Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú

Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú

Erős akaratú, kiegyensúlyozott és nyugodt - ezek a fő jellemzői, amelyek leírják, hogy mi az - férfi Taurus. Mindig azt a benyomást kelti magabiztos ember, aki nem vált át részletesen, és tudja, hogy mit akar az élettől. Külsőleg, ez elég vonzó: egy köpcös, jól felépített figura, amely egy férfi ellen nem hangsúlyozzák szűk farmert és egy pólót az első néhány gomb visszavonni. Ha Bika férfi nem fog aggódni a megjelenés, a szeretet jó étel nem a legjobb módon nem befolyásolja az alakját, és néhány femineity lesz egy „ajándék” a Vénusz - a bolygó-védőszentje.Általános jellemzők

Viszonzatlan szerelem, a szenvedés, a magány. Jelenleg 100% fehér módja annak, hogy az igaz szerelem az életedbe! Action amulett szerelem már tesztelt magát sok nő és férfi. Vele, akkor végre kap egy igazi, harmonikus kapcsolatot.

Tanulmányozva jellemzőit Taurus, úgy tűnhet, hogy ez a tökéletes ember, aki tökéletes a szerepe egy barátja, a férj és a gyerekek apja. Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy egy személy született ez a konstelláció, egy csomó előnye és pozitív tulajdonságait.

Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú
Ő tényleg átgondolt, nyugodt, szorgalmas, magabiztos, és értékelik a következetesség. Azonban ő, mint bármely más személy, megvannak a maga hátrányai. De róluk később.

Man bika nagyon gazdaságos és takarékos. Szereti, hogy végre háztartási feladatok, rögzíteni valamit, hogy vigyázzon a hely, ahol él. Ha egy lány úgy dönt, társa lesz a magas kompatibilitás és a közös érdekek, akkor válhat megrögzött nyári lakosok, akik élvezik ezt időtöltés.

A gazdagság és a kényelem - ez az álom a képviselői ennek a jele. Ha keres egy álmodozó vagy utazó, az a fajta srác nem illik, mert ő inkább időt csendben, otthon vagy a szabadban. Kellemes hangulat és finom vacsora otthon - ez a végső álma Taurus.

Taurus ember mindig úgy dönt, a lassú élet, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minden rendben ment, pontosan, ahogy jónak látja. Minden életében áramlik lassan, és úgy tűnhet, hogy az a személy, üresjáratban van, de ez nem az. Még mindig a tervezett, és megy tovább, anélkül, hogy előre, vagy fogyatékos. Soha nem késleltetheti a munka, és nem hagyja, hogy egy szeretett. Ez a viselkedés nem jellemző rá.

Barátságos és érdekes srác, hogy jelölje meg inkább időt egy szűk köre, akik közel állnak hozzá komolyan. Velük tud pihenni, és természetesen viselkednek, pihentető a test és a lélek. Az életben Taurus barátság nagyon fontos szerepet tölt helye:

 • először is, mert a barátok úgy dönt, óvatosan, és hagyja csak a leghűségesebb és odaadó;
 • másodszor, ő készen áll egy barát, hogy sok, és mindig jön a támogatás az első hívást.

De ha az ember Taurus gyanít kedvesével az önérdek, a barátság és a hely örökre elvész.

Ami a pénzügyi helyzetét a Taurus, a szegény nem lehet. Miért? Ez egyszerű! Bármilyen munkát vállal alapos és mindent megtesz annak érdekében, hogy élni jó, és nem tagadja magát semmit.

Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú
A hátránya a képviselők a jele lehet nevezni makacssága, hogy gyakran határos a „die-hard”. Bármilyen érvek és magyarázatok lesz időpocsékolás, még csak nem is hallotta őket. Ez a jellegzetesség kell biztosra venni, és rendszeres időközönként egyeztetni azzal a ténnyel, hogy bizonyos kérdésekben Taurus meggyőzni nem működik.Szerelem és Taurus

A szerelem, mint más területeken, Taurus nem szereti a változást. Ha úgy döntött, egy élettársa, akkor hűséges hozzá. Végtére is, egy árulás - ez ugyanaz a változás, amelyre volt egy nagyon negatív hozzáállás. Taurus szerelmes férfi jellemzi a stabilitás és a döntését, hogy nem fog változni. Féltékeny és egyértelmű, hogy nem tűri a túlzott flörtöl a szeretett más képviselőivel erős az emberiség felének, és a kétértelműséget a kapcsolatot. Ezért nem szabad játszani vele.

Amikor egy férfit született a Bika jegyében, szerelmes, akkor nem működik közvetlenül. Kezdetben úgy elemzi a kompatibilitást a pozitív tulajdonságait, a lány, kilátások, és csak akkor megy végbe, hogy tegyen határozott lépéseket. Bizonyos úgy tűnhet, hogy ez túl lassú, de akkor is emlékezni, hogy eljár a mért és nyugodt. Nem volt idegen a széllökések, de túl forró vallomások és kreatív aktusok is várják nem éri meg.

Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú
Shy és egy kicsit félénk Taureans nem tud adni „egy millió vörös rózsa”, és vigyázni, hogy mindenki irigyelte. Mielőtt Taurus hozzád, mint egy lány, ez eltarthat egy ideig. De amikor úgy dönt, hogy megy, akkor egyenesen, mindent megtesz lehet elérni ezt a célt. Szerelmes képviselője erős fele, született a konstelláció mindig megtalálja az utat a női szíveket, és hogy őszinte és igaz. Ez lenyűgözi a lányok ezt a fickót. Imádott, ha a kompatibilitás páros nagy, bika körül szeretet és gondoskodás, kényeztető és megpróbálja teljesíteni minden kívánságát.

Szex és Taurus

ez nagyon fontos, hogy a Taurus, hogy egy szeretett volt vele a szex ugyanazon a hullámhosszon. És keresse meg a nő hajlandó próbálgatással. Míg itt, érdemes figyelembe venni, hogy a szélviszonyok, az ilyen ember nem más, és életében nem lehet túl sok partner. A módszer az ágyban - kombinációja gyengédség és a szenvedély, kiegészítve férfiuralom. A szex Taurus szereti uralni. Ami a találékonyság és a virtuozitás, ez nem jellegzetes. De ha a partner kínál semmit a tény, hogy az érdekelt, aki nem adja fel.

Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú
A területen a szexuális szerelem egy ember ez a jel kitartó és szeret örömet partner, aggasztó nemcsak magukról. Ő Módszertani és tudás szex engedte, hogy egy nő öröm, és ő mindent megtesz lehet, hogy a hölgy elégedett volt.

Ha nem tetszik valami, akkor minden esetben lehetetlen kritizálni a Taurus, mert a férfi potenciál nem kifogásolható. Sokkal jobb, hogy finoman utalnak, hogy szerette volna, „így és így”, és akkor azt mondhatjuk, hogy az ő ötlete volt. Azonban nem laposabb őt, Taurus érzi, nagyon hazugság és hízelgés.

Ha kompatibilis a szex magas, annál jobb lesz nehéz megtalálni a szeretője, mert a Taurus mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a nő, akit szeret.

Házasság és Taurus

Ha két ember egy pár magas kompatibilitás, akkor minden megy rendben. Különösen, ha a második felében - Taurus. Jellemző az erős felében, született a Bika jegyében, nyugodtan nevezhető nagy férj, ideális erre a szerepre. Háziasszonyi, háztartási, gondoskodó és a tartozás tekintetében egy nő - Taurus. Ezek a tulajdonságok javulnak, ha a gyermek nem volt példa egy boldog házasság, a szülők és a tisztességes oktatást.

Minden, ami a Taurus, előnyös a család. Ő egy nagyszerű férj, lojális és elkötelezett, nagyszerű apa gyerekek. Házasság egy ilyen személy általában hosszú. Azonban, hogy együtt egy makacs Taurus nem mindig egyszerű és könnyű, ahogy van, és csak ő legyen a család feje. Bármilyen lekicsinylő és kritika árthat neki sokat, így soha ne érintse meg.

Emellett képviselői a Bika jegyében különböztetik meg a féltékenység, ami elérheti akár az abszurditásig. Ezzel el kell fogadnia, mert változtatni valamit magának - ez nem a természetben a Taurus.

lehetséges pár

 1. Kos - az átlagos kompatibilitás. Egy ilyen családban gyakran problémát okoz, mert a Kos nem áll készen a mért és nyugodt életet, hogy úgy tűnik, unalmas.
 2. Taurus - az átlagos kompatibilitás. Nagyon gyakran vannak párok, de makacssága két ember vezethet „hidegháború” a családban.
 3. Gemini - alacsony kompatibilitás. Bár egy ilyen szövetség is lehetséges, különösen a középkorú, amikor az ikrek szeretne letelepedni, és Taurus lesz keres egy jó társaság.
 4. Szerelmes srác, vagy egy kedvenc férfi borjú
  Rák - a patriarchális unió, ahol mindenki elégedett. Az ilyen házasságok általában egy életre.
 5. Leo - az átlagos kompatibilitás. Ez a két fér össze csak a szex, mint más területeken, hogy nem lesz minden sima vitorlázás.
 6. Szűz - magas kompatibilitás és a hosszú harmonikus unió, ahol mindkét partner boldog.
 7. Mérleg - összeegyeztethetőségének átlag feletti, ha a partnerek úgy próbálják beállítani, hogy egymással.
 8. Skorpió - komplex Unió, amely egyaránt lehet a legsikeresebb és boldog, és a legrosszabb. Minden attól függ, partnerekkel.
 9. Nyilas - nem a legjobb egyesület, bár a két vonzódnak egymáshoz sok területen. A közöttük lévő kapcsolat függ a hajlandóság megváltoztatásának és a szeretett egy.
 10. Bak - egy nagy pár, ahol a megértés, és vannak közös célok. Ugyanakkor a bak meg kell tanulnunk elismerni, hogy uralkodott a házban a világ.
 11. Aquarius - alacsony kompatibilitás mert ez a két - az ellenkezője, hogy akár vonzzák vagy taszítják egymást.
 12. Halak - egy jó pár, ha a szerelmesek tanulnunk megbocsátani egymás gyengeségeit. Így tökéletesen kiegészítik egymást.