Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Nem minden nő engedheti meg magának a drága szolgáltatásokat és kirándulások a kozmetikus, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrzetet. De vannak hatékony módja, hogy távolítsa el őket otthon, hogy tényleg működik!Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Ismert hagyományos módszerekkel megszabadulni a haj tartósan

Jód és az ammónia

Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Az egyik legnépszerűbb módszerek szőrtelenítés a jód és ammónia. Ehhez szükség van egy keveréke:

 1. Hígítsuk 1 tea kanál az ammónia egy evőkanál orvosi alkohol;
 2. Adjunk hozzá 5 csepp jód és egy teáskanál ricinusolaj
 3. Az így kapott oldatot kell tenni egy sötét helyen, és törölje le a bőrt, legalább kétszer egy nap.

Mindig kell két nap és két hét, hogy távolítsa el a hajhagymák.

A kapott oldatot agresszív és negatív hatással nem csak a szőrtüszők, hanem a bőrön. Ennek ellenére ez a módszer joga van létezni, mert egyes nőknél ez az egyetlen lehetőség, hogy megszabaduljunk a nem kívánt növényzet. A stimuláció azonban ezzel a módszerrel el lehet kerülni. Elég elegyet alkalmazva csak a fejbőrön, elkerülve bőrterületeken, mint például egy fogpiszkáló.

Ez a módszer alkalmas a kis és vékony haj. Ideális terület a kezek és lábak. Nem ajánljuk ezt a megoldást, hogy távolítsa el az arc és az érzékeny területeken.

Inna „hatékony jogorvoslat”

Ez volt szörnyű íze olyan keveréket, mint köztudott, hogy égési sérülést okozhat, mérgezés és egyéb mellékhatásokat. De a vágy, hogy megszabaduljon a növényzet uralkodott. Eleinte tettem a megoldás csak az egyik része az alsó lábszár, hogy a hatás. Két héttel később, a helyszín lett sima, de a bőr durva jelentősen. Szóval megszabadultak a szőr a lábát. Felhasználás előtt a jobb csinálni egy tesztet az érzékenység egy ilyen megoldás.

Olesya: „Ne vegye ki a merevlemez szőr”

Használja a keverék a kezét, haját eltávolítják két héttel később, de a lábán, és hagyjuk nőni. A kézzel vékony olyan gyorsan visszavonult, és a lábukon sokkal keményebb, és az oldatot kiderült, hogy használhatatlan. Meg kell választani egy másik módja, hogy megszabaduljon tőlük.

Dioica csalán magok

Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Távolítsuk el a nem kívánt szőrszálakat, és megmutatni az eredményt segít a magokat a csalán.

Hogy előkészítse a keveréket otthon lesz szüksége:

 1. 40 gramm mag a csalán. Ezeket jól meg kell összetörni, hogy megtörténjen elosztása lé;
 2. Adjunk hozzá 100 gramm vaj. Ez lehet egy növényi olaj, olíva, napraforgó, sőt sütőtök;
 3. Tedd a keveréket egy sötét üvegben. zárja le a fedőt, és tedd állni egy sötét helyen 8/2 hét. Egyszer nyert infúziós lejárati időt kell szűrni, egy szitán vagy gézzel.

Az így kapott keveréket kell alkalmazni napi 2 azokra a területekre, ahol szeretné, hogy megszabaduljon a haj. A napi és rendszeres használata csalán olajat, az eredmény látható 2 hónap után. Egy ilyen módszer biztonságos a bőrre, mert ez alapján természetes alapanyagokból. Alkalmazzuk ezt az olaj lehet a kezében a zóna, láb, arc, valamint az érzékeny területeken.

Úgy döntött, hogy megpróbálja a gyógyszerről, mindent megtett az utasításoknak megfelelően. Miután az oldat ragaszkodott rendszeresen művelt területekre, ahol el kívánja távolítani a haját. Meglepetésemre, ők két hónap elment! Eltávolítja csak a lábak és karok. Eredmény nyűgözve.permangánsav

Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Szőrtelenítés, akkor oldott mangán.

Főzzük lesz szüksége:

 1. Bögre forralt de hideg vízzel.
 2. Hozzáadása kálium-permanganát vizes csúcsán egy teáskanál.
 3. Az oldatot olyan mértékben, hogy a kristályok a kálium-permanganát-ben teljesen feloldunk a folyadék.

