Tanulmányok a új-egy tündérmese

A mágikus erő álmok (regénye alapján extravagáns A. Green „Scarlet Sails”).

Minden gyermek hisznek a tündérmesékben és a csodák, de kevés sikerül fenntartani ezt a hitet, belép a felnőttkort. Mártva mindennapi élet, a mindennapi problémák, akkor lesz unalmas, komor, kiszámítható városiak.A fő heroint a regény A. Green „Scarlet Sails” Assol - egy boldog kivétel e szabály alól. Emelt között a hétköznapi, dühös ember, nem volt csak képes ellensúlyozni a gúnyolódásai és sértő gúny, de nem kétséges, a sorsát.

Kisgyermekkortól imádni hallgat lenyűgöző történetek a kalandok a tengeren, aki azt mondta az apja - egy tapasztalt tengerész. Megy a város közelében Kaperny hogy „áruk szállítására” az üzletben, gyakran merített egy fantasy világban, beszélgetett a lakosság a hajók és házak, melyet így Longren. Az egyik ilyen sétál egy lány találkozott egy vándor mesemondó Eglya, megjósolta, hogy ez fog kifutni herceg egy távoli föld hajón bíborba vitorlák, és ő lesz a hercegnő.

Ettől a naptól kezdve a szívemben fog állandó csodavárás - és ez annyira őszinte, gyermeki ártatlan, hogy visszhangra találtak a környéken.

Ebben az időben, távol a halászati ​​falu az ősi vár nőtt romantikus és álmodozó fiú szerelmes a tenger és a hajók. Mivel az ember a céltudatos, bátor és erős akaratú, felnőtt Gray úgy döntött, hogy elhagyja az apja házában, megvalósítani az álmát. Tovább hajósinas, sikerült szerezni a tisztelet és jóváhagyása tapasztalt személyzet. Gyorsan felhalmozódó tudás terén a navigációs és elsajátítva a szükséges készségek, a fiatalember végül lett kapitány. A szíve nyitott a csodákra, így amikor látta, hogy egy erdei tisztáson alszik Assol, majd tanulni a történelem és az előrejelzést, rájött, mennyire kedves volt neki, és úgy döntött, hogy végre egy régóta várt mese:”... a lélek rejt gabona tüzes növények - egy csoda, hogy ez egy csoda, ha képesek. Az új lélek van benne, és egy új neked. "

Tehát a mágikus erő az álom, hogy boldog két jó és szerető emberek.

Esszé „Álmok és valóság” a történet extravagáns A. Green „Scarlet Sails”

