Szerelem vonal a kezét

Szerelem vonal a kezében - csak annyit kell tudni, hogy a kezdő

Ha Ön kezdő tenyérjós. akkor meg kell foglalkozni azzal a ténnyel, ahol a fő vonal a tenyér. Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a vonal a szerelem - ez egy finom vonal, amely származik alatt a kisujj és addig folytatódik, amíg a középső vagy a mutatóujjával. De ez csak egy félreértés.Fordítsa a tenyér oldalán, és nézd meg a szélén a szív vonal és az elején a kis ujját. Lesz egy kis kötőjel. Hogy ez a vonal a szeretet.

Ha a sáv egyenes és rövid, egyértelmű, mielőtt az ember, aki igazán tudja, mi a szeretet, és soha nem változik a partnere. Ne lepődj meg, ha nem lesz ez a vonal. Ez történik. Ebben az esetben a chiromantists biztosítani, hogy az emberek egyszerűen nem hiszem, az ilyen szeretet valami különösen fontos.

Néha ez a jelenség azt jelenti, hogy az a személy, önző, vagy csak nem tudja, hogy bárki az ő szívében. Figyeljük meg, hogy van egy sortörés vagy pontokat. Ezek a karakterek azt mondják, hogy gyakran beleszeret, a kapcsolatok nem hosszú életűek, talán fájdalmas különélés, válás.

Szükségszerűen a folyamat jóslás össze a bal és a jobb kéz. Ha az egyik leghosszabb sor pálmák és tiszta, a másik - egy rövid és otthonos, ez azt jelzi, hogy a kapcsolat bármikor romolhat, mivel ezek messze nem ideális. Annak érdekében, hogy változtassa meg a jövőben, meg kell dolgozni magát.

Fontos: az a személy lehet több sor különböző hosszúságú házasság, mély, fuzzy (általában - van ilyen). Senki sem tudja garantálni, hogy a kapcsolat vezet a házasság. Ez sokkal logikusabb azt mondani, hogy ezek a sávok számát mutatják erős romantikus kötődés az élet, a kamaszkorban, és azon túl.

Hogyan kitalálni részletesen a kezét a szerelem?

Annak érdekében, hogy megfelelően végezze el a részletes elemzést, meg kell összehasonlítani két kézzel. Ez azért fontos, nem csak a konkrét esetben, hanem a tanulmány az elme sor. sors és mások. Alaposan megvizsgálja a bal és a jobb kezét. A bal kéz megmondja, hogy mi a kliens Karma szeretet. A jobb is megtudja, hogy egy személy hogyan kapcsolódik a szeretett.

Például a bal oldali ember két rövid fuzzy vonal és egy hosszú, mély. Ebben az esetben, a másik viszont csak egy mély vonal, amely egybeesik a hosszú bal kezén. Ez arra utal, hogy az életben vannak három regény.

Az első két nem tartott sokáig, és a legújabb műholdas ember tapasztalata egy különösen erős érzés, és ez nagyon is lehetséges, hogy ezek az emberek előbb-utóbb úgy dönt, hogy legalizálják a kapcsolatukat.

Ha a vonal lefelé van döntve, közelebb a szív vonal. Ez azt jelenti, hogy a szerelem rövid.Ha ez a lehetőség teljesen áthalad a vonalon a szív, az azt jelenti, hogy az emberek hosszabb ideig élnek, mint a partnere, és csak a halál elválasztja őket.

Mindenki kíváncsi, ha a partner a változás?

Tenyérjóslás azt mondja, tud választ adni erre a kérdésre. Annak érdekében, hogy megtudja, igaz-e vagy sem, akkor meg kell nézni a kezét az ő szeretett, vagy szeretője.

Ha a vonal a házasságról, hogy szimbolizálja te, felülről vagy alulról egy másik vízszintes vonal azt jelzi, hosszú és meglehetősen erős kapcsolatot az oldalon, gyakran megváltozik. Ha a funkciók a megfelelő ágaznak a kis hajtások, ez jelzi a jelenlétét a rövid távú, esetleg egyszeri változás.

