Táskák saját kezűleg

A mesterkurzusokon saját kezűleg segítségével válik igazi needlewomen és nem a különböző kézműves, origami, decoupage és gyöngyfűzés. Itt található részletes mesterkurzusokat kötés és scrapbooking. Ismerje meg, hogy rendkívüli műanyag termékek és műanyag palackok, hogyan kell varrni babát Tilda, megtalálni kötés és gyöngyfűzés rendszer.Táskák saját kezűleg

Mesterkurzusok »Kézimunka» Táskák saját kezűleg. Ötletek és mesterkurzusok

Ebben a nagyszerű cikket, azt akarom mondani, hogyan lehet, hogy táskák a kezüket, a minták, amelyek segítségével jobban megteremteni a megfelelő tartozékot nem hasonlít semmilyen más táska.

Hogyan kell varrni egy táskát a kezében?

Érdekes műhelyek valamennyi

Master-osztály №1. kuplung táska kezével.

Táskák saját kezűleg

Leggyakrabban varrott táska kezét a szövetek és a legtöbben beszélnek egy zsák elképzelni a nagy térfogatú bevásárlótáska színes díszek. Azonban kiderül, szövet varrni a különböző táskák és még elegáns, stílusos tengelykapcsoló pontosan hogyan fog tenni ez a mester osztályban.

Mert a munka, van szükség:

- sűrű természetes szövet a bázis kézitáska;

- bélés szövet a fő hang;

- cipzár hossza 21 cm;

- egy darab száraz kréta vagy szappant;

- róka fehér papíron.

Hogyan készítsünk egy zsák saját kezűleg - lépésről lépésre a folyamat leírása szabás.

Az első lépés. Először is meg kell építeni a minta egy papírlapra zacskók jövőnket. Ehhez, hogy egy fehér papírlapot egy vonalzó és felhívni egy egyszerű ceruza rajta két darab téglalap alakú. Az első nyolc centiméter széles és nyolc centiméter hosszú - ez lesz a fő része a tengelykapcsoló, és a második szélessége öt centiméter hosszú és huszonegy centiméteres - ez lesz a keresztirányú szalag-csattal tengelykapcsoló.

A második lépés. Továbbá mindkét rajzot szépen kivágott egy utat - ez lesz a minták sablonok készítésére mi kis kézitáska-klastcha.

A harmadik lépésben. Akkor hogy a szegmens sűrű természetes szövet, amelyből a táska varrás tervet, és hajtsa félbe hosszában arcát befelé. Csatolása az összehajtott szövet minta fő része a zsák, úgy, hogy az alsó része a szélessége a ruhát feküdt a hajtogatási vonal, és a körmintázatot krétával, figyelembe az abban a varratok, körülbelül hét-tíz milliméter mindkét oldalon.

A negyedik lépés. Óvatosan faragni egy jelentős része a szövet a zsák. Ezzel ugyanazt az elvet, hogy faragni egy másik tételt ugyanezen ebben az időben a bélés szövet. Ennek eredményeként, mi kell a kibővített formában két téglalap. szélesség tizenhat centiméter hosszú és huszonegy centiméter.

Az ötödik lépésben. Továbbá, a alapszövet faragni két rész csíkkal-rögzítő táska, továbbá hogy a ráhagyás.

A hatodik lépés. Mindkét rész a fő össze pontosan a széleken visszáját befelé.

A hetedik lépés. Ezután óvatosan hajlítsa a szélei minden alkatrész a kerületén befelé között a szubsztrátum és a bélés öt milliméter, és rögzítse azokat együtt varrás tartja össze, vagy csapok egy tűt és cérnát fércelés varrat. Így lehet megszabadulni a külső szélek kikopott.

A nyolcadik lépés. A kapott darab varrott széle mentén mind a négy oldalán a varrógépet, majd a szövetből kivont csapok vagy távtartók takaró öltés.

A kilencedik lépésben. Négyszögletes táskák blank mentén hajtogatva félig sorakoznak, valamint van hajtva idején minta a szövet és varrott gép a két oldalsó varratok egy irányban hajtogatási vonal egészen a végén a szövet.

A tizedik lépésben. A kész előminta kifordítjuk táskát az elülső oldalon, és van varrva, mint egy cipzár rögzítőelem megfelelő színt a bázis szövet táska-tengelykapcsoló.

