Szláv babák, amulettek, ország művészek

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Most részletesebben.
Ez a kis baba nevezett Podorozhnitsa - hű őre az út, és felajánlotta, hogy bárki, aki megy utazni.

A növekedés csak 5-6 centiméter. Bag nélkül súlyú le, de mindig emlékeztetni szülőföldjükön vagy érdekes utazás. A táskáját ő hordozza, vagy egy marék földet, vagy egy kis hamu, és még hozzá lehet adni egy darab kenyér vagy gabona az utazó tápláljuk.Írhat (és tanulni jobb) oberezhny összeesküvés. tudod a szót segítséget.

Keresztet vetett, áldott,
Megyek ki a házból a kapun,
A másik oldalon, ahol vadásznak.
Mivel nincs út-road sobyus
És bedoyu nem találkoznak.
Gonoszt kiiktatott
Egy jó sehol.
Nem megbotlik, nem árt magának,
A ház jó szerencse leszek újra! "

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Keeper baba volt egy különleges jelentéssel bír. Keeper - a szó „védelem”, „amulett”.

Ez a baba hagyományosan elé az ajtó, a fejek felett az emberek, hogy találkozott a tagok, és nem hagyja, hogy a gonosz erők a házban, őrzött egy család a sötét erők, a veszekedések, a betegség.

Annak ellenére, hogy az egyszerűség a gyártási technológiák hagyományos babák, mindannyian kapnak más, a saját karakter, így meg kell, hogy válasszanak több babák, melyek „szem horog”, az egyik, hogy elkapta a figyelmet, és a testvére, mert ő választja a gazda.

Lelki ajándék, jókívánságokat, öröm, kényelem, jólét és boldogság.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Ez a baba uteshnitsa. A kezében vederochko nyírfakéreg gyűjteni a könnyek fájt háziasszony. Megcsináltam neki legidősebb unokája. Ez a baba lehet egy jó barát, ami meg tudja mondani minden bajok.
Ez motanka egyedülálló abban, hogy mind a gyám és játék baba.
Ezek a bábok dédanyánk hagyott vele kisgyermek, amikor valahol kiközösítették.
Ügyeljen arra, hogy szavalni egy imát, és kérte motanku néz a gyerek után.
Adta a babát, és a baba, hogy egy gyerek játszik.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Doll amulett Uspeshnitsa jelent az a személy, aki vitatja bármilyen munkát, legyen az belügyeibe vagy pénzügyi, humán, ideje, hogy tegyen meg mindent időben és pontosan. Ez motanka célja, hogy segítse a minden olyan törekvés, elősegíti a karrier növekedés, a jólét és a boldogság személyes életében. Ladnaya, szépen berendezett baba áll szilárdan a saját lábán.Szövet táska lógott a vállán szimbolizálja az esetben végezze el tudja csinálni. Motanka ez a kicsi, nagyságrendileg 10-15 cm, így könnyen szállítható a legfontosabb tevékenység. A táska baba van szükség, hogy egy érme vagy bankjegy, akkor a munka hozza a betevő. És minden sikeres eset vagy kapott fizetés, akkor köszönöm motanku, megosztva vele, vagy ad adományt dekoráció (szalagok Boucicaut).

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Ilyen sikeres szépség hosszú zsinórra.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Egy másik nagyon érdekes babák - ez krupenichka és gazdagabb.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Doll Krupenichka (Zernovushka) képviseli az összes vagyon a mi Földanya, egy erőteljes talizmán a gazdagság, a jólét és a jó szerencse. A történet úgy szól, hogy a baba volt a fő talizmán a gabona vetési célra. Tavaszi baba szétszerelt, a gabona használt, és az őszi előállított új babát az azonos foltok szövet, feltöltése egy csipet az új termés.

A ház Krupenichka mindig a leginkább szembetűnő helyen, a piros sarokban. Vastagság babák megítélni, hogy mi az élet olyan, mint egy család, nem éheznek ott. Valóban, a nehéz időkben az éhség és egy maroknyi gabona, oberezhnogo belsejében található táska, mehet bele az ételbe. Krupa a Zernovushku lehetne rögzíteni nagyon különböző, és mindegyiknek megvan a maga oberezhnymi tulajdonságok:

Ábra - Ward le, mert akkoriban ez volt a legdrágább gabona;
zab - osztályon az egészség és erő;
árpa, hajdina - amulett jóllakottság és a jólét.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Gazdag ember szem előtt tartva - egy egyszerű táska, de valójában hűséges asszisztense. Amikor létrehoz egy gazdag ember gondolata a maga nemében, az ősök szeretettel és hálával. Mint minden amulettjeivel világos célkitűzések, mint a profit és a jólét a következő évben, a család jólétének védelme, stb
A gazdag ember a zsákban kukorica, alapján teljessége, a jólét és a gazdagság. Általános szabály, hogy a baba tele árpa vagy búza. Ez az élet körforgása.
A gazdag ember a gyártás után áthalad a házat, úgy dönt, a helyét. Azt is megfigyelték, hogy miután a hely megtalálható - a gazdag ember láthatatlanná válik, „láthatatlan”. Ha a ház egy pár gazdag és Zernovushka, mindig egymás mellé, ahogy kéz a kézben életen át együtt, védi a család, otthon, a betakarítás.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Doll Lovebirds szimbólum és talizmán erős szövetség, így történik, mint ha egyfelől, hogy menjen át az élet kéz a kézben, együtt voltunk az öröm és baj.
Jelenleg a hagyomány maradt fenn.
Most, mint száz évvel ezelőtt, akkor lehetséges, hogy a babák saját kezét, és így a szív a vágy, hogy soha nem lehet elválasztani.
Ezek a babák nagyon szimbolikus - nőies és férfias egyesült elválaszthatatlan egészet.
Amikor a pár született gyermek, akkor az általános kézzel kötött ecsettel. Ezek lovebirds tettem a párok, akik már két gyermeke van.

Szláv babák, amulettek, ország művészek

Ez annyira meleg, kedves, babák, varázsa, szerettem volna megosztani veletek! Köszönöm minden a következő lámpánál Látogató! Azt kívánom, hogy a béke és a boldogság. jólét és az egészség természetesen az volt, minden egy van. Minden kreatív sikereket.