Szolgáltatás szállítási elektronikus jelentés interneten keresztül a FSS

Hogyan rendeljünk az elektronikus aláírás a szállítási állításokkal? Muszáj valahol, hogy jöjjön?

Ugyan nem kell. Ahhoz, hogy az elektronikus aláírás regisztrálnia kell a Sky, adja meg a számla adatait a szervezet, és aztán megy a szakasz „Reporting beállítása”, töltse ki a dokumentumokat, és fizetni a megjelenése az elektronikus aláírás. Ezt követően, az alkalmazás megy a minősítő hatóság feldolgozásra. Az elektronikus aláírás kész lesz, akkor be kell jelenteni. Ha szüksége van lépésről lépésre, írjon nekünk, ne habozzon help@nebopro.ruMennyi ideig tart az elektronikus aláírás kiadási folyamat?

A gyártási eljárás elektronikus aláírás vesz 1-2 munkanapon belül.

Megváltoztattam a szervezet az adatokat, hogy szükséges-e változtatni valamit az elektronikus aláírás?
Szükség van továbbá bármilyen megállapodást az IRS, a FIU az FSS és a Szövetségi Állami Statisztikai Szolgálat küldeni elektronikus jelentési forma?

Készítsen jelentést elektronikusan az IRS és az FSS, Rosstat nem köteles lép kiegészítő megállapodásokat. Hogy készítsen jelentést az FIU szükséges megállapodást kötnek az elektronikus dokumentumot. Be kell, hogy kérdezze meg RPF dokumentumokat, és mondd el nekik, hogy az Ön által küldött jelentéseket a saját segítségével saját elektronikus aláírásával. További információ akkor nézze meg a help@nebopro.ru vagy ingyenesen hívható szám 8-800-200-45-04

Miután elküldte a jelentést, akkor kapok visszaigazolást a jelentés kézhezvételét a felügyeleti hatóság és a protokoll az eredmények a kezelés?


Igen, akkor kap egy visszaigazolást és protokollok, ezek megtekinthetők a mellékleteket a jelentésben (kék gombot egy gémkapocs) a következő részben „Reporting”.

Tudok küldeni létrehozott jelentések egy másik programban?

Igen, akkor létrehoz jelentéseket egy harmadik fél program, kirakodni, és töltse be az eget, és küldeni. A jelentést kell XML formátumban.

Van egy nyomtatott jelentés formáját?

Minden jelentés az égen csak szállításra rendelkezésre álló elektronikus formában XML formátumban. Tudod kap egy nyomtatott jelentés formájában segítségével harmadik fél programot. További információkat és utasításokat is beszerezhetők a help@nebopro.ru vagy ingyenesen hívható szám 8-800-200-45-04

I kiadó két különböző nyilatkozatok a IRS / RPF, mit tehetek?

Meg kell vásárolni az alap elektronikus aláírás és a szolgáltatás megrendelése, így további területeken betétszámla (szabályozó testületek). Hozzáadásával további területeken betétszámla egy fizetett szolgáltatás, a szolgáltatás költségeit meghatározott szolgáltatási támogatás elérésével a help@nebopro.ru vagy ingyenesen hívható szám 8-800-200-45-04

Muszáj valamit telepíteni a számítógépre az elektronikus aláírással?

Az e-aláírás nem szükséges telepíteni semmit, akkor elegendő, vagy laptop számítógép internet-hozzáféréssel. Az elektronikus aláírás tárolva tanúsító központban spets.operatora kommunikációs és el van látva, mint szolgáltatás bérlése egy felhő-alapú aláírásokat. Amikor elküld egy jelentést, akkor automatikusan írják alá az elektronikus aláírás és elküldte a szabályozó hatóságok.

Kiadnak egy digitális aláírást a kezedben?

Nem ad ki a digitális aláírás a kezedben. Az elektronikus aláírás tárolva tanúsító központban spets.operatora kommunikációs és el van látva, mint szolgáltatás bérlése egy felhő-alapú aláírásokat. Amikor elküld egy jelentést, akkor automatikusan írják alá az elektronikus aláírás és elküldte a szabályozó hatóságok.

Lehet használni a digitális aláírás a FNS honlapján vagy elektronikus kereskedelem?

Sajnos nem. Az elektronikus aláírás szabadul a minősítő központ, csak akkor kell használni a szállítási nyilatkozatok a Sky szolgáltatás.