Szex a baba szívverését a 13. héten

Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését

Sok szülő álma, hogy előre tudni a neme a babának. És ha az egyik oka az, hogy az egyszerű kíváncsiság, a másik nagyon fontos feladat.Még mielőtt az advent ultrahang diagnosztika, az orvosok megállapították a kapcsolatot a jellemzői a baba szívverését és a nemek. És ma, sok szülészorvos használja ezt a módszert ivarmeghatározás.

Hogyan állapítható meg a neme a babának nagyanyáink

Van jó néhány népszerű módon, hogy lehetővé teszi, hogy válaszoljon a kérdésre, ki fog megszületni - egy fiú vagy lány?

A nemek baba gyakran határozzák alakjától függően a has, a jövendőbeli anya: ha van egy éles alakja, megjósolni a születés egy fiú, ha a kerekített - beszélni a valószínűsége, hogy a születés a lányok.

Ezen kívül nagyon fontos az a ízléspreferenciák a terhes nő. Így a kismamáknak várta fia, sovány a sós, savanyú, húsételek. Ebben az esetben, a nők, komor lány, ami általában a cukorkák, sütemények, gyümölcsök.

A gyermek születése különböző nemű megítélni egy külső női elme. Ha elvesztette a néz: van pigmentáció, acne, testzsír, akkor lehet beszélni a születése lányok. Ha egy nő a terhesség alatt jól néz ki, azt várhatjuk, a kisfia születése.

Ezen kívül van egy toxikus hatást mutatott jelzi nagyobb a valószínűsége a születés egy fiú. Ez a módszer akkor tekinthető kellően megbízható, mert úgy gondoljuk, hogy az ellenkező nemű nehezebb elviselni a gyerek.

Meghatározására szolgáló módszerek a szex a baba a szívverés

A módszer lényege az, hogy egy orvos sztetoszkóppal hallgatja a szívverés a magzat. Tapasztalt orvosok hangsúlyozzák, hogy a lányok és a fiúk a szívverés különböző módon.

1. ütésszám

Lányok szív gyorsabban ver, és teszi körülbelül 150 ütés percenként. A fiúk, ez az arány kevesebb, mint 120 ütés. Ez a módszer azonban nem tekinthető megbízhatatlan, mert egyes források le az ellenkező helyzet.

Vannak ellentmondó adatok tekintetében az időpont, amikor a költségeket, hogy végezzen egy ilyen teszt. Egyes források azt mondják, hogy ez az elemzés érvényes legfeljebb húsz hetes. Mások azt állítják, hogy lehetséges, hogy végezzen ilyen mérések során az egész terhesség alatt.

2. A szívfrekvencia

A legtöbb esetben, dobogó szívvel ritmikusan fiúk. Ebben az esetben a lányok megfigyelték a kaotikus és ideges ritmust. Is szem előtt tartani, hogy a fiúk a szívverés hangosabb, mint a lányok.

3. hely a szív

Szex a baba szívverését a 13. héten
Meg tudja határozni a neme a babának helyét a szív - vagy inkább a helyét a magzat. Úgy véljük, hogy a lányok és fiúk eltérő helyezzük az anyaméhben. Így a jelenléte szívritmus, a bal oldalon mutatja a születés egy fiú. Ha a szívverés hallható jobb, akkor számíthatunk a születése lánya.

Természetesen ez a módszer nem ad teljes mértékben bízik a kisbaba születése a nemhez. Ugyanakkor sok gyakorló használ nagyon sikeresen megjósolni a gyermek neme.

Meghatározó szex a baba szívverését

Ön is hallott már a mondás, hogy egy terhes nő - különleges és egyedi, mert ez csak a teste tudott harcolni egy pár szívek egyidejűleg. De azt is tudjuk, hogy a terhes nők másfajta felfogása a világban, és rendkívül fontos, hogy eloszlassa minden módon és érezd ebben az időszakban. Talán a legnépszerűbb próbálják kideríteni a szex minden lehetséges módon és módszereket a gyermek között a szórakoztató kismamák. Az egyik ilyen - a meghatározása a neme a babának szívverés.

By the way, a jövő baba szívverése körülbelül 20-22 nappal a fogamzás után! Ahhoz azonban, hogy regisztrálja a csökkentés szíve lesz egy kicsit később, inkább a 6 hetes terhesség. Kezdetben a ritmusok lelassult, és a megközelítés az anya, hanem az élettartam növekedésével kezd növekedni.

Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését?

