Tégelyt kezét

CRUCIBLE használt fuzionálni az anyagok magas t °. Ott készült olvasztótégelyek fém (vas, réz, nikkel, ezüst, porcelán, samott, kvarc, üveg és mások. A különböző agyag tömegének ellenálljon olvadék egy bizonyos mértékig növekedésével nő a porozitás. Grafit összekeverve egy sima és fényes felület, nem tapad az olvadt masszát.
********************
Üdvözöllek a csatorna népi mesterség, ahol megtanulják, hogyan lehet házilag megtanulják, mi a művészet casting, látni fogja a sok különböző szobrok, figurák, valamint különböző kézműves fémből és nem csak. A lényeg, hogy mindez lehet tenni otthon, és saját kezével!

Ön szereti a kézimunka, házi készítésű termékeket, vagy csak semmi köze? Akkor jöttem, hogy a kívánt csatorna itt is talál egy csomó DIY, kézműves, hogy készül a saját kezét, és ami a legfontosabb, hogy anyaguk rögtönzött úton és a legalacsonyabb áron!

Azt is be fogja mutatni minden rajongó numizmatikai gyűjteménye érmék és hogyan kell tisztítani őket, akkor látni sok különböző szobrok, figurák, valamint változatos gyűjteménye figurák és játék katonák.

**************************************** - ********* ***********


A fő csatorna: csatorna / UCTTI19iRbNKfpAlAdSe8o7w
A kapcsolattartó csoport: spirituality_art (Spirituális Art)

Tégelyt kezét

VESZÉLY!
Fennáll annak a veszélye, hogy az áramütés veszélye. Részletek áram alá 220 V-os. Puszta kézzel ne érintse az elektródát! Minden intézkedések ez a videó készült felügyelete alatt a szakemberek.

Néha szükség van valami sürgősen hegeszteni svarochnika nincs kéznél, mit csinálsz? Van egy út! Meg lehet építeni magad! Nincs szükség bonyolult alkatrészek és sok tapasztalat.
Szükséges: vezetőképes dugó, a víztározó, víz, só, két fémlemezt, és egy hegesztési elektród maga közvetlenül. Öntsük vizet egy edénybe, és adjunk hozzá két evőkanál só. Rögzítse minden lemezhez a vezeték fölött. Merüljön lemez sóoldatban. Változtatásával a merülési mélysége a lemezeket, meg lehet változtatni a jelenlegi és a hegesztő elektróda közötti tartományban 10-160 amper. Csatlakoztatja az első lemez a hegesztési elektróda a második lemezt a fázis vezetéket hálózat 220. A semleges vezetékét a hálózati kapcsolatot a részleteket, amelyek főzni. Annak meghatározásához, kijelző nélküli, ahol a szakasz a hálózat, és ahol a nulla csak érintse Kitett vezetéket a földre, és látni, hogy a huzal érintkezik a talajjal szikra, hogy egy fázis feszültség.
De ez a rendszer hátrányai:
1 - hegesztő elektróda és néhány rész alatt fázisú hálózati feszültség, így meg kell, hogy legyen nagyon óvatos.
2 - magas energiafogyasztás, ha van egy gyenge hálózat, a szomszédokkal villogó fény.
3 - nagy terhelés a vezetékeket. Ha van egy vezetékezés nincs tervezve nagy áramok, akkor jobb, ha csatlakozik a bypass vezetékeket.