Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon
Naroscheny körmök sokáig nem megy ki a divatból. Nem is olyan régen, hogy végre egy ilyen eljárást csak akkor lehetséges, különleges köröm szalon. Az utóbbi időben azonban egyre több professzionális eszközök és műszerek, a vásárlás, amely lehetővé teszi, hogy végezzen a saját köröm otthon.Építési berendezés

Ha azt szeretnénk, hogy a saját köröm gél vagy akril technológia, akkor nem nélkülözheti egy speciális UV lámpa. Ez volt a berendezés meg kell tölteni egy jelentős költségek összegét. Különleges gerendák lehetővé teszi elég gyorsan és hatékonyan szárítja a gél bevonó, vagy egy réteg sellak. Az ára egy ilyen lámpa megtérül után csak néhány önálló épületben.

Amikor kiválaszt egy UV-lámpa, különös figyelmet fordítanak a hatalom ennek a berendezésnek. Azt nem lehet kevesebb, mint 24 W. Egyébként a gél csak nem aludt el, és minden igyekezete kárba vész.

Egyes jelenlegi modell UV-lámpák is fel vannak szerelve egy időzítő és fújt. Azonban ezek a fejlesztések növelik a berendezések értékét, ezért válasszon ki egy terméket alapján pénzügyi képességeit.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

Szükséges anyagokat gél technológia

Gel kapacitás ideális kezdőknek, mivel elég egyszerű dolgozni ilyen anyagot. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt, hogy a rendelkezés az összes szükséges anyagokat. Amellett, hogy az UV-lámpa, akkor kell:

• Színes zselé. Ez lehet több árnyalatú - rózsaszín, fehér vagy barack.

• Base Gel - átlátszó.

• zselé. Ezt az anyagot használják, hogy a további csillogást köröm. Önmagában ez az anyag teljesen átlátszó.

• Ha azt tervezi használni a build-up tippeket, akkor is kell egy speciális ragasztóval.

• dehydrator megakadályozására szétválását a körömlemez.

• Primer lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a természetes és mesterséges körmök maximális hatékonysággal.

• A papír formában vagy tippeket.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

Gel kapacitása teljesen biztonságos az egészségre. Kialakítása során mesterséges körmök felmerül nincs kellemetlen szaga vagy mérgező füstök, mint akril technológia. Az eredmény egy nagyon ügyes és úgy néz ki, természetes.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon


Szinte minden modern nő nem egyszer életében, hogy növelje a köröm a köröm szalon. Ez az eljárás igen egyszerű és jól hozzáférhető. Bizonyára, ha nem csak mentálisan kérték magukat, „Miért nem csak építeni a saját köröm?”. Ha a mester ezt a technikát, a kéz és a körmök is néz ki, és rendezett minden alkalommal. Ehhez nem kell írni, hogy a mester előre költeni az extra pénzt az épület és a korrekció.

Jellemzők lakásépítési

Ha úgy dönt, hogy a saját köröm, győződjön meg róla, hogy nincs-e ellenjavallat. Vedd fel a körömlakk.


Nem ajánlatos elvégezni egy ilyen eljárás a cukorbetegeknek, súlyos gyomor-bélrendszeri betegségek és alatt hormonális gyógyszerek. Nem kár az épület, de a köröm marad a rossz, és végül csak eltűnnek.

Ha először növeli a körmök magát, jobb, hogy részesítsék előnyben a gél technológia. A lényeg az, hogy a gél a munka sokkal könnyebb, ő szépen és egyenletesen oszlik el a teljes felületen a köröm. Hogyan válasszuk ki az eszközöket és anyagokat a köröm tanulhat a bevezető cikket.

A fő szakaszoknak

3. A gél alkalmazása. Elkülönített eszközök a köröm felületén, és alakja a kívánt hosszúságú, majd alaposan megszárítjuk UV lámpa alatt. Ezek a lépések kell több.


4. Hogy a végleges formája a köröm. Ebben a szakaszban, akkor szükség van a különböző keménységű fűrész.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

5. Befejező réteg gél. Meg kell legyen száraz lámpa alatt legalább 5 percig.
Miután vége a köröm kezelés nem nedvesíti a kezében mintegy 40 perc alatt. Elég, ha egyszerűen kenje tápláló krémet. Kényeztesse körmök ellátás és a figyelmet, rendszeresen frissíti manikűr, majd a kezét lesz a büszkeség.

Mivel a belső problémák közvetlenül kapcsolódik az üzleti. Külső feladatok azok, amelyek teljes mértékben célja, hogy egy teljes körű szolgáltatást az autó tulajdonosok, és ez lehetővé teszi, hogy új ügyfeleket és megtartani a régieket. És benne van egy nagyon hatékony felhasználását a rendelkezésre álló teret. Felszerelés állomások és az idő mesterek és mindezt annak érdekében, hogy megtérüljenek a beruházás és a profit.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

Ennek alapja a különleges anyagok - gél, amely hajlamos megkeményedik, ha ultraibolya sugarakat, így a körmök kitéve közvetlen speciális lámpa. Ezek a köröm nőtt két módja van: a tippeket és formák.

Vannak különféle gélek. A gél köröm rendszer elsősorban savmentes anyagokat használnak, mivel ezek sokkal biztonságos természetes köröm:

- szinte minden gélek szagtalan;

- különböző sávszélesség fény és a levegő (ahol körmök védett különböző gombákkal szemben, és lélegezni);

- Ez a technológia gyakorlatilag nincs bőrirritációt;

- ez egyáltalán nem kell egy erős bejelentés, mert ez az anyag nem elég ahhoz, hogy hámlasztja;

- jellemzi multi-funkciós (esetleg egy időben csinálni francia manikűr, modellezéshez használt TIPS).

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

A klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból - ez egy nagyon hosszú és szép körmök. Nemrégiben, a divat a szokatlan alakú élek, fényes minták, amelyek teljes mértékben megfelelnek az évszaktól és a kabát.

Az ideális megoldás azok számára, akik szeretnék, hogy egy tökéletes manikűr ápolt fogantyúk zselés köröm. És azok számára, akik szeretnék megérteni, ahonnan kiváló, vagy húzza le a köröm, meg kell vizsgálni, hogyan kell elvégezni épület eljárást.

Szükséges eszközök és felszerelések számára gél köröm otthon

Ha ezt az eljárást nem használják befejezni-gel, és ez teljesen nem garantált tartósság manikűr. De minden attól függ, hogy az ügyfél. Kapacitás ily módon köröm körülbelül 1,5 óra és megerősítése - 30 perc. Ez egy egyszerű bevonat, mint a lakk csak kissé bonyolult.