Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó

Az elmúlt években az építőiparban a fürdő minden külvárosi területeken kezdték használni tégla gyakrabban. Ez azzal magyarázható, hogy az ilyen épületeket vágott megkülönbözteti fürdő tartósságát az anyag és a lehetőséget a különböző felületek. De mielőtt építeni egy tégla fürdőház el kell olvasni a szabályokat, hogy végezzen helyesen az összes építési eljárást.Ebben a cikkben fogjuk nézni, hogyan kell felépíteni egy tégla szoba saját kezűleg leírjuk mindazokat a folyamatokat az építkezés az alapítvány a külső felülettel.

Kiválasztása egy tégla

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó

A választott anyag az első helyen kell vennie a magas páratartalom telephelyén alatt áll. Szakértők azt javasolják, a következő lehetőségek közül.

Figyeljen! Amikor kiválasztunk egy tégla figyelni a színét. Például egy fényes vörös szín azt jelzi, hogy a kemencében az ő ellenállt egy kicsit, és ez befolyásolja a minőségi edzés. Szintén kívánatos tégla lila-barna árnyalat - perezhzhonny anyag gyenge minőségű.

A helyszín kiválasztása

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó
Kényelmes hely egy fürdő elrendezése

A legkényelmesebb módja, hogy az építőiparban a fürdő - közelében egy kis tó, de a minimális távolság a víz legyen legalább 15 méter. Szintén a tűzvédelmi előírások az ilyen épületek nem kell mellé lakóépületek, de most sokan figyelmen kívül hagyják ezeket a követelményeket.

helyének előkészítése

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó

Mielőtt a fürdő tégla építési helyen tisztítjuk bármilyen törmeléket és távolítsa el a felső réteget a talaj 200 mm. Ezután, csapok és zsinór, jelölje meg a helyet az alapítvány.

pince eszközök Technology

 1. Először is, meg kell, hogy vízszintes helyzetben.
 2. Ezután egy lehetséges elrendezése, figyelembe véve azt a tényt, hogy a szélessége az alapítvány legyen 10-15 cm-rel hosszabb, mint a fal.
 3. Akkor először a belső falán látható jel. Ahhoz, hogy ez a belső szögek kalapált csapok, és húzza a szakadások.
 4. Miután a számított hozzávetőleges szélessége a fal szerkezetét és meghajtó csapok a külső, is kiterjesztve hasítások között.

Figyeljen! Miután teljesen jelölt ki egy helyet a pincében, nem kell durván mérni a távolságot a belső jeleket. Egy kis mennyiségű divergencia 2-3 cm.

Kijelölése után a kiásott árkot. A bedolgozás előtt a megoldást aljára rétegeket kell töltenie a homok és kavics (15 cm). Az összes réteg, itatni és tömörítik. Majd a tetején ez a réteg szükséges önteni cementiszap, körülbelül 10 cm-es, és a bal 5-6 napig.

Bár a megoldás szárad, meg kell építeni a zsaluzat és telepíteni belsejében az árokba. Legyen 30-40 cm-rel a talaj szintje. Akkor meg kell, hogy tartsa a megerősítés, akkor adjunk az erejét az alapot. Használhatja bármilyen fém hulladék: a szögeket, csatornákat vagy berendezési tárgyak. Ezek eloszlatva az árok és a kapcsolódó acélhuzal.Lépésenkénti töltési megoldást

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó
Lépésenkénti töltési bázisok

 1. Kész öntsük az oldatot kis rétegeiben 30 cm.
 2. A töltés után minden réteg gondosan tömörített.
 3. Amikor az árok van töltve 10 cm talajszint felett, meg kell határozni az azbeszt vagy műanyag csövek egyenlő hosszúságú Alapítvány szélesség - a szellőzés, és töltse ki a többi oldatot.

Figyeljen! Az első 7 nap, a megoldás erősödik. Kikeményedés nem kezdődik el, amíg ez az időszak, és ha a munkát végzik meleg időjárás, az alapítvány szükséges nedvesítésére, hogy elkerülje a repedések. Az esős időjárás, éppen ellenkezőleg, a teljes felületen a tetőfedő anyag zárja jobb. A munka az építőiparban a falak csak akkor indulhat három hét után.

Mielőtt falazás teljes felületén az alapítvány útburkoló tetőfedő anyag. Megbízhatóság rögzítésére elején ő maszatos bitumen.

Fundam tégla fürdők

Kádhoz tégla alapja, hogy több technológiát választani, amely befolyásolja a jellemzőit a talaj az építkezésen, fürdő mérete és a felhasznált anyagok.

 1. Monolit vagy szalag alapja a fürdő. Ez a lehetőség inkább alkalmas homokos vagy sziklás talaj.
 2. Agyagos vagy tőzeges talajban több megfelelő verziót a cölöpalapozással. Ez alkalmas az építőiparban a fürdő a lejtők, vagy a völgyekben.

lerakási eljárás

Spread a falak két módon.

 • Ez lehetséges, hogy a 2 tengelykapcsoló 1,5 vagy tégla és további szigetelést a falak belülről.
 • Szintén gyakran használt kiviteli alakja az erekció a kettős falak, amelyek csatlakoztak egy keresztirányú válaszfal, valamint a teret eredményeznek vannak kitöltve hőszigetelőként.

Szabályok téglafal falazat

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó
Kőműves téglafal

Figyeljen! Offset kereszt tégla végzett a sorban egy fél tégla, ez időigényes, de megbízható rendszer üzembe néhány fal.

Így a tető

Attól függően, hogy a kiviteli alak a tető berendezés (egy vagy nyeregtető) függ az anyag választását és a műveleti sorrendet. Tetőfedő anyag lehet minden olyan teherhordó szerkezetek, gerendák és áthidalók szükséges kezelni antiszeptikus, hogy megakadályozzák rothadó.

Tetőszigetelés fürdő

Miután az erekció a falak és tetők, tégla fürdőház kell szigetelni. Különös figyelmet kell fordítani a szerkezet a tető. Ez a folyamat az alábbiak szerint történik.

 1. A tetőtérben burkolat fürdők meghatározott lépésekben 50 cm.
 2. Rajta kerül egy réteg üvegszálas.
 3. Aztán van egy réteg szigetelés - ajánlott bazaltgyapot vagy expandált polisztirol tábla.
 4. Szigetelés építési fólia fedelet, és zárja el a láda rétegelt lemez, impregnált fertőtlenítő.

Figyeljen! A mennyezetre szigetelés kezelendő speciálisan impregnált összes állványok használt burkolat.

külső befejező

Tégla Bath kezek - fürdő tégla fotó
Fal külső felülettel

Ha abban az esetben, darált épület falai magukat egy jó kivitelben, akkor sajátosságára az anyag, nagyobb választék külső és belső befejező csak egy tégla szoba. Tudod, hogy szinte minden változata befejezi, kezdve a szokásos vakolás és befejező szóló termikus panelek.

bélés

Ez a munka nem jelent különös nehézséget. Obreshechivanie elvégzéséhez szükséges a teljes felületet a szóló szigetelés és párazáró. A tetején töltött léc burkolattal. Csak tartsd észben, hogy a pár használt lombhullató fák és öltöző és a mosogatógép is kész tűlevelű fa.

Figyeljen! Ha vásárol egy bélés a belső dekoráció figyelni, hogy a minőség a száraz anyag.

Tégla fürdő - nem könnyű. De ha úgy dönt, hogy ez az anyag, akkor képes lesz megvalósítani az ötleteket.