Tekerje fel a fenék otthon

Egészen egyszerűen vesszük magunkat a kezében, és swing fenék a házban. Le kiadások az edzőteremben, így fontos része a test az ideális. Mi jár annak érdekében.

felszerelés

Miért berendezések otthon? Létre kell hoznunk egy jó szokás, egy ünnepségen az összes lószerszám. 5 nap múlva otthon edzés ad egyfajta privychnyhdeystviy.Poleznyh, hogy javítsa a sziluettet. Meg van írva: „Még otthon, a nő legyen nő,” elkötelezett, hogy szép: 1. Válassza ki a ruhák kényelmes ülő alak, kényelmes szövet, a legjobb természetes. Valóban, a szervezetnek szüksége van, hogy lélegezni.
 2. Otthon, nézi és jobb zokni.
 3. Gyakorlatok lesz különböző pózok. Meg kell csúszásmentes bevonat, például egy takaróra.

Csak a harc! Persze azt is elfogadott. Nyugodtan képviselni a kívánt eredményt. Fontos megjegyezni, hogy a hatás jelenik meg időben, pontosan egy hónap. Mirror edzés közben otthon csak ellenség. Nyugodtan eltávolítani, jobban írja le a derékbőség, csípő, fenék és félretesszük. Kapsz egy hónap összehasonlítani, hogy mi történt. Biztos vagyok benne, az eredmény tetszik. Most az a fontos, hogy a ritmust, hozzászoktatni a szervezetet, hogy töltődni és módszeresen. „Aki nem tapossa -, hogy ne sértsük meg.” Arról is szól, a cél elérésére.

A vágy, hogy kilép, akkor minden rendben, ha beírjuk a „recézett sípálya.” Ezen a ponton, az izmok készek szokni, ezért kalóriát éget, és meghúzni. A hatás jelenik meg egyszerre, így megy előre, és az eredményt.

edzés

Tekerje fel a fenék otthon

Mielőtt a fúrófej, és kívánatos, hogy előkészítse a levegőt. Ehhez szükség van egy fizikailag egyszerű gyakorlatokat, hosszú, 7 perces edzést. Ez akkor hasznos, hogy egy zuhany, hogy eloszlassa a vér. Főleg a reggeli, akkor is, ha gyakorolni otthon lesz este. Tehát, hogy elbírja a terhelést könnyebb, különösen azért, mert a képzés az első alkalommal. Hogyan kell lélegezni, ne feledje: orr lélegzet - egy, kettő, három, mérsékelt, kilégzés száj - egy, kettő, három, négy, nyugodtan. Ilyen légzés hozza az oxigént a sejtek az osztályban. Ez javítja az anyagcserét.

Döntő pillanat - a szívverés impulzus. Általában 80-140 veri, a többi felesleges terhelés. E határokon belül „égnek” zsírt, feszesíti izomszövet. Hogyan kell számolni? Fingers, hogy rögzítse a véna a nyakon, számolja meg a pulzálás volt 10 másodpercig (a használt óra, vagy bármilyen eszköz egy ilyen funkció). Hány ütés számít, szorozzuk meg 10, és van egy impulzus - 80.Meg kell gyakorolni otthon a