Ha három vagy több kötőjelet elemzés némileg eltérő. Ebben az esetben a mély, mély és széles vonal jelzi, hogy az érzések nem voltak kölcsönös. De a keskeny, hosszú sorban tekintik jelképe egy hosszú, szörnyű unió.

Ha van egy villát a tenyér és a közelében található a széleit a kezét, azt mutatja, hogy már elváltak a partnere, de nem sokáig, és hamarosan újra együtt.

Hasonló eljárás lehet a helyzet, ha a három vonal szerelem ki egy helyen. Meg tudja garantálni, hogy miután a két elválás akkor továbbra is együtt, egy erős kölcsönös szeretet.

További értékek, meg kell emlékezni

On line házasság lehet elhelyezni a különböző szimbólumok segítségével elemezni pontosabban. Ügyeljen arra, hogy a jelenlétük, mivel ezek részben módosíthatja a jóslat.

Star - a házasság szerelem nélkül, a kapcsolat fedezhessék. Elég gyakran, egy személy ismeri a tenyér használ érzései saját önző célra. nem szeret leginkább a partnere, de mivel a kapcsolat előnyös neki.

Island - jelképe jósolja komoly kapcsolat, kötődés valószínűleg egyirányú vagy akkor csak a boldogtalan a szakszervezet. Vannak állandó és sor szünetek.

Képek - talán özvegység.

Kereszt - erős interferenciát a kapcsolatot. A legvalószínűbb, hogy nem lesz képes együtt élni a partnerük miatt bizonyos körülmények között.

Ön a tökéletes pár?

Hogyan kell használni a tenyérjóslás tudni, hogy Ön és partnere illenek össze? Minden nagyon egyszerű. Meg kell összehasonlítani a tenyér (és a szeretett egy). Ha a kezek azonos hajlítási vonal vagy vonalak azonos, akkor lehet egymásra. Ha ezek a különböző formák, hogy elérjék a kölcsönös megértés nehéz lesz.

Legvalószínűbb az egyik, hogy túl makacs, le a földre, gondoskodik a anyagi jólét, a másik pedig túl messze van a problémák közönséges halandók, mindig a fellegekben. Éppen ezért, hogy megértsük egymást, nem lesz könnyű.

Vonalak és tenyér dombok

Az emberek nem azt jelentette, hogy együtt, ha egyikük életvonal rosszul alakult, túl közel van a hegyen a Vénusz. a másik pedig egy mély vonal az élet messze a hegyen. Konfliktushelyzet merül fel annak a ténynek köszönhető, hogy az egyik partner élvezi az aktív életmód, a másik inkább a békés létezés.

Maximum virágzó Unió azok az emberek, akiknek a szíve vonal szinte azonos: az azonos hosszúságú, vastagságú.

Mi mást kell tudni, mint egy tenyérjós?

Folytassuk az elemzés a jellemzői a házasság után kell lennie értékelni fogja az ember keze, ujjai, a vonalak a tenyér. karkötő a csuklóján. Ne feledje, csak ahhoz, hogy emlékezzen az értéke kötőjel. Be kell, hogy kapcsolja ki csakúgy, mint a tapasztalat.

A komplexitás elemzése ebben a sorban az, hogy a terület, ahol található, túl kicsi. Ezért elég nehéz, hogy határozott következtetéseket kizárólag az ezen adatok alapján. Ellenőrizze az adatokat alapul más jelek, hogy mindig kéznél van.

Az emberek mindig azon töprengek, mi vár rájuk a személyes életükben. Fedezze fel ezt a segítséget a tenyérjóslás, jóslás szerelem, különböző rituálék. Ne feledje, nem számít, mit mondasz, tisztánlátó sors bármikor módosíthatja a kapcsolatot, és csak a saját kezében van.