Tizenegyedik lépés. Ugyanez az elv összeköti a rossz oldalon belsejében a két darab csatok kézitáska, és gondosan csomagolja a belső szélessége az alkatrészek közötti öt milliméter négy éle a kerületük mentén a termék, valamint az összes varrott egy varrógép.

A tizenkettedik lépésben. Aztán az egyik végét a gyártott alkatrészek széles kötőelemek varrni a szélén a zsák alatt a cipzár vonalon.

Táskák saját kezűleg

Tizenharmadik lépés. Varrni egy részét-rögzítő szalagok tengelykapcsoló gombra, vagy telepíteni őket egy speciális eszköz, hogy a fő része a csat kissé összehúzza és alakja kuplung hasonlít egy kis térfogatú íj.

A munka a varrás elegáns elegáns kézitáska, kuplung teljes. Ezen túlmenően, ez a táska lehet díszített dekoratív bross vagy hímezni gyöngyökkel, flitterekkel, strasszokkal csatolva, stb És mégis lehetőség van arra, hogy varrni egy oldalsó kezelni a kis karkötőt, hogy faragott ki ugyanabból az anyagból készült vastag ékszereket láncok, vagy egy hagyományos vékony szatén szalag, mint például a szakterületen használt hímzés szalagok.

Egyetértenek abban, hogy egy ilyen tengelykapcsoló táska egy pillanat alatt, ez a munka nem igényel időigényes, speciális ismeretek terén a varrás és pénzügyi befektetések, mint az anyag egy zsák megtalálja otthon. Ezen felül, akkor mindig meg egyéni és egyedi, minden egyes alkalommal megjelenő társadalom egy új kézitáska, hogy megfeleljen az alapvető felszerelés.Az alábbiakban ajánlunk fotók több lehetőséget teremt a pénztárca-tengelykapcsoló a különböző színek és textúrák, talán ez segít meghatározni téged, hogy milyen táskát szeretne varrni magamnak.

Évszakok - egy zsák kezét fotó

Táskák saját kezűleg

Táskák saját kezűleg

Táskák saját kezűleg

Mester klass№2. Táska farmer kezét.

Táskák saját kezűleg

Annak érdekében, hogy varrni egy farmer táska, szükségünk van:

- Nagyméretű papír vagy újság;

- cipzár 26 cm hosszúságú;

- dekoratív szegecsek és strassz;

Varró farmer táska saját kezűleg - a mester osztályt a lépcsőn.

Az első lépés. Először is meg kell építeni a minta jövőnk farmer táska. Ehhez hogy egy lapot a nagy papír vagy közönséges papír egy fordulatot, és elkezdi felhívni rá a szükséges adatokat. Felhívjuk egy egyszerű ceruza és vonalzó részletesen négyzet alakú oldala huszonhat centiméter - ez lesz a fő falak a zsákot, és felhívni egy téglalap alakú darab, huszonhat centiméter hosszú és tíz centiméter széles - ez az a zsák oldalán, valamint része az a táska alján.

A második lépés. Mindkét rész vannak vágva a kontúr mentén a papír.

A harmadik lépésben. Pre-szakadt farmer és a régi kezdenek alkalmazni kell az NMI a rossz oldalon a papír minták, minden meg kell faragni négy azonos tér farmer részletesen fő fal táska, két téglalap alakú oldalsó része a zsákot, és két téglalap alakú rész azonos mintát a táska alján.

A negyedik lépés. Kivágtam a részleteket a farmer, ne felejtsük el, hogy nem ráhagyás körülbelül hét-tíz milliméter.

Az ötödik lépésben. Miután az összes rész vágott táskák lehet majd kezdeni a szerelvény. Kezdeni, varrunk varrógéppel párban az egyik oldalfala a tasak részeket a rossz oldalon.

Hogyan varrni egy táskát a kezével mintákat az egyes részek

Táskák saját kezűleg

A hatodik lépés. Szintén varrni össze a két rész alján a zsák, a szélessége a hátoldalon.

A hetedik lépés. További részletek fog kapcsolódni a zsákok benne a start integráltan az oldalfalakkal alsó szélén a túloldalon varrni az alsó, majd az oldalsó részek is a hátoldalon. Ennek eredményeként, akkor készülj fel, hogy zsák fogóval és kötőelemek. Mi sshilibez a bélés, de lehet emellett kivágjuk és varrni rá. Két lehetőség van, hogy varrni a bélés: először külön-külön, majd varrni felső széle mentén, vagy a második, varrni a bélés a szakaszok minden egyes részlet egy vágott zsákok külön-külön.

