az emberek nem mindig él az isteni szabályokat. Néha felébred bázis ösztönök. Különösen, amikor találkozik az ember óvatos, visel maszkot, elrejtve valódi kilétét. Ez az ember, mint ez hozza a pergő csapda. És a másik, a alantasabb ösztönök, majd fogott szex.

A csapda bekattan, és az a személy - egy férfi elkapta, mielőtt látta a maszk mögött az egyik, hogy felemelte a csapdába. Ez az, amit a nagy részét a férfiak, és elment az anyakönyvvezető, hogy legitimizálja a kapcsolatot a nő a maszk.

És az élet ment, a gyerekek mentek. A szerelmi nem volt. Limited és lelketlen férfi úgy döntött, hogy élni, mint mindenki másnak.

Aztán észrevette, hogy felesége álruhában kezdtek változni, különböző ürügyekkel, elhúzódó valahol. Mind a hímek lemondott, különösen Primakov azaz azok, akik nem élnek a „saját” területükön volt, és nem is regisztrált.Sorsuk végzetes volt. Néhány, zavargások, elment a pia, mások - retorziót kicsapongás, a harmadik - a legtöbb elvarázsolt női feromonok és főzetek voltak rabszolgák azok rabovladelits továbbá, hogy az életüket csökkennek húsz évben harminc, a nemi szervek megkínzott prosztata, máj, belefáradt a folyamatos fogyasztása mágikus italokat a májsejtekben, és az egész szervezetre - mint a kálium-cianid, csak megöli lassan.

Itt van egy a férfiak többsége volt a „szeretet” összekeverjük a szintetikus kötőanyagot csapdába a sötét erők.

Mi a legjobb lelki szerelem? Eközben az első helyen, hogy az ember nem „kötött” és a „primagnichivayut”. lélek, nem szex. Soul - valamivel több, mint a szex, bár a szex a zuhany alatt lehet egy jó kiegészítés.

A lélek valódi, folyamatos érdeklődését a férfi, a problémáit, az ő tapasztalata, az érdekeit.

Emberek érdekes együtt, nem tudnak egymás nélkül élni. Ők bíznak egymásban, segítséget és úgy vélik, hogy a szükségszerűség, nem adósság. Kiegészítik egymást, és megérteni egy pillanat alatt, poluvzglyada, polumysli.

Rokon lelkek. Ha bármilyen nézeteltérés szenvednek, hogy valami nem mondott vagy tett.
Soha nem unatkoznak együtt, hogy nem zavarja egymást. De éppen ellenkezőleg. Nem akarják elhagyni. Ők ápolják egymást.

Az első esetben a férj és a feleség - őszintén idegenek zhivschie egy fedél alatt, és egy takarót, a második - a nép egészére.
Ez a lelki szeretet. Ez nagy erőt, amikor az emberek együtt vannak. Ők nem félnek semmitől. Nincs rá idő. Nem katasztrófa, nem csavarják a sors. Ők lesznek képesek megbirkózni mindent, mert ez segíti őket Istenhez.

Szerelem Kolosyuk.