Szerelése műanyag ablakok kezük

Műanyag ablakgyártó gyorsan elmozdul a piacon a fa társaik. Ha túl úgy döntött, hogy a régi ablakok cseréje modernebb tervez, akkor nem árt megismerkedni az utasításokat az önálló telepítése, új műanyag ablakok. Profi szerelők díjat ez a fajta munka egy csomó pénzt. Van-e értelme többet fizetni, ha a megoldást minden problémára lehet kezelni a kezeddel?Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése műanyag ablakok kezük

Jelölje A rögzítés egy műanyag ablak

Feltételezzük, hogy a telepítés előtt már döntött, hogy milyen méretű ablakok tetszik, milyen konfigurációs kell egy új rendszer, hogy milyen tartozékok rendelése, stb Ezekkel a kérdésekkel kell vizsgálni a saját, vagy a segítségével egy tanácsadó, amely úgy döntött, hogy bízza meg a műanyag ablakok gyártására.

Közvetlenül a telepítés megkezdése előtt, hogy eldöntse révén kerül sor az ablakkeret, vagy ugyanazzal a módszerrel, m fontolgatják a különleges szerelési „fül”.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Opció keret rögzítése

Az első lehetőség a gyakoribb. Azonban úgy tűnhet kényelmetlen az oka, hogy a telepítés előtt a keret kell távolítani a csuklós lapocskák, és a szárnyak a hátsó kap ablakokat.

A második lehetőség sokkal kényelmesebb az önálló létesítmény - nem kell leszerelni semmit, ezért a kockázat a szerkezeti károk és sérti annak integritását minimalizálható.

Amikor kiválasztja a második módszer előre találja magát intelligens asszisztens. Ablak szerelvény súlya sokat, és telepítse magát hihetetlenül nehéz.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Típusú műanyag ablakok

előkészítő munka

Közvetlenül azelőtt, hogy kezdetét telepítése műanyag ablakok meg kell végezni néhány fontos előkészítő munkát.

Építési terület előkészítése

Szerelése műanyag ablakok kezük

A rendelési ablakban csekket mikor hozza meg

A rendelési ablakban csekket mikor hozza meg. Ahhoz, hogy folytassa a készítmény a helyén röviddel az átadás időpontjában ablakok.

Az első lépés. Tegyük félre a bútorok és berendezések az ablaknyílás.

A második lépés. Takarja le az akkumulátor és a padlófűtés védőfóliával vagy egy vastag ruhával.

A harmadik lépésben. Rendezze a munkahelyén, hogy nem fáj, és mindent meg kell, hogy a telepítés az ablak volt kéznél.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Rendezze a munkahelyen

előkészítés ablakban

Az első lépés. Távolítsuk el a tolóablak, és távolítsa el az ablakokat, ha előnyös rögzítő módszert a keretbe.

Ahhoz, hogy távolítsa el a dupla üvegezésű ablak, óvatosan feszítse ki egy egyszerű vésőrögzítés gyöngy és gondos csapás azonos véső vyschelknite kötőelemek a nyílásból. Kezdetben húzza ki a függőleges rögzítési szegélydíszek. Ezután ugyanúgy megszabadulni a vízszintes rögzítést.

A félreértések elkerülése érdekében a jövőben, biztos, hogy címke a kötőelemek. Méretük kissé különbözőek lehetnek, de még a különbség a milliméter töredéke elég megjelenése holtjátékok.

A második lépés. Döntse az ablakkeret. Mázas magad a nyílásaiba. Óvatosan billentse a kiásott üvegezett fal vagy más szilárd felületre egy bizonyos szögben.

Szerelése műanyag ablakok kezük

A harmadik lépésben. Távolítsuk el a sapkát a szelepek istállókat és kikapcsolja rögzítő csavarokat. Ezután meg kell, hogy kiadja a tetején a swing az ablakszárny. Ehhez forgassa „a levegőztetés”. Vegye ki a horgot, található, az alsó lombkorona.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Ennek eredményeként, akkor kap egy „csupasz” keret jumper.

A negyedik lépés. A belső ablakkeret, előkészíti lyukak horgonyt. Lyukak helyezze a kerületét a termék, úgy, hogy a mindkét oldalon nem volt kevesebb, mint 3 kapcsolódási pontok, valamint a felső és alsó, legalább két.

