Szerződés kereskedelmi bérleti

PropertyExperts portál ingatlan szakértő

Mint ilyen, a koncepció a kereskedelmi bérleti szabályozás nincs. Vannak általános szabályok munkaszerződésekre helyiségek, amelyek meghatározott Ptk. Szerződés kereskedelmi bérleti viszonyait szabályozza származó bérleti ház kereskedelmi alapon. Bár a koncepció a kereskedelmi általában szorosan kapcsolódik az üzleti tevékenység, míg ugyanabban az időben a bérleti szerződés nem mindig venni az összefüggésben az üzleti tevékenység. Mindazonáltal, a neve „kereskedelmi munkaszerződés” jól megalapozott a tervezés társított tranzakciót az átadás a létesítmények ideiglenes tartózkodási benne.Vannak listák azok a polgárok, akik hajlandóak kap lakhatási alapján a kereskedelmi bérleti szerződést. Meg kell jegyezni, hogy a kereskedelmi helyiségek nem lehet privatizálni, de a polgárok, akik élnek velük értelmében a kereskedelmi munkaszerződés olyan elsőbbségi jogot vásárolni ilyen ház.

Ki tölti be a kereskedelmi bérleti szerződést?

A szerződés a kereskedelmi bérleti helyiségek lehet beírni bármely területén ház: az önkormányzati, állami vagy magán ház. Ebben az esetben, az arcát a földesúr gyakran támogatják szervezet. De a legtöbb kereskedelmi bérleti található családi házas, ha a bérbeadó közvetlenül hat -sobstvennik állampolgár élőhelyén és más állampolgár támogatja munkáltató. A munkáltató lehet egy jogi személy, de egyre kereskedelmi bérleti helyiségek egység nem tudja megszervezni, hogy az irodában vagy utómunka. Ez a szoba lehet kizárólag a elhelyezését az egyének. A szerződés, amelyben a munkáltató jogi személy nevezett bérleti szerződés.

Meghatározása a szerződésben a kereskedelmi bérleti, hogy jogi személyek vagy állampolgárok eljáró bérlő kell a megfelelő engedélyekkel, így dobja az ingatlan, azaz a bérleti díj, a bérleti vagy rendelkezniük kell a tulajdonjogot hozzá. A munkáltató ebben az esetben lehet bármely állampolgár, tekintet nélkül nemzetiségére vagy gazdasági állapotát.A szerződés a kereskedelmi bérleti helyiségek kiterjed minden személyre, aki lesz rezidens együtt a munkáltató. Ezek közül az egyének, akik együtt a munkáltató gyakorolhatja a huzamos tartózkodási jog egy bérelt lakásban, a család tagjai a munkáltató, valamint azokat a személyeket, akik nem tagjai a családját, de a szerződésben meghatározott. Legkorábbi check-in lakossági lakás más személyek, akik nem a szerződésben meghatározott kereskedelmi bérleti, lehetséges csak a hozzájárulásával a bérlő, a bérbeadó és a polgárok, akik már élnek ebben a házban, és a szerződésben rögzített munkahelyek kivételével bevezetése kiskorú gyermekek, amelyre a hozzájárulás minden élő nem szükséges. Valamennyi állampolgár jogait, akik élnek egy lakásban lakó, valamint a munkáltató, a mindenki számára közös. Mielőtt azonban a bérbeadó felelős az intézkedések minden élő albérletben közvetlenül a munkáltató.

Van egy lehetőség, ha az összes lakosok felelősséggel tartozik a bérbeadó ugyanolyan felelősséget. Ebben az esetben, mindazok, akik együtt élnek a munkáltató a szerződés elkészítése vele a kölcsönös felelősség, hogy a bérbeadó a szerződésben, és ezek is a co-bérlők.

Mi a célja a kereskedelmi bérleti szerződést?

bérbeadása olyan objektum által egy elszigetelt szobában, amely elismerten alkalmas lakás. Lehet lapos vagy annak egy részét, valamint egy ház vagy házrész.

Így a meghatározó jellemzője a tárgy a kereskedelmi bérleti megállapodás:

  • szigetelés jele
  • lakható

Szigeteletlen helyet nem lehet tárgya a kereskedelmi bérleti szerződés. A lakható meghatározni, ilyen szállást kell állnia lakó helyiségek, meg kell felelnie az összes egészségügyi és építési szabályzatok és tűzvédelmi előírásoknak.

bérlési idő

A bérlő él a lakásban van egy elsőbbségi jogot, hogy meghosszabbítja a munkaszerződés végén a szerződés időtartama. meghosszabbítása az eljárás a következő: a bérbeadó köteles három hónappal a lejárat előtt a munkaszerződés a munkáltató ajánlatát, hogy meghosszabbítja a szerződést ugyanolyan feltételek vagy bármely más. Ha a bérbeadó nem tett ilyen akciók, és a bérlő továbbra is él egy bérelt lakásban, akkor a szerződést meghosszabbítják az előző feltételeket és ugyanilyen időtartamra. Ha a bérbeadó úgy döntött, hogy nem adja át több mint ház a foglalkoztatásban, azt is értesíti a munkáltatót három hónapon belül. Ugyanakkor, a bérbeadó nem köt szerződést a kereskedelmi bérleti valaki mással az év folyamán, vagy az első munkáltató kérheti az elismerést az ilyen szerződés nem érvényes.

A munkáltató is joga van felmondani a szerződést a kereskedelmi bérleti helyiségek, a munkáltató köteles értesíteni a bérbeadó írásban legkésőbb három hónappal.