Születésének Maria Kozhevnikova Duma helyettes szerint szállítják a fegyvereket, csillagok, show business

Ebből az alkalomból, Maria Kozhevnikova gondoskodott egy mesés táblázat a fővárosi étterem „Fecske”.

Ünnepli a születésnapját a színésznő halasztották kora reggel. Amikor a vendégek elmentek, és az őrök kezdtek betölteni az autó számtalan virágcsokrok és egyéb ajándékok, az étterem ajtó kinyílt, és az utcára vitte a helyettes elnöke az Állami Duma Szergej Zheleznyaka. Mint helyettes alig állni a lábán, a szülinapos apja, a híres hokis Alexander Kozhevnikov és az egyik vendég szorosan tartva a karok alatt vette Szergej az autó, ami nem teszi lehetővé, hogy esik.Születésének Maria Kozhevnikova Duma helyettes szerint szállítják a fegyvereket, csillagok, show business


Maria Kozhevnikova Zara ismerősnek

Egy kicsit, mielőtt a nyaralás elhagyta a csillag barátok: Katie Topuriya férje Leo Geyhmanom, Timur Rodriguez, Eugene Papunaishvili, jégkorongozó Vyacheslav Fetisov és más hírességek. By the way, annak ellenére, hogy a viharos este egy pár órát, és Zhelezniak Kozhevnikova, friss, mint egy uborka ült gondolat és hallgatta a beszédeket a kollégák óvatosan.

Születésének Maria Kozhevnikova Duma helyettes szerint szállítják a fegyvereket, csillagok, show business
Szergej Zheleznyaka távolítani az étteremben

Editorial uznayvse.ru emlékezteti az olvasót két évvel ezelőtt, Maria Kozhevnikova házas Yevgenia Vasilyeva, jelenleg a párnak két fia - Ivan és Maxim.