Átmérő horgonyok rögzítésére ablakok 0,8-1 cm. Létrehozása lyukak fúróval azonos átmérőjű.

Ha a műanyag ablak rögzíthető speciális „füle”, válogatás építési figyelmen kívül lehet hagyni. Ebben a helyzetben minden képzés jön le, hogy zár kötőelemek a készletet a keret csavarokkal.

Utasítás szétszerelés az ablak

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szétszerelése régi ablakok

Vége az élet szét az ablak után javasolt a készítmény egy új design a telepítéshez. Tehát akkor minimalizálja között eltelt időt a nyílászárók cseréjére, és nem bontják a légkör a szobában.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szétszerelése régi ablakokAz első lépés. Vegye ki, vagy húzza ki szárny kialakításától függően ablakot.

A második lépés. Fájlba doboz és a keret több ponton.

A harmadik lépésben. Hook Crowbar mindegyik rész szerkezetét, és távolítsa el a keretet a nyíláson. Bizonyos esetekben ez sokkal kényelmesebb, hogy azonnal megtalálják a köröm-dvuhsotki. ami miatt az ablak megmarad, és húzzuk ki őket.

A negyedik lépés. Távolítsuk el a hőszigetelő és a második tömítő anyagok alatt látható a dobozt.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szétszerelése régi ablakok

Az ötödik lépésben. Vegye ki a régi pályák a lyukasztóval. Ha a lejtők jó állapotban vannak, nem tudnak megérinteni. Ezen a ponton vezérli a tervek a további tervezés a lejtőkön.

A hatodik lépés. Feszítse, és távolítsa el a régi ablakpárkányra.

A hetedik lépés. Dobja cement szubsztrát alatt ablakpárkányon, és az alján az ablak megnyitása. Ez segít ütni.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szétszerelése régi ablakok

A nyolcadik lépés. Gyűjtse építési törmelék megfelelő tartályokban és nyújtott be a szemetet. Ott is vigye a maradványai a bontott ablakokat.

A kilencedik lépésben. Végeit igazítsa a nyílás, tisztítsa meg a szennyeződéstől. Alapozás a felület.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szétszerelése régi ablakok

A tizedik lépésben. Ez csak a lakosok a régi faházak. Rendezzük körül a nyílás kerülete a vízszigetelő anyag th. Bizonyos esetekben ez szükséges telepíteni további erősítő fadobozban.

Ha szükséges, a nyílás mérete csökkenthető cement segítségével esztrich. Ezen a ponton vezérli a feltételeket az adott helyzetben.

Telepítése és rögzítése egy új ablakhoz

Folytassuk telepíteni a korábban elkészített ablak.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Frame szerelt csavarok keresztül fúrók

Az első lépés. Helyezzük speciális műanyag hordozók vagy fadarabot az alsó végén a nyílást. A méretei a szubsztrátok választjuk oly módon, hogy a felső oldalukkal csatlakozott egy sima vízszintes vonalat.

A szubsztrátok kerülnek a sarkok és a középső nyílás.

A második lépés. Állítsa be a hordozó, „csupasz” vagy az összegyűjtött keret, attól függően, hogy a választott módszer ablak telepítést. Az aljzat nem kell leszerelni, hogy továbbra is továbbra is betöltse funkcióját támogatja.

Szubsztrátok ablak nélkül egyszerűen kiesik. Anchor, függetlenül attól, hogy milyen gyakran fogja ellenőrizni őket, és húzza ki, majd még egy kicsit laza súlya alatt a szerkezet. Ezért, hogy tovább erősítse a támogatási rendszert kell elhelyezni nem csupán az alsó és oldalsó élek és közelebb a tetején a nyílás.

A harmadik lépésben. Ellenőrizze vízszintes elhelyezés ablak szerkezet segítségével egy közönséges vízszint.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Eltérés esetén felderítése Dawber csapok vagy pedig megszabadulni a felesleges a hordozó elemek.