Asole nő gyenge volt. Az anyja meghalt, és élt az apjával. Ezek a senki szerette, különösen az apja. Az apja szokott lenni egy matróz, és amikor visszatért, elkezdte fajátékok. Egyszer elmegyek a boltba fizetni apja játék eladó, és észrevette a kosárban egy gyönyörű hajó skarlátvörös vitorlák. Gonna engedje le a vizet, és hirtelen felkapott és átvitt az. Assol rohant egy hajót. Toy vezette a lányt, hogy az egyetlen személy, aki a varázsló. Azt jósolta, hogy, hogy egy napon hajózni Kaperny part gyönyörű hajó bíborba vitorlák, ami fog kifutni egy jóképű herceg. Nagy zene a hajó lesz külön csónakot. És a jóképű herceg ültetni egy hajón, és akkor hagyja örökre a gyönyörű országban. Assol volt álmodozó lány és hinni ezt az előrejelzést. Azóta a város kezdett tartja teljesen őrült. De ez még mindig lesz. Élt, hogy álom. Nagyon úgy gondolta, hogy egy napon a herceg alatt hajóznak bíbor vitorlákat. Ugyanakkor távol Assol született Arthur Gray. Úgy tűnt, a gazdag és gazdag család élhet kiegyensúlyozott életet csendes, de nem úgy nézett ki, mint a szüleik. Gray vágyott kaland és egyszer megszökött otthonról, és belépett a hajósinas egy hajón. Arthur igyekezett gyakorolni és után bizonyos ideig ő lett a kapitány a hajósinas a saját hajóján. Egy nap, elment az ő tengerész horgászni. Szürke látta ott az alvó lányt. Tetszett nagyon. Levette ujjáról a legdrágább és legszebb gyűrűt fel az ujján. Aztán a matróz egy közeli étteremben. Ott értesült Assol és előrejelzést. Azt akarta, hogy végre. Ebben a szép mese, mint az összes többi, a jó és a happy end. Szürke hajózott Assol alatt bíbor vitorlák, tedd a hajót, és hajóztak el örökre egy szép ország. Ez a munka részben nevezhető egy tündérmese. Először is, a zöld terület, ami nem létezik a térképen, a neveket, amelyek nem ebben a világban. És ott, mint minden mese, happy end. Ebben a munkában, van egy másik pillanat varázsa: a bűvész jóslat valóra, bár amikor azt mondta, ő nem sejtette, hogy ez így lesz. Csak azt akartam, hogy lesz szép. De másfelől, azt mondja, ez nem a mágiáról. Végtére is, a főszereplők maguk biztosították, hogy a jóslat teljesül varázslót. Ennek lényege, mese, hogy ha valóban hisznek, és hogy az erőfeszítés minden valóra. Bár ez a munka többet idealizmus, de úgy vélem, hogy a valóságban ez nem lehetséges. És általában, ebben a mesében nagyon egyszerű, de az életben - nem.

A diadal a szeretet és a fenséges költői álmok szertelen A. Green „Scarlet Sails”.

Gyermekek és felnőttek a világ minden tájáról ismerik és szeretik a csodálatos történet-szertelen A. Green „Scarlet Sails”. Csak az orosz, ő megjelent több mint száz alkalommal. Miért van az emberek annyira vonzódik az ilyen „találmányok” és „fikció”?

Világos és boldog érzés marad a zuhany alatt, amikor befejezte az olvasást „The Scarlet Sails”. Felnőttek az érzést vissza a gyermekkor és a gyermekek azt bizonyítja, hogy a csodákat a későbbi életüket tőlük függ. Ezért ez a munka soha nem lehet közömbös, és ásítás olvasók.

Tale of Love (regénye alapján extravagáns A. Green "Scarlet Sails").

Az élet története a hősnő, egy fiatal fog elég szerencsétlen: nem volt barátok, gyerekek kerülték őt, és a felnőttek is át neki ellenszenvét apja. Fent a lány nevetett, és sértegette. De a jó Longren ösztönözte a lánya: „Uh, lesz, - mondta -, nem tudják, hogyan kell szeretni azt kell tudni, hogy szeretik, és ez olyasmi, amit nem?”. És vette a lány karját, és megcsókolta. Befolyásolja az apja, aki imádta, lesz létrehozott magának egy álomvilág, ahol minden rendben volt, mindenki kedves volt és szerették egymást. És egy nap az erdőben, felszívódik játszik egy játék hajó, és kitalált saját történetét, a lány véletlenül találkozott egy idegen, aki bemutatkozott, mint „a legfontosabb mágus” és azt mondta neki a hihetetlen történetet, arról, hogy mi vár rá a jövőben. „Egy reggel a tengerben a nap alatt adta a flash skarlátvörös vitorla. Ragyogó fehér hajótest a hajó kifutását skarlát fog mozogni, a hullámok, csak ... Akkor látni fogja a bátor jóképű herceg ...” Hello fog! - mondja. - Messze, messze, láttam álmomban, és jön elviszi örökre az ő országában ... És menj el örökre dicsőséges ország, ahol a nap felkel, és ahol a csillagok jön le a mennyből, hogy gratuláljak az érkezését „És a lány hitt titokzatos. varázsló. és minden ezt követő években tovább élni ezt a hitet, és várja, hogy jöjjön érte herceg. várt, figyelmen kívül hagyva a nevetés, ugratás csipkelődésekkel az emberek.Eközben valahol messze felnövő fiú, aki arról álmodik, hogy a kapitány, és még mindig nem tudja, hogy ő volt hivatott betölteni egy álma egy gyönyörű lány. Gray is élt egy tökéletes világban. Azt álmodta, a tenger, ott élt ez az álom, amely számára az egyetlen lehetséges boldogság, amely egyesíti a „veszély, a kockázat, a természet erejét, a fény egy távoli ország, egy csodálatos ismeretlen villant szeretet virágzó randevú és szétválasztása, lenyűgöző forráspontja találkozók, pártok, rendezvények, ; egy óriási sokféleség az élet. "

