Szolgáltatás sürgősségi biztosok, altbroker

Az elmúlt években, mi egyre inkább szembesülnek egy korábban ismeretlen fogalom - az „átlagos biztos.” De eddig, sok don `t tudja, hogy ki az, és miért van szükség, amit csinálnak. Próbáljuk elmondani erről az innováció.Röviden, az ellenőrző bizottság - egy speciálisan képzett emberek, vonzott elsősorban biztosítók elvégzésére helyszíni baleset helyzetelemzés, ellenőrzés és a fényképezés a baleset helyszínén (és a járművek - a résztvevők a baleset), és a kárfelmérés. De nézzük megérteni részletesebben a jogi és szerződéses státusz avarkomov.

Tény, hogy az intézet a sürgősségi biztosok egy viszonylag új jelenség a magyar jogrendszerben. Így a második rész 9. igénypont st.294 Polgári Törvénykönyvben kap egy külön lista a speciális szolgáltatások (beleértve a szakértők, földmérők, sürgősségi biztosok ügyvédek) részt vesz, hogy értékelje a biztosítási kockázat, értékének meghatározása vagyonbiztosítás és biztosítási fizetési méret hatásának értékelése a biztosítási esetekben a település a biztosítási igények. A 49. cikke alapján a Polgári Törvénykönyvben szolgáltatás létrehozásához sürgősségi biztosok lehetséges bármilyen jogi formában, így ez a fajta tevékenység nem engedélyköteles. Így nem szükséges, hogy avarkom, aki megérkezett a helyszínre, egy ügyvéd (bár ez történik). Ahhoz, hogy az ilyen szakértő, meg kell képzést végzett, mint általában, tapasztalt ellenőrök vagy ügyvédek. Akkor is kell egy jó megértése a feltételeket a biztosítási és fejből tudja a szabályokat az út. Azonban még nem jogi státusz és a kéreg közlekedésnek személy, a polgári eljárásban abban az esetben a közigazgatási megsértése, sürgősségi biztosok is tanúként az ügyben, és úgy is, mint egy védő vagy képviselője az ügyfél.

Sürgősségi biztos helyszíni balesetJogai és kötelességei sürgősségi biztosok:

Report (sürgősségi igazolás) kerül sor, ha összegezve a munka a sürgősségi biztos, aki később egy végrendelet, hogy a baleset, és egyben bizonyíték a bíróság előtt. Az egyik ok a biztosítási kifizetések a biztosító társaság, az a jelentés, a sürgősségi biztos.

Így foglalja össze.

Sürgősségi biztos segít a vezetőnek a balesetet szenvedett, a feladatok ellátása megfelel 2,5 SDA, valamint pszichológiai segítségnyújtás és tanácsadás. Sürgősségi biztosok új megközelítését, hogy a település a balesetek, védi a jogait és jogos érdekeit az autósok, így a biztosítótársaságok és a közlekedési rendőrök.

Ez egy ideális „oldala az éremnek.” A valóságban mi, mint korábban, az elv „rendeli a zenét, aki fizet érte ....” A mai napig a szolgáltatás sürgősségi biztosok, vannak szinte kizárólag a megrendelések a biztosítók szolgáltatásokat. Így néha lehet hallani panaszt a szakértői munka -, hogy néha észre, hogy a nyereséges biztosító társaság fizetni a szolgáltatást. Természetesen a biztosító társaság és maga a szolgáltatás avarkomov halljuk csak a véleménye a pártatlanság szolgáltatási dolgozók. De ... ha biztosítva van, csak az CTP és megvan a képessége, hogy hívja a sürgősségi biztos (néhány cég kínál ez a szolgáltatás ingyenes biztosítás), biztos, hogy hívja őt. Legyen biztos abban, hogy lesz megvédeni a jogait (például a biztosító társaság érdeklődik a tény, hogy nem volt vétkes a balesetben). Ha az autó biztosított hajótest és ez biztosítja a vészkijárat biztos (néha néhány vállalat fel a szerződésben avarkoma indulás előfeltétele), legyen óvatos. Különösen akkor, ha egy nyilvánvaló tettes baleset. Ilyen speciális elméletileg is érdekeltek lehetnek a szelektív lefedettség a tényeket. Hadd adjak néhány tanácsot kommunikál sürgősségi biztos.

1. Lehetőleg ne zavarja a munkát, de ez erősen emlékeztet az alapvető, az Ön véleménye, a tények és a baleset körülményeinek.

2. Az igény, hogy ezt az információt a jelentést, és meghibásodás esetén szükség motiváció.

3. Ha nem elégedett a motiváció a sürgősségi biztos, hogy nem ért egyet az tükrözze a jelentésben (ha az aláírást fognak nyújtani benne).

4. Ne habozzon kérdezni avarkomu és kérjen segítséget, ha szüksége van rá. Szorító érzés a baleset nem megfelelő.

5. Ne felejtsük el, hogy a sürgősségi úr, először is. köteles objektíven értékelni a helyzetet, hogy az tükrözze azt a jelentést, hogy segítsen - pszichológiailag és tanácsadó.

Minden jót neked. És nem esnek bele a baleset!