A negyedik lépés. Ellenőrizze a függőleges a beállítási ablakot. Az észlelt eltérések eltávolítjuk, mint az előző lépésben.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése műanyag ablakok kezük

Lehorgonyzása keret az alsó oldalon

Az ötödik lépésben. Folytassuk a rögzítő horgonyok ablakhoz összhangban a kiválasztott módszer a fixálás.

Rögzítése módszer szerint „a keretbe”

Az első lépés. Vegyünk egy kalapáccsal és egyenesen keresztül az előre elkészített lyukak az alváz Fúrjon egy hasonló lyuk a falon kötőelemek.

A második lépés. Biztonságos az alsó része a szerkezet két oldalról. Ehhez helyezze, és biztosítsa a horgonyt, azonban azonnal végre ragaszkodás a végén nem szükséges.

A harmadik lépésben. A függőleges elhelyezését az ablakon. Azonnal korrigálja az eltérést a már-ismerős minta. Ha minden jól megy fúrt lyukak a középső és felső része az ablakkeret. Helyezze be és rögzítse a horgonyt. Tájékoztatás a szükséges mennyiségű kötőelemek korábban már idézett.

A negyedik lépés. Még egyszer ellenőrizzük egyenletességét a telepítő ablak. Azonnal megszabadulni az eltéréseket a feltárása esetén.

Az ötödik lépésben. Húzzuk meg a horgony a végéig. Ne húzza túl őket, mert a keret deformálódhat a túlzott feszültséget.

szerelőlapok

Ebben az esetben a különleges lemezt kell használni rögzítéséről az ablakot. Ők hozzák egyik vagy mindkét oldalán az ablak egységet. A lemezeket készült vastag fém és a forma „fülek”. Ilyen elemek az eredetileg előírt lyukak horgonyok.

Ezzel a módszerrel a telepítést meg kell hajlítani a szerelőlapot a nyílásba. „Hordszíj” maximális lemez kell és szorosan illeszkedik a falfelület. A második rész a lemez rögzítve a kerethez csavarokkal.

Szerelés végzi ugyanazt a horgonyt. Az ablak van rögzítve ugyanabban a sorrendben: először az alsó, majd a felső és középső. Minden egyes szakaszában a telepítés szükséges, hogy ellenőrizze a simaság felépítményre. Betartása nélkül függőleges és vízszintes szintje az ablakot idővel egyszerűen deformálódott.

Szerelése műanyag ablakok kezük

Miután az utolsó képkocka a nyitó tsenrirovaniya forgat minden csavart egészen. Mindezek után manipulációk ablak esett, mint hamis. Maradék pontszám rés kerülete használva hab

A rögzítés után a horgonyok megy a szerelvény ablakot, ha a kezdetben még azt lebontották. Az eljárást fordított sorrendben hajtjuk végre a szétszerelés.

Az első lépés. Helyezze be az üvegezés a ablakkeret, és zárd őket shtapikami először felfelé, majd lefelé, és az oldalán a befejezés. Snap shtapiki segít gumikalapáccsal.

A második lépés. Hook vissza, és megfelelően csuklós zár szárnyát. Ragaszkodjon a fordított sorrendjében eltávolítását.

Biztosítani kell a rendes szárnyak. Normál állapotban a terelőlap nem végez semmilyen jogosulatlan mozgáshoz, amikor kinyitja 45 fok és 90 fok.

A harmadik lépésben. Minden teszt és végezze el a tömítést a meglévő hiányosságok között a falak és a frissen lőtt az ablakot. Töltse ki a hézagokat speciális szerelvény hab hengerek.

Ebben a nagy munka kézzel írott a létesítményben a PVC ablakok befejezettnek tekinthető. A végén csak akkor kell telepíteni egy függőleges, egy ablakpárkányon, a szúnyogháló, és a lejtők saját belátása szerint.

Telepítése a párkány (olvastam egy cikket arról a telepítés a párkány saját kezével). Locsolás. portalanítás

Szerelése műanyag ablakok kezük

Telepítése párkány Észre habarcs

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése párkányok. Locsolás. portalanítás

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése párkányok. Összehangolás. habarcs

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése párkányok. szárítás

Szerelése műanyag ablakok kezük

Szerelése párkányok. Kész munka

Sikeres telepítés munka!

Olvassuk el a cikket beállító műanyag ablakok kezüket.