Szerelem vonal a kezét leírás, fotók

Ha a vonal csak akkor látható a bordák - ez a szeretet. És ha azt érzékeljük, és a tenyér - ez a házasság. Hogy könnyebben megtalálja a bordák, akkor csak nyomja az ujjait ökölbe. Otmetinka, állt ki a kisujj és a szegénység a szív, az úgynevezett vonal a házasság, vagy csak szeretet. Ez lehet az egyik, de gyakran több.Mielőtt belekezd a megfejtése, meg kell vizsgálnia mindkét kezét. A bal oldalon - a jelek, hogy beszélnek a sorsa ennek a születés. És a jobb - jelölés a jelenlegi állapot. Végtére is, az emberek nem mindig élvezik a lehetőséget, amit ad a sors. Csak jobb (aktív) kéz tükrözi, hogy mi történik ma.

Jelek mindkét kézen kell hasonlítani. Tenyérjóslás úgy véli, hogy ha a vonal szeretet a bal kezén egy világos és a jobb oldalon van egy törött, gyenge, annak a jele, hirtelen fontos eseményeket. Ebben az esetben valami képes változtatni a jelenlegi helyzeten. Ha egy világos vonal a jobb és a bal oldali nem sok értéket ezzel ellentétes lesz.

Különösen fontos,

Szerelem vonal a kezét leírás, fotók

A fő jelentősége a funkciók - bizonyította, hogy a többi intim ember életét. De ez nem jellemzi a rövid távú, érdemi kommunikáció semmi, de csak azok a kapcsolatok, amelyek már valami fontos az életben. A kéz lehet 2-3 funkciókat, de ez nem jelenti azt, hogy az életben nem lesz ugyanaz a házasságkötések száma.

Hivatalos kapcsolatok lehetnek, nem kap kötni. De mély érzéseket pontosan megragadni a szív. Ahhoz, hogy megértsük, mi vár az ember, hogy „a szeretet az élet”, meg kell vizsgálni az összes jelek járó ezt a jelet.

Néhány értelmezik chiromantists 2 funkciók másképp. Úgy vélik, hogy a jelen két kötőjel, csak az egyik jele a szeretet, és a második kifejezés a házassági kötelék. Megkülönböztetése, az általuk kínált a következő paraméterekkel:

  • Vonal érzések, szerelem rövidebb;
  • szeretet bélyeg csak széle mentén a kezét.

A megjelenése és formája a sor

Szerelem vonal a kezét leírás, fotók

A változás a vonal szeretet

A legjobb lehetőség, ha a vonal szeretet mély, sima, jól jelzett. Nem szabad szünetek és bifurkációk. Ez a funkció felruházott ember, képes erős és őszinte érzések. Ők hajlandók, hogy hű és szeretett család együtt építeni egy kapcsolatot vele.

Amikor a vonal szerelem és a kapcsolatok van egy rés, ami után a funkció be van kapcsolva, ez a szimbólum az ideiglenes konfliktus, elválasztás egy rövid időre. Ezután minden visszatér a normál üzemmódba. Osztott végén beszél egy esetleges válás. Szerelem kész elválás. A legrosszabb forgatókönyv szerint a lejtőn a kapcsolat és a szeretet le. És ha jön a funkciók a szív, jelképe a jövő özvegység. Ha meghosszabbítja a vonalak az élet - a jele az elsőbbségét az érzelmek egész más az élet.Ha érzéseit a vonal, a szerelem jön, ez is egy jó jel. Ez a tendencia magyarázza tenyérjóslás vagy akadályok szeretni egyesület, vagy az általános idegenkedés kötni egy komoly kapcsolatot, vagy továbbra is azokat.

Előfordul, hogy a vonal kapcsolat és a szeretet nem, vagy túl kicsi. Akkor tudjuk ítélni a vonakodás a személy, hogy feleségül, hogy van egy komoly kapcsolatot. Ez a minta jellemző hideg, önző emberek, akik nehezen tudják találni a közös nyelvet szeretteivel és erősebb kapcsolatokat. A hiányzó ezeket a funkciókat is lehetséges promiszkuitás a közösülés. Ahhoz, hogy megértsük az összes árnyalatokat, van, hogy egy pillanat alatt a szív vonal, a sors, az élet. Ezek családot alapítani, de nem érdekel, hogy teljesen közömbös, hogy a második félidőben.

„Emlékeznünk kell, hogy az érték a sorban a szeretet - ez a figyelmeztetés. Ember, előre tájékoztatást kapott a lehetséges problémákat, lehet változtatni a helyzetet drasztikusan. "

A szimbolizmus a jelek

A különböző jelek kiegészítik az érték a sorban a szerelem és a kapcsolatok.

  • Point - veszteség egy szerettük. A betegség oka lehet egy erős partner, az ő távozása életét.
  • Kereszt - szövődmények a kapcsolat, veszekedés.
  • Star - a képesség, hogy öncélú kapcsolatot a tulajdonos a kezét. Ő válhat a játék a kezében egy partner.
  • Párhuzamos a kötőjel - bizonyíték párhuzamos kapcsolat két ember. Rövid mozdulatokkal - múló kapcsolat.
  • A hullámosságukat - nem tudják a valódi érzéseit, felületes szeretet mindenki számára.
  • Triangle - az összhang hiánya, és a jólét.
  • A sziget - ideiglenes szünet kapcsolatot, amely abban az időben stop, majd újra vnov.Chtoby egy teljes képet az emberi érzékek, meg kell vizsgálni az összes kijelölést a karját. Például egy csillag hegyén Venus ígér végzetes szerelem.

Szerelem, házasság, válás, szerelmesek a kezét.

Meghatározása a kapcsolat ideje

Ha vizuálisan osztja a teret a szegénység, a szív és az alapja a kisujj egyenlő szegmens, akkor lehet meghatározni, milyen korban fog találkozni az igaz szerelmet. Megosztása a szükséges 3 fragmens. Az első - ez a kor között eltelt 18 és 22 év. A második - akár 28 évig. És a harmadik - 33 - 38 év. Minél közelebb a kisujj, a későbbi számíthat az elején a család életében. Ha néhány szaggatott és a köztük lévő távolság a tisztességes, akkor lesz egy nagy idő közötti súlyos regényt.

Ha a kapcsolat a vonalak és a szeretet több, nézd, milyen fényes definiálva vannak. Ha két kötőjelet, akkor a legközelebb a határait a szív szól frusztráció. Általában ez a funkció nem nyilvánvaló. De ha ez az olajos és tiszta, tenyérjóslás értelmezi, mint egy szimbólum az önérdek ellen a tenyér a tulajdonos. Ez az ember egyszerűen használható.

Három funkciók, amit három érzelmi kötődés. Általában ezek az emberek a nemi kapcsolat csak számtalan, de az igaz szerelem csak három. Minden kiállítás olyan kötőjel kapcsolatot egy adott partner. A jó minősül finom és mély ráncok a kezét. Ez a szimbólum a jelen, és mély érzéseket. De túl vastag vonal a tenyér a szeretet hiányát jelenti kölcsönösség.

következtetés

Ez a szerelmi álmok életem tudni, hogy a legtöbb ember keres Kitalálós a karját. Karrier és egészségügyi megy az út. Tenyérjóslás egy részletes tanulmányt a témáról, gyűjtött sok érdekességet.

Elkapta a értelmezését jelei először meg kell hogy körültekintően és óvatosan torzulásának elkerülése érdekében a jelentését, és nem ideges semmit. A fotók segítségével és példák a képek készülnek a szakemberek.