Szerelem szellemi és lelki szerelem - Svetlana Kapinos

Ima: Mennyei Atyánk, áldd meg az emberek, akik vágynak a te kinyilatkoztatás a lelki dolgok, és mindenekelőtt a szerelem, hogy már kiáradt szívünkbe a Szentlélek által! Állunk az ígérettel, hogy ez a szerelem már van, mert mi vagyunk - a gyermekek és az életét bennünk. Arra kérünk benneteket, Atyám, a Jézus Krisztus nevét, hadd menjen be a lelki érthető a szeretet, nekünk az a bölcseség lelkével, kinyilatkoztatás és hivatkozás a tudás a szerelem! Állunk az ígérettel, hogy a szó élő és ható, és élesebb a kétélű kard hatol mélyen bennünk, még a választóvonal a lélek és a szellem, és a bírók a szándékok és gondolatok a szív. Vedd el hozzánk most, Uram, a szellem, a lélek, hogy mi lehet megérteni és elfogadni azokat a dolgokat, a Lélek a Te és kövesse Őt! Ámen.1. ered az emberi lélek, nem a szellem.
2. szabott, hogy foglalkozzon a „I” önző.
3. helyezi a szeretet tárgya Isten fölé (házastárs, gyermek, magad, munka, stb.)
4. ellenállni Isten Lelke, Isten szeretetét.
5. Ne akar meghalni, félt, hogy menjen át a határon.
6. hordozza a halált, mert jött a bukott ember természetét.
7. Nem gyümölcsöt, hogy van, mert az emberek Istenhez.

Szerelem érzéki, testi, emberi keresztül kell mennie a kereszt, és ez nagyon fájdalmas! A kereszt Isten tartja, lehetetlen haladni. Csak akkor tudjuk kérdezni, hogy amikor elérte szükségességének megértése meghalni az önálló (önszeretet - ez a legerősebb szeretet, ami csak lehet!) És nem hagyta abba, mikor kezd csinálni nekünk. Fontos megérteni, hogy a mondat őszinte szeretet, csak egy - a halál, mint minden óemberünk, hogy mi lehet élni szerint az Istennek, mert a lelki hívők, akik nem bánják, érzések, hanem a hit által. Az orgona is, sugárzó lelki szeretet - az emberi lélek -, hogy meghaljon a kereszten: „Én megfeszített Krisztussal. És már nem én élek, hanem Krisztus él bennem, és most él a testben élek hit által az Isten Fia, aki szeretett engem, és önmagát adta értem. "


Luke (14: 26-27) rámutat, hogy mit kell hozzáállásunkat lelki szerelem: meg kell utálni! Ez a kereszt. Ha a lélek nem szeretik, hogy a kereszt, ez lesz a fő akadálya a lelki élet! Isten nem kívánja, hogy a szíve, hogy valami kötött mellette. Azt akarja, hogy Őt szolgálják szabadon. Az igazi szeretet az Isten és mások származik a szeretet hiánya magad, a szeretet lelki származik lemond magát.

Meghatározása a szeretet adott a Bibliában:

1. érvényesítése a törvény. Romans 13:10
2. A gyümölcs a szellem. Gal 5,22
3. Isten. Első János 4: 8
4. Banner. Song pesney.2: 4
5. A motor a hit. Gal 5: 6

Svetlana, idézem neked: Így s végre „benyújtásának a lélek a szellem,” Mit gondol? A beat dob? Kezét tördelte a lélek? A sír és panasz a rack? :)

Eltávolítása a lélek a testtől, és a körmét, szemetet, hogy a kereszt? És ő, szegény, sikolyokat, ellenáll: „Engedd el, azt mondják, a szeretője? Ez fáj! "
És most, azt mondja, a saját szavaival, hogy jegyezze fel a cikket:
„Az igen test sugárzó lelki szeretet - az emberi lélek -, hogy meghaljon a kereszten:” Én megfeszített Krisztussal. És már nem én élek, hanem Krisztus él bennem, és most él a testben élek hit által az Isten Fia, aki szeretett engem, és önmagát adta értem. "