Szerelmes nő Taurus

Taurus szerelmes nő - szeretője egy nagy teljesítmény. Sétál lassan és egyenletesen, a higgadtság bizonyítva jó, hogy vegye fel ruhákat és ékszereket. Figyelni rá, amikor beszélt vele, mint egy ember-Taurus, gazdag és zengő hangja.Ha ő volt érdekelt, a szeme sugárzik az üzenetet, szenvedélyesen és akkor származhat a legcsekélyebb érdeklődést, amit tapasztalni.

Ön valószínűleg úgy érzi, az ő szeretete a saját testét. Ő tölt sok időt és pénzt, hogy tartsa a top állapotban. Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, parfümök és dísztárgyak kiemelje a szépségét testét.

Valószínűleg, hogy részt vesz a jóga vagy más gyakorlatokat; Sok Taurus nők vesznek részt a táncban, mert szeretik a zenét, és a műanyag test mozgását.


Ha vonz a női Taurus, keresse meg az egyes szakaszokat Kundalini Jóga, ahol lehet, hogy a fejlesztés a már olyan erős szexuális energiát.

Érzéki női Taurus nagyon fontos a testi érintkezést. Imádja a mai napig, amelyek magukban foglalják a vacsora az elegáns étteremben és tánc késő estig.Aztán. Nos, a legjobb még csak most jön. Egyszer neki, mint általában, egy kicsit, de a legtöbb nő képes inspirálni Taurus partnereik az ágyban, részben a pofátlan öröm kapnak, ami egy másik férfi erekció szexuális ismétlést. Lehet, hogy majd úgy érzi, mint az ágyban Man of the Year.

Mint állandó partner egy nő szerelmes Bika tekinthető elkötelezett, türelmes és összpontosított a házat.

Tól férjével várja a legjobb: barátságos, jól karbantartott otthon, az anyagi jólét és a jó étel.

Mint ő embertársai Taurus, ez lehet egy első osztályú szakács és a szeretője pihenésre selejt. Légy kész arra, szerepét a gazda-főszerepben számos vacsorán a selejt. Az igazi szeretője a labda lesz rá.

És ne feledd: a vacsora lenne a legjobb - finom ételekkel tálalva elegáns ételek, csodálatos kristály és nagy tisztaságú ezüst.


Női Taurus - élvezeti cikkek, éhes emberek, akik képesek a legmagasabb szakmai szexi, valamint egy nagy lehetőséget, hogy megfeleljen neki drága ízlése anyag. Ha megengedheti magának, hogy egy ilyen nő, ő az ideális partnere életét.

De ha hirtelen elkezd féltékeny partnere vagy dühös rá, ő figyelmeztetés lesz alig észrevehető.

Mivel az ember-Taurus, Bika nő szerelmes csak egyszer látni a lábával - csak, hogy tudd, hogy isteni türelem szétrobban. Nem oldják meg a helyzetet abban az időben - vigyázz, ha nem a legjobb torreádor a világon.