Számos technika, amely lehetővé teszi, hogy előre a gyermek születése egy adott nemre, tulajdonságai alapján a szíve:

A pulzusszám. Az első azt javasolja, hogy értékelje a pulzusszámot. Úgy véljük, hogy a lányok szíve gyorsabban ver (140-150 és így több ütés percenként), mint a fiúk (a pulzusszám átlagosan 120 ütés percenként). Azonban egyes források leírt módszer szerint poláris pontosság: fiú szíve gyorsabban ver, mint egy lány. Ezen túlmenően, az abszolút zavart és jelölt az időt, ami lehet, illetve kell az ilyen mérések. Egyes források azt állítják, hogy a vizsgálat csak addig érvényes, a számlálás időtartama nem haladja meg a 20 hetes terhesség, míg mások biztosítják, hogy ez a módszer alkalmazható bármely héten, amíg a szülés is.

Mert szívhangok. Egy második meghatározásának módja a szex a baba szívverését, az érték nem az ütések számát, és a „hang”, a hang, hogy egy zenei kifejezés. Tehát a fiúk szívhangok világos, tiszta, világos, hangos, de a lányok sajátos több némítva hangok.A pulzusszám. Egy másik módszer a meghatározó a gyermek neme szívverése mérlegelését szívfrekvencia nem ütemének a szívverés vagy létrehozott hangokat. Ezen elmélet szerint, a szív alakul a méhben egy fiú verte a mért pontosan, egyenletesen, ritmusosan és majdnem mindig - kórusban az anyai szív. A jövőben a lányok ez az állandóság nem: a szív indítja kaotikus frame szívfrekvencia gyakran nem vezethető minták és pontos mértékét.

Azon a helyen, a lokalizáció szívverés. Van egy másik elmélet, hogy a magzat függően szex az anya méhében nem ugyanaz. Ezért a szívverés a fiúk és lányok hallható különböző oldalról: hogy valaki a kezével - Továbbra is rejtély, mert vannak homlokegyenest változatok.

Lehetséges, hogy meghatározza a gyermek neme szívverését?

Persze, megbízhatóbb lehet tudni, hogy a szex a baba, mint szülni neki, nem. De szülés előtt tenyér egy nem-invazív diagnosztikus ultrahang tartja még. Nőgyógyászati ​​biztosítani, hogy semmilyen más módszerrel (kivéve az elemzés magzatvíz és a méhlepény sejtek) nem lehet bízni: legyen a gyakorlatban 50% -ában különböző népi előrejelzések valóra, ez nem más, mint véletlen, higgye orvosok.

Azonban, egy tapasztalt szülész képes nagy valószínűséggel azt sugallják, a szex a gyermek a kórteremben. És az egyik technika az ő arzenál csak hallgatta a szíve a jövő gyermeke, amiért egy speciális eszköz, szülészeti cső - sztetoszkóp. Persze, ő csinálja nem jóslást a gyermek neme, és értékelje az állam az ő jólétét, fejlődését feltételekkel. Közben mene, szívhangok, lányok és fiúk eltérő módon, az orvosok. Ahhoz azonban, hogy definiálni, hogy úgy érzi, a különbség nem mindig lehetséges.

Ami a pulzusszám, akkor először is, a módszer jelen tökéletes homály. Másodszor, a magzati szívfrekvencia többször változott az időszak a terhesség, ezért ez a módszer nem lehet igaz. Harmadszor, a magzati szívfrekvencia hatással lehet más tényezők (fázis baba aktivitása és még testtartás a terhes nők idején hallgatás). Azonban az orvosok elismerik, hogy a szív valóban veri az újszülött fiúk és lányok különböző sebességgel, de az embriókat nem érinti.

Akármilyen célra lehet megpróbálja meghatározni a neme a gyermek szívverés, sem ezeket az eredményeket nem lehet és nem tekinthető teljesen korrekt eredményt. Ne feledje, hogy egyáltalán nem lehet bízni, még ultrahang. Ezért minden olyan kísérletet, hogy meghatározzák a jövő gyermek neme nem lehet több, mint szórakozás: a szülők kötelesek elfogadni és szeretni a baba, nem számít, milyen a nemek született sem. Hát nem?

Kifejezetten dlyanashidetki.net - Ekaterina Vlasenko

Főoldal terhesség előrehaladtával lehet meghatározni a baba neme a szívverés?

Lehetséges, hogy meghatározza a gyermek neme szívverését?

