Tábla mérete farmerek férfiak

Szállítás Magyarország

Jeans népszerű a férfiak minden országban, mert praktikus ruhákat minden nap, amely nem fél a kiégés és jól szellőzik. Ezek népszerűsége elősegíti a vásárlás farmer az üzletekben, de itt van egy probléma a helyes választás a mérete. Ellentétben a klasszikus nadrágja farmer van import jelölés, ezért „nem ismeri a ford,” akkor, ha vásárol egy hibát.Tábla mérete férfi nadrág és farmer

A rendszer a hogyan kell bevenni a mérések

Segít választott a tábla mérete farmerek férfiak, de meg kell értenie. Az esetek 99% -ában a címkén farmer vagy egy kártya termék bennük két angol látható betűket - W és L. Először derék, derékbőség jelzi, a második, a hossza, a hossza is mutatja. Mindkét adat hüvelyk, viszont inch egyenlő 2,54 cm.

Úgy tűnik, hogy most már a megfelelő méretű férfi farmer nem lesz nehéz, de nem olyan egyszerű, mert szükséges, hogy tudja, hogyan kell mérni magad. Csak vegye fel a rugalmas centiméterre wrap magukat a derekát nem igaz, így könnyen hibázik, és meg kell vásárolni valaki adományozni, vagy eladni az ismerős. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzák a mérete inch-ben kell használni a régi farmer.

derékbőség

Kaland a régi farmer derék szélesség és mérje meg a távolságot az egyik végletből a másikba. Gombra a mérés időpontjában kell csatos. Tegyük fel, hogy van egy kéz szélessége a derék 40 cm. Most szorozzuk ezt a számot 2 és osszuk el hüvelyk, azaz 2.54. Ennek eredményeként egyszerű matematikai manipulációk kap 40h2 + = 80 / 2,54 = 31,5. Most, hogy tudod a méretet - ez 31,5 hüvelyk, de itt is van egy pár probléma. Először is, a méretek csak egész számok, amelyek látható az asztalon, másrészt a régi farmer raznosheny már, így, hogy egy új vásárlási kell 1 méretét. Esetünkben nyugodtan dobja nem 1, és 0,5 inches, és hogy pontos méret - 31 hüvelyk a derekát.Ön is használja a táblázatot, hogy megegyeznek a szokásos méretű farmer címke hüvelyk. Minden könnyebb, például, ha a magyar mérete 48, a derék kerülete 80,5-82 cm vagy 32 hüvelyk. Az első út mérésére pontosabb, a második gyorsabb.

Fontos! Ne vásároljon új farmer, látszó mérete inch-ben a régi ruhákat, mert lehet, nem eredeti, és ha hibázik, ha vásárol. Vagy vegyük a kezében egy rugalmas centiméteres, vagy egy összehasonlító táblázat, magyar és angol méretben.

Tábla mérete farmerek férfiak

méretnövekedés

Hogyan állapítható meg, a méret a derék farmer, megtanultuk, hogy továbbra is, hogy meghatározzák a méret a hosszát (magasság). Hossz is tartalmaz a hossza hüvelykben, és a távolság mérése a szélén a hüvely a pók ágyék. Van még két változata mérés - mérni a régi farmer vagy egy asztalra. Ha úgy dönt, az első lehetőség, szemben mérjük a méret a derék ott nem kell tennie a kedvezmény 1 inch, mint a folyamat zokni ruha nem meghosszabbíthatja.

Még könnyebb, hogy a választás a segítségével az asztalra. Ez egyszerű - Készülék magassága és jelölése farmer length (centiméterben). Például a magassága 190 cm, míg L36 szükséges méretet, a növekedés 175 L32 megfelelő méretű, és így tovább.

Ha vásárolni a farmer egy tinédzser, akkor hajít hüvelykes derék és hossz - nem fog új vásárlások hathavonta, de ne vigyük túlzásba a nakidyvaniem a farmer „ül” határozottan és nem gyűjti az alján a hármas harmonika.