Vegye figyelembe, hogy a kristály kálium-permanganát égési sérüléseket okozhat, ezért fontos, hogy a kálium-permanganát teljesen feloldódik. Alkalmazása előtt a keveréket a bőrre, meg kell próbálni, az érzékenység.

A kálium-permanganát erős oxidálószer. A megoldás negatív hatással van a hajhagymák, így a hagymák elvesztik hatékonyságukat, és hamarosan teljesen elpusztult.

Lehetőség van, hogy törölje a kívánt helyre, és nem a fürdőben. A hatást után 15 kezelések. Először is, a haj lesz gyenge és sápadt, majd teljesen kiesik, és az új már nem jelenik meg. Egy ilyen megoldás az, hogy hogyan megbirkózni kis szőrszálakat, és a sörte. Lehet alkalmazni a test bármely részén.

A női fórumok levonva körülbelül kálium-permanganát oldattal, és úgy döntött, hogy próbálja ki magát, ha ez a módszer működik. Levettem az antennák és a szőrszálak a karját és a lábát. Alkalmazása előtt az oldatot, I pengetős őket csipesszel, majd törölte a területet kálium-permanganát. Miután egy pár héttel vettem észre, hogy a szőr a lábak egyre kevésbé, és a kéz és a perem felett megállt növekszik egyáltalán! Ez a módszer az eltávolítás megjelent nekem a leghatékonyabb.

Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Epillálás lehetséges hidrogén-peroxid segítségével. A peroxid nem használja tiszta, és egyéb komponenseket hozzáadjuk.

Hogy előkészítse a megoldás van szüksége:

 1. Keverjük 6% -os hidrogén-peroxid folyékony szappannal teáskanál.
 2. Add 5-6 csepp ammónia.
 3. Keverjük jól össze szerkezet.

Az így kapott oldatot felvisszük egy kívánt részét, és hagyjuk 15 percig, majd öblítsük le hideg vízzel vagy húsleves kamilla. Ezt az eljárást javasolt, hogy egyszer egy héten, és a hatása az lesz észrevehető egy 10 kezelések. Peroxid behatol a hajhagymákat, és elpusztítja a tüsző, ami a haj elvékonyodása, és megszűnik növekedni fog. Ez a módszer képes eltávolítani őket a test bármely részén.

A gondom sötét antennák a felső ajak. Elkezdtem, hogy a megoldást, és egy hónap után és fél észrevette, hogy a haj elszíneződött és lett nagyon vékony, és hamarosan leesett és megállt a növekedése. Azt tanácsolom ezt a módszert a lányok, akik szenvednek ugyanaz a probléma, mint én.

dióhéj

Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

Hatékonyan felesleges haj küzd dióhéj.

Annak előkészítéséhez szükség lesz:

 1. Éretlen dió, darabokra vágjuk és hagyjuk állni ki lé, így azt egy pár percig.
 2. Mark juice dörzsölni a kívánt helyre.

5 eredmény lesz észrevehető eljárásokat. Az eljárást meg kell tenni hetente egyszer. Alkalmazási terület alkalmas minden bőrre.

Amikor pihen egy falu, észrevettem, hogy a lakók tényleg nem kell hajat a lábát. Aztán rám, és azt mondta erről a módszerről dióval. Úgy döntöttem, hogy próbálja meg magad. A hely, ahol megütöttem a lé megbarnul, de a haj eltávolítása egyszerre! Egy héttel később, a bőr visszatért a színét, és a haj sem nőtt!

Cikk, büszkék vagyunk

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

A legjobb hidratáló maszkok otthon

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

  Hogyan, hogy könnyítsen a hajat a hidrogén-peroxiddal: tippeket ellátás előtt és után az eljárást

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

  Hogyan lehet megszabadulni a nem kívánt szőr egyszer és mindenkorra

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

  A legjobb Receptek otthoni kozmetikai maszkok az arc

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

  Folk jogorvoslati fogyás: a módszerek és receptek

 • Szőrtelenítés otthon örökre - hatékony módszerek és receptek, vélemények

  Fogfehérítés segítségével szóda