Kezdete óta a terhesség, és akár a születés pillanatában a szülők gyakran csodálkoznak, hogy milyen nemű lesz a baba. Emellett a hagyományos módon, hogy meghatározza a gyermek neme, amikor még az anyaméhben - ultrahang - ott is sok népszerű módja. Sokan megpróbálják megjósolni fiú vagy lány hamarosan megszületett alapján az alakja egy terhes has, a külseje, és még a hiánya vagy jelenléte a sötét foltok. Természetesen ezeket a módszereket nem ismerik az orvostudományban, és nem írták le könyveket szülészet. Néha azonban adnak helyes eredményt. Az egyik ilyen módon bemutatjuk, hogy ezt a cikket, és próbálja meghatározni a neme a babának a magzati szívverés.

IPhone és iPad határozza meg a gyermek neme

A mi app segítségével könnyen meg a nemét a magzatra, tesztek segítségével kimutatták. Gyermekszexturizmus számítása ezek a módszerek lehetővé teszik, hogy kiválassza a kívánt hónap, hogy megszülethessen a fiú vagy lány, és nem vár az Egyesült Államokban, megtudja, a gyermek neme, ha már terhes.
Mivel a interaktív kalkulátor megtanulják a választ számos kérdésre a terhesség és a szülés várható időpontja. Most pontosan tudni fogja, mikor a baba képes lesz mozgatni az ujjait, válaszoljon az érintésre, hallani a hangját.

Töltse le az alkalmazást, akkor kövesse az alábbi linket:

Az első módszer meghatározása.

Ez a módszer meglehetősen bonyolult. Talán azért, mert senki sem tudja pontosan, hogyan kell használni. Egyesek azt mondják, hogy a szív gyorsabban ver a lányok, míg mások - a fiúk. És a számok nem teszik túl egyértelmű: a szívverés lányok kell több, mint 150 ütés percenként, ez kevesebb, mint 140, és a szív verni a fiúk ütemben mintegy 120 ütés percenként, akkor ideje, hogy több mint 160 ütés. Ezen kívül, senki sem tudja pontosan megmondani, mikor kell végezni ezt a tesztet, hogy ez ad helyes eredményt. Néhány beszélnek a terhesség kevesebb, mint 20 hét, míg mások azt állítják, hogy ez a módszer nem ad hibát, amíg a születés pillanatában.

Szex a baba szívverését a 13. héten

A második módszer meghatározása.

Egy másik módja, hogy meghatározzák a gyermek neme szívverése nem számolja meg a ritmusok és hallgatni a nagyon szívritmust. A fiúk, mint a hívei ezt a tesztet azzal a szívverés ritmikusan mérve, és egybeesik a ritmust a szívverés anya. Lányok szív dobog kaotikusan, és a ritmus nem volt ugyanaz, mint a szülő.

A harmadik módszer a meghatározó.

Egy másik lehetőség az, hogy meghatározza a neme a babának szívverés alapján a helyet a baba szív - vagy inkább a gyümölcs is. Ezen elmélet szerint, a fiúk és a lányok eltérő fekszenek a gyomorban Anya: Ha a pulzusszám hallatszik a bal oldalon, majd egy fiú, a jobb oldalon - egy lány. Nos, vagy fordítva, attól függően, hogy milyen verziójú a vizsgálat hallotta egy „szakértő”.

Szex a baba szívverését a 13. héten

Akár hinni valamiben, hogy meg tudja határozni a gyermek neme szívverését. akár nem, minden anya úgy dönt, saját maga számára. Tény, hogy a nők gyakran vélemény alapja az a tény, hogy ez egybeesett a valóság vizsgálat. Hivatalos gyógyszer, persze, ilyen módszerek meghatározása a szex a baba nem ismeri, emlékeztetve arra, hogy még az amerikai néha hibázik ebben a kérdésben a szex baba, és a pontos eredmények eddig csak adni invazív diagnózisa (olyan eljárás, amelynek tart egy darab ellenőrzés placenta vagy magzatvíz).

Ami a magzati szív, az orvosok azt mondják, hogy ez függ a terhességi kor, az állam a gyermek és még a testhelyzet pillanatában hallgat terhes. Ezért minden kísérlet, hogy határozza meg a gyermek neme szívverése nem más, mint egy játék a „találgatás”. Ugyanakkor nagyon szórakoztató.

Ugyanakkor messze a legpontosabb módja határozza meg a szex a baba ultrahang. 3D ultrahang most egyre népszerűbb, a szakértők tanácsot tölteni azt a 24 hetes terhesség. A 3D ultrahang is sokkal jobban megismerjük születendő gyermeke és még látni arcvonásait, sőt, talán az első mosoly! Továbbá, ellentétben a kétdimenziós ultrahang, 3D ultrahang biztosít számos további előnnyel -Az képes azonosítani egy korai szakaszban néhány satu, és ez lehetővé teszi, hogy módosítsa a taktika a terhességet.

A legérdekesebb hely