Így éltek a hét év, nappali minden álmát nem tudta, mi fokozatosan terjeszti egymás felé. És persze, ha eljött az a nap, amikor találkoztak. Szürke látta alszik a ágainak árnyékában a Nő, és a „minden, amit ébresztett minden vigyorgott.” Ő azonnal meghódította a szívét a fiatal férfi, és így az ő szenvedélye, levette gyűrűt az ujjáról, és óvatosan tedd a kisujja Assol. Nem éreztem semmit. De ő felébredt, és megtalálta a gyűrűt az ujján, nem volt kétséges, hogy az övé herceg. Közben Gray véletlenül kiderült, a lány álmai, és ez arra késztette, hogy cselekvésre. A soha nem látott inspiráció ő vette át a megvalósítása gondolatait -, és néhány nappal később, egy szép hajó bíborba vitorlák kész volt átemelni a legfontosabb kincs.

Gray, hogy észre az álom Assol és megvan a saját boldogságát. Tudta, hogy a boldogság - ez a szép lány, aki segített neki megérteni az igazságot. És ez az igazság „hogy nem az úgynevezett csodák a kezét.” Erejével a szeretet, őszinte hit álmában, egyesítve egyetlen sors két ember, akik most örökre marad számukra „a bíbor ragyogása vitorlák létrehozott mélysége a szív, tudja, mi a szerelem.”

A világ álmodozók és a világ a hétköznapi emberek a regény Alexander Grin a „Scarlet Sails”.

Az ókori görögök úgy gondolták, hogy a vágy, hogy saját építésű és teremt. Az erők a vágy, az álmok viszont az élet egy új irányba változik a személy. Aleksandr Grin ereje saját álmait alakult az egész világon, amely által lakott bátor, őszinte és egyenes ember, költői és szép nők, ahol a tenger található a város gyönyörű neveket - Liss, Zurbagan.

Zöld ismerte a hatalom az álmok és a szeretet erejével. Meséi a szerelem véget egy mondat - „sokáig éltek és haltak meg egy napon.” A legfontosabb dolog -, hogy megfeleljen, hogy megtalálják egymást.

A történet, a mese Aleksandra Grina „Scarlet Sails” egyértelműen látható éles választóvonal ember a két világ között. Ez a világ fog álmodó és a világ a hétköznapi emberek, a környező. Assol korai elvesztette édesanyját, és az apja kezdte, hogy egy élő döntéshozatal és értékesítési játékok. A világ a játékok, ahol akartam természetesen alakult figurát. De a való életben, hogy szembe pletykák és a rossz. Ez csak természetes, hogy a valós világban megijesztette. Menekül tőle, próbálja tartani a szívemben szépérzékét, hitt a mese szép skarlátvörös vitorla, azt mondta neki, jó ember. Ez a fajta, de szerencsétlen ember, nem kétséges, szerette volna is, és elfordította a mese szenvedés érte. Mégis ez a mese segített neki, hogy ne essen bele a mocsárba az unalmas életét.

