Szex a baba szívverését 20 hét, 20 hetes terhes

Honnan tudod, hogy a baba neme szerint szívverés

Szex a baba szívverését 20 hét, 20 hetes terhes
Az első napon a terhesség és a szülés egy baba nagyon gyakran a szülők úgy gondolták, hogy mi azonos nemű legyen a gyerek. Amellett, hogy a hagyományos ultrahang, hogy meghatározzák baba neme is, amely több a legnépszerűbb módszerek. Ma ebben a cikkben mi megmondjuk körülbelül egy leggyakoribb népi módszer, nevezetesen -szerű tudja a gyermek neme szívverését.- számolja meg a percenkénti szívverés. Sokan azt állítják, hogy a lányok szíve ver sokkal gyorsabb, mint a fiúk. Például, egy lány a pulzusszám között negyvenegy 100-150 ütés percenként, és a fiú meg kell körülbelül százhúsz veri egy percet. De érdemes megjegyezni, hogy nem lehet tudni, hogy pontosan mikor kell végezni egy ilyen vizsgálatot, hogy pontos eredményt. Valaki azt mondja, hogy a terhességi kor legalább húsz hét, míg mások azt mondják, valójában egy módszer magunkat a szülés során;

- hallgatni a szívverését. A fiúk szíve ütemesen, méret, és így megfelel a ritmust a szívverés anya. Szívem dobog kiszámíthatatlanul és az anyai ritmus nem alkalmas a lányok;

- meghatározzák a magzati helyen. Ezen elmélet szerint, a fiúk és a lányok nagyon másképp helyezkedik az anyaméhben. Ha a pulzusszám hallatszik a bal oldalon, az azt jelenti, hogy egy fiú, és a jobb oldalon - egy lány.

Szex a baba szívverését 20 hét, 20 hetes terhes
Ne higgy abban, amit lehet pontosan meghatározni a neme a babának a szívverés, vagy sem, mindenki maga dönti el. A modern orvostudomány technikák, mint meghatározás természetesen elismeri és hangsúlyozza azt a tényt, hogy még az Egyesült Államok rossz kérdésre a gyermek neme, és a legpontosabb eredményt adhat egy nagyon invazív diagnózisa vagy 3D ultrahang. Mivel a 3D ultrahang is nagyon szorosan megismerkedett jövendő baba, és még látni a arcának.

Az orvosok a módszerek meghatározása a szex a baba a magzati szív, azt mondják, hogy függ a terhességi kor, az állam a magzatra a méhben, és még a helyzetét egy terhes idején neki meghallgatásra. Ezért határozza meg a neme a babának oly módon, hogy száz százalékig nem mindig.

Lásd még:

Meghatározó szex a baba szívverését

A hír a fogantatás tartott mindig izgalmas. Minden nő azt idézi a különböző érzelmek és érzések, de egyikünk sem érzékeli a helyzetet nyugodtan és határozottan. Még ha a terhesség tervezett, és nem kétséges, előfordulásuk, a pillanat visszaigazolást spekuláció és találgatás ébred bennünk egy bizonyos érzés.

De az idő múlásával, az izgalom alábbhagy, az újonnan alakult terhes hozzászokik az új állapotot, és most várja, hogy a következő hír: aki él a gyomor?

Modern ultrahang nagy valószínűséggel meg tudja határozni a szex a születendő gyermeket. De előbb még ezek miatt. És mivel nem várunk, és még a jövőben pápa kezdett aggódni: Ki van ott?

Mi van, ha puzozhitel nem mutatja magát? Tehát Gad majd a következő ultrahang, és még a szülés előtt is.

E vagy sem, hogy meghatározza a baba neme előre, sokan azt állítják. És ha azok közé, akik nem akarják, hogy tud róla, csak annyi, hogy figyelmeztesse uzistku nem kell alkalmazni.

De sokkal több szülő nem tud várni, hogy megtudja, a következő legfontosabb és legérdekesebb híreket: padló örököse. És akkor jön a támogatás az ősi módszerek meghatározására a gyermek neme, melyeket őseink használtak. Ezek között valószínűleg hallott meghatározásának módszere a szex a szívverés.Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését?

Számos lehetőség, és maga a módszer, és annak értelmezése. Az első helyen - a szám a szívverés percenként. Itt minden annyira zavaros, hogy lehetetlen megérteni egyszerűen. A módszer nem hivatalos, a orvosi könyvek még nem írták le, de ennek ellenére azt használják sok szülészorvos. Bizonyára a barátja azt mondta, hogy a szülésznő, hogy pontosan kiszámítani a jövőben detya. Vagy éppen ellenkezőleg, amely szintén előfordul. De hogyan?

Egyesek azt állítják, hogy a fiúk szíve gyorsabban ver, mások éppen ellenkezőleg - Biztosíthatom, hogy ez jellemző a lányok. Úgy hívják a különböző számok: több mint 150 - a lányok, belül 120 - fiúk 160 és több - a fiúk, az alábbi 140 - lányok, stb

Némely megvalósítási mód szerint egyértelművé teszi, hogy egyetlen igazi teszt legfeljebb 20 hétig, vagy a terhesség alatt. Általában a teljes káosz!

Egy másik elmélet tekintetében a különbségeket a szívverés gyermekek különböző nemű - az egyenetlen ritmusa. Azt mondják, a fiúk szívverés több ritmikusan, mért: tuk tuk tuk, és a lányok egy másik dallam - izgatott, és kaotikus: tuk-tuk-tuk Bár vannak olyan részletek, mint a fiúk szíve dobog csak gyorsabb és hangosabb lett. Továbbá, a fiú szívritmus egybeesik az anya, és a lány, akit más.

