Szindróma zudeka állapot kezelésére

izmok és a bőr sorvadása.

Okai Zudeka szindróma

Komplex regionális fájdalom szindróma előfordulhat eredményeként korábban sérült szövet megsemmisítése vagy túlzott stressz a sérült csont. A betegség oka is lehet tömörítés a szöveti esetén nem megfelelő kivetése kötszerek vagy hegek, hogy megzavarják a vér áramlását. Úgy gondoljuk, hogy a fejlődés dystrophia függőséggel rendelkezik a pszicho-emocionális tényezők - a betegség hajlamos egyénekben, akik szenvednek a különféle fóbiák (félelmek), és nagyon érzékeny.Szindróma zudeka állapot kezelésére

dystrophiában kezelés

A kezelés függ a betegség stádiumától. Akut szakaszban patológia jellemzi izom feszültségi állapot. Érintett végtag rögzítésekor révén egy különleges busz. a gyógyszerek és az akupunktúra is használható, hogy normalizálja a hang az autonóm idegrendszer. A krónikus betegségek, hogy serkentik a vérkeringést, és visszaállítsák közös mobilitást lehet használni termoterápia vagy krioterápia, valamint a fizikoterápiás.

Abban az esetben, az akut fázis patológiájának az érintett végtag szükséges tartalék.

A fejlesztés a gyulladás Zudeka szindróma tünetei első fordulnak elő: bőrpír, duzzanat, viszketés, és egy idő után a bőr kékes. Mozgalom az érintett végtag nehezíti, hogy súlyos fájdalmat. A gyulladásos folyamat nem feltétlenül vezet a betegség kialakulásának, de lehetőleg után a fejlesztési szakorvoshoz. Bizonyos esetekben a gyulladás magától elmúlik, de a folyamat hajlamos a visszaesés, ami csak hozzájárulnak az alultápláltság.Az orvos azt javasolja, hogy végre egy X-ray az érintett terület végtag és rögzítse. Szintén előírt fájdalomcsillapítók, kortikoszteroidok, kalcium-kiegészítők. Egyes esetekben a fájdalom lehet csökkenteni hatóanyagok adagolására a szimpatikus idegeket, vagy sebészetileg.

a betegség

Német sebész Zudek írásaiban leírta a három szakasz a betegség:

Az első szakasz - akut. Erősen expresszálódik a gyulladás tüneteinek, fájdalom a ízületi károsodásban, amely korlátozza a mobilitást.

A második szakasz - a disztróf. Bőrpír eltűnik, de a duzzanat nem szűnik meg. Az érintett területen a bőr kékes árnyalatú, ez lesz kemény és hideg. Csökkent izomtónus. Izomszövet és a bőr kezd fokozatosan sorvadás. Radiológiai vizsgálatok nézett foltok körül a csontokat.

A harmadik szakasz - atrófiás. A betegség krónikussá válik. Elindítja csontvesztés, izomsorvadás, és a bőr, a fokozatos korlátozása mobilitás a közös, amíg a merevség, lehetséges ankilózis. A fájdalom növekszik, és a bőr alatti szövet, és a bőr elvékonyodása, ott izzadás.

Emberek, akik szenvednek Zudeka szindróma, súlyos fájdalmat, annak ellenére, hogy a markáns fizikai változásokat is hiányzik.

Mennyire veszélyes dystrophiában?

Elég gyakran, az első és második szakaszában a patológiás állapot gyógyítható, de a harmadik szakaszban a sorvadás, ahol a közös és a szöveti károsodás visszafordíthatatlan. A rendszer segítségével a terápiás gyakorlatokat részlegesen helyreállítani a mobilitást az érintett ízület.

Szindróma zudeka állapot kezelésére

patológia megelőzés

Nincsenek megbízható eszköz a megelőzés még nem fejlesztettek ki. Mindig meg kell óvatosan használja. Miután a trauma feltétlenül kell hallgatni az orvos ajánlásait, és a saját teste jelzéseit.