A nyolcadik lépés. Az alapot voshem zsák felső széle mentén a rossz oldalán cipzár cipzáras táskák.

A kilencedik lépésben. A teljes felületen a térhálósított zacskók razoshem dekoratív strassz, gyöngyök, flitterek, és így tovább. Tipp: ha meg akarja varrni a táska, bélelt, csak ezután kezd el varrni, ragasztó vagy csatolja bármilyen más megfelelő módon dekorációval, és csak ezután szalagon vagy BIND táska és varrt a bélés neki.

A tizedik lépésben. Továbbra is, hogy a fogantyúk zsákok. Azt, hogy őket a darab farmer, ékszer lánc széles. Először is kell faragni egy csík kívánt hosszúságú szerint a magasság és a szélesség két és fél, három centiméter. Ezután minden szalag széle gondosan csomagolja a belső és varrott varrógép, ennek eredményeként, kéne egy tollat, szélessége mintegy másfél centiméter. Akkor megy a trükk, és nem szeretné, hogy varrni a fogantyút függetlenül, és jelenlétében farmer külső dupla varrat csak óvatosan vágja a lábát végig a kívánt méretre.

Tizenegyedik lépés. Hogy készült vékony fogantyúval táska tartós és megbízható, erősítjük őket, és párhuzamosan zadekoriruem segítségével széles lánc, ez propletaem közötti láncszemek készült farmer csíkok az elejétől a végéig a lánc.

A tizenkettedik lépésben. A végén a nyél varrni egy kézitáska és a kilépéshez.

Ilyen varrott farmer táska a kezedben lehet teljesen különböző méretű és formájú, és mindig kedvező lakása divatos képet.

Master-osztály №3. Táskák bőr saját kezűleg azzal a kiegészítéssel, szövet

Táskák saját kezűleg

Gyártásához ilyen szokatlan kombinációja táskák bőrből készült, és szövet, szükségünk lesz a következő anyagok:

- Két bőrcsíkokat, tíz centiméter széles és harminc centiméter hosszú fogantyúval táskák;

- két darab bőr, szélesség tizenkét centiméter hosszú és harmincöt centiméter a táska felső részén;

- két darab vastag szövet, a szélessége huszonhét centiméter hosszú és negyvenkilenc centiméter, hogy az alján a zsák;

- részlete az alsó bőr kézitáskák;

- egyszerű ceruzával vagy krétával;

Lépésről lépésre munka leírását.

Az első lépés. Kezdeni, vágja ki minden alkatrészt a bőr és szövet. valamint biztonsági számára zsákok összhangban a javaslat alábbi minta.

A második lépés. Ezután folytassa a közgyűlés a táskát. Először, varrni az oldalfalak révén a varrógép, váltakozva összekötő szövet és bőr részletek a hátoldalon.

A harmadik lépésben. Ezután össze a két oldalsó varrások fal táskák is a rossz oldalon.

A negyedik lépés. Ezt követően, varrni az alsó bőr kézitáskák a rossz oldalon. Itt az erőt lehet nem egy, hanem két öltéssel.

Az ötödik lépésben. Külön ki van vágva a bélés szövet bélés a zsákokat, a minta a főbb részeit, majd varrni őket, és varrt egy táska.

A hatodik lépés. Most varrni egy táskát vastag dupla varrással két fogantyúval és befejezni munkáját a termelés.

Ezen felül, akkor varrni felső széle mentén, a mi cipzáras táskák, és azt a csat. Azt is díszítik a táska különböző díszítő elemek - gyöngyök, különböző gombokat, strasszokkal, szegecsekkel stb

Reméljük, hogy az egyszerű és olcsó műhelyek létrehozása a legkülönbözőbb táskák saját kezűleg tetszik, és akkor biztos, hogy kihasználják őket, hogy saját egyéni és egyedi divat kiegészítők.

Az alábbiakban kínálunk egy kis válogatást fotók kézitáska készült saját kezével, ami lehet, hogy segít az összes a képzelet, hogy hozzon létre saját termékeket.

Táskák saját kezűleg - egy fotó érdekes ötlet.

Táskák saját kezűleg

Táskák saját kezűleg

Táskák saját kezűleg