Ott, a mocsárban, emberek lakják, akik nem férnek álom volt. Készek voltak kineveti, aki élt, gondolat, úgy érezte, rossz, ahogy élt, a gondolkodás és érezte őket. Ezért Asole, a kiváló belső világ a magic dream, úgy vélték, rusztikus bolond. Azt hiszem, ezek az emberek nagyon boldogtalan. Ezek korlátozott gondolatok, úgy érezték, hogy saját vágyai korlátozott, de tudat alatt szenvedtek a gondolat, hogy hiányzott valami. Ez a „valami” nem volt élelmiszer, menedék, bár sok még ez nem volt ugyanaz, ahogy szeretnék, nem, ez az ember szellemi szükség, ha egy darabig, hogy a szép, egy szép kapcsolatot. Számomra úgy tűnik, hogy szükség van egy személy nem tudja kitörölni semmit.

És nem bűn őket, és a szerencsétlenség, hogy olyan edzett lelkek, akik nem tanultak, hogy a szépség a gondolatok, érzések. Úgy látta, csak a piszkos világban élt ebben a valóságban. Assol is élt egy másik, képzeletbeli világ, érthetetlen, és ezért nem fogadja el a laikusok. Mi szembe az álom és a valóság. Ez az ellentmondás bele fog tönkre.

Ez az élet természetes velejárója, valószínűleg ment keresztül az író. Nagyon gyakran az emberek, akik nem értik a másik személy, talán még a nagy és szép, úgy neki egy bolond. Így könnyebb.

ASSOL szerencsés a tekintetben, hogy megtalálta Gray. Szintén egy álmodozó természet, ő nem gondol valami megvalósíthatatlan. Álma egy gazdag család támogatása. Könnyebb volt, mint Assol, sokkal könnyebb, de megértette vele, megértette őt lehetetlen álom, amelyből nem tudott lemondani, rájöttem aztán, amikor még a saját apja nem a lányát. De az apja ember volt nagy szív, de szar volt, és megcsonkították pezsgőfürdő unalmas életét.

Kis Assol, kitaszított gyermek nevelkedett a kedves és szerető apa, él egy magányos élet. Her taszítják társaik nem tetszik a felnőttek, át, hogy nem szeretik a lány apja. Amint az erdőben találkozik egy furcsa ember, mondja a történet egy hajó skarlátvörös vitorla, és ettől a pillanattól kezdve a sorsa megkezdi működését. Hinne a mesében, tette egy részét a lelkét. A lány kész csoda - egy csoda, és megtaláltam.

Zöld mutatja, hogy két ember bonyolult módon egymás mellett, jönnek az ülésen. Szürke él egy teljesen más világ. Gazdagság, a luxus, a hatalom adott neki, hogy jobb a születés. És a lélek tovább él az álom nem a ékszer és ünnepek, valamint a tenger és a vitorlákat. Ellentétben a család ő lesz a tengerész úszik az egész világon, és egy esetben oda vezet, hogy a kocsma a falu, ahol a fog élni. Hogy durva anekdota Greyu elmesélni egy őrült, aki várja a herceg egy hajón skarlát vitorlák.

Mintha két húr megszólaltatott ... Hamarosan jön a reggel, amikor a hajó megközelíti a parton, és a fog üvölteni: „Itt vagyok, itt vagyok!” - és futott egyenesen a víz.

Álom, ha azt hinni, hogy, hogy van, hogy neki az élet, nem számít, milyen „ésszerű” ember, akkor lesz egy hatalmas teremtő erő.

Zöld termék kiváló az optimizmusát, megingathatatlan hit az álom, az álom győzelem a kispolgári, kispolgári környezetben. Kiváló, hogy reményt ad nekünk az élet egy olyan társadalomban, akik képesek hallani és megérteni egymást. Assol, svykshayasya a gúny és nevetségessé magát, még repült a csúnya világban, és úszott a hajó, annak bizonyítására, hogy minden álom képes lesz a valóságban, ha erősen hisz benne, nem változtatják meg, nem kétlem. És talán valaki ezt teszi sokkal jobb, nemesebb, szemérmes lélek, aki ezt a történetet, hogy a nyilvánosság rangsorolt ​​„mocsár”, és aki jön ki belőle a legújabb történeteket légvárakat.