Van egy másik módja, hogy meghatározza a gyermek neme szívverése - attól függően, hogy a helyét a szív - vagy inkább a gyümölcs. Látszólag a lányok és a fiúk fekszenek az anyaméhben másképp: ha a szív gyerekek poloska akkor a jobb oldalon - várják a lány a bal oldalon - a fiú. Vagy fordítva.

Igaz ez?

Minden attól függ, hogy az emberek egybeesett a várható diagnózis baba padlón. Mert a fele jövőbeli anyukák azt mondják, hogy azok, és így volt a másik fele tagadja az ilyen vizsgálatok eredményeit az ellenkezője a valóság.

Hivatalos gyógyszer ismeri csak egy egyszerű módja annak, hogy meghatározza a szex a születendő gyermek - ultrahang. És joga van hibázni. Abszolút garancia biztosítja csak az invazív diagnózisa, ha a felmérés időpontja magzatvíz, vagy egy darab a méhlepényen.

Viszonylag szív, az orvosok azt mondják, hogy időtartamától függ a terhesség. magzati állapotban ebben az időben (ez alszik vagy ébren), és még az anya testhelyzet, ahol azt megérintette. Kétségtelen, hogy megsértése szív fejlődése is hatással lehet a természet a szívverését.

Mindazonáltal sok nőgyógyászok és a szülészek (főleg az idősebbek) ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kifejtsék feltételezés alapján hallgatta szívverését. Ha van egy pre-ítéletet bizonyítja, igaz, akkor úgy gondolja, hogy ez működik.

Tény, hogy ezek a módszerek nem más, mint találgatások, és a vágy, hogy megtanulják, megközelíthetetlen az emberi rejtély a múltból. A modern beremenyashek ez is egy nagyszerű módja annak, hogy jól érezze magát. Mivel - gondoskodjon a teszt? Ki vársz, és mit mond a kis szíve?

Kifejezetten dlyaberemennost.net - Elena Kychak

Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését

Szexálás szívdobogás

Először is, meg kell említeni, hogy több számláló lehetőségek, valamint az értelmezési módszer. Általános szabály, hogy az ilyen eljárás nem ismertetett orvosi könyvek, és természetesen, nem ismerik el hivatalos. Ennek ellenére, sok szülészorvos annyira szokatlan technikával.

Módszer: megszámoljuk a szívverés percenként. Ismét szerint meg nem erősített forrásokból úgy gondoljuk, hogy a szív gyorsabban ver, mint a fiúk. Ennek megfelelően több mint 150 ütés percenként - vársz egy örökös, legalábbis - a örökösnő.

A legjobb, hogy számíthatnak a 20 terhességi hét.

Második módszer: hallgatni a ritmust a szívdobbanás. A fiúk is pontosabb, a lányok inkább kaotikus. Ezen túlmenően, a szívfrekvenciát fiúk gyakran ugyanaz, mint a szülő.

Módszer: megfigyelési helyzetben a magzatba. Úgy véljük, hogy a babák különböző nemű elfoglalt különböző pozíciókban. Ha a baba szíve hallható van, ez azt jelenti, hogy amit visel alatt szíved lány, ha nem - a fiú.

Természetesen a módszer az ilyen számítás pontos csak a felét. Ne vakon követni az eredményeket, és fuss, hogy a vásárlás egy bizonyos színt.

Függetlenül attól, hogy az eljárás igaz?

A szempontból a gyógyszert, nem tesztek, nincs népi módon, vagy akár az ultrahang nem ad teljes garanciát. Különösen szkeptikus orvosok becsült szívdobbanás. Az a tény, hogy a ritmus és gyakorisága a gyermekek szívverés számos tényezőtől függ: hogy a baba alszik vagy ébren van, mi az az időtartam, a terhesség, mi az állam az anya teste és a magzat egészét, hogy mennyire jól a baba szíve alakul.

A statisztikák szerint, azáltal, hogy mindig a helyes eredményt, elismert invazív diagnózisa, amelynek alapja a tanulmány a magzatvíz, vagy a méhlepényen.

Minden más módszerekkel - nem több, mint egy módja, hogy megpróbáljuk az ajtót, hogy az ismeretlen. A modern nőknek ivarmeghatározás hagyományos orvoslás is egy módja annak, hogy szórakoztató és tesztelje az intuíció. Mindenesetre, aki azt nem kelt, ez a baba, a hús és vér, a folytatás. Tegyen meg mindent, hogy a boldogság és a jólét.

Allocation 2 hetes terhesség Szülészeti számított két héten első napjától az utolsó menstruáció, így a második hét a terhesség, a terhesség nem egy teljes értelemben vett. Ezzel.

Mekkora a baba? Ezen a ponton a gyermek súlya 1319 kg, és a növekedés közötti tartományban van, 39,9 centiméter. A gyermek fejlődése ebben a szakaszában a terhesség.

39 hetes terhes érdekes tény, hogy minél közelebb eljön az ideje, hogy elhagyja, az összeg a magzatvíz egyre kisebb, de még mindig nem szűnik frissül.

7 szülészeti terhességi hét terhes nők nem a legkönnyebb időben. Sokan már szembesült ilyen kellemetlen jelenség, mint a kora reggeli betegség, hányinger.