Tanácsot, hogyan lehet megszabadulni az unalmas munka öt napon - Mezei jó hangulat!

2. nap. Szabása RSS-fordítás anekdotákkal oldalon. Minden új anekdota küldött minden irodában, beleértve a főigazgató, a belső leveleket. Néhány vicceket küldött több alkalommal.


Eredmény: A menedzsment úgy döntött, hogy az iroda kém lopakodott egy konkurens cég, és megfertőzni a számítógépet egy vírus, amely elküldi viccek, és így blokkolja a munkát az alkalmazottak. Ennek eredményeként a teljes erejét kirúgták IT-részleg, és vezetője a biztonsági szolgálatok büntetni. Azonban, ha elhatározta, hogy nem adja fel.

3. nap. Apróságok nem egy kört, menj a nehéztüzérség. Állítsa be a feladat pofont a seggét minden munkavállaló 25 évnél fiatalabbak, a hivatalban. Ne hagyja ki egy sem. Spank nem tilos többször. Amikor megpróbálja kapsz egy pofont, hogy elmeneküljenek.


Eredmény: öt titkárok különböző osztályok is elismerték, akkor szerelmes, két elájult és még aznap este azt mondta, hogy ő minden kiskorú gyermek - a fiát. Ezt találták ki a felesége és a beadta a válást. Rokonai voltak vár rád az utcán, de sikerült elmenekülnie. De van egy plusz - a vezetői döntés, hogy önként részt vesz csapatépítő cég, és a megnövekedett a fizetést. Azonban, ha elhatározta, hogy nem adja fel.

4 nap. Titkár néz rád ferde szemmel, főkönyvelő jött egy miniszoknya. Azonban ez nem megijeszteni. Lesz határozottan lépjen. Get együtt a szellem, egyenesen az irodában a vezérigazgató, láb törte az ajtót, és mondd meg neki, hogy mit gondol róla.
Eredmény: az általános nem volt ott, de te fogott ki őr főkönyvelő, amely eltolódott a biztonságos pénzt a melltartó. Guide értékelte a hitelt a felvétel a tolvaj, akkor emelt, mivel a cégautót, és felajánlotta egy hetes nyaralás bárhol a világon rovására a cég. Azonban, ha elhatározta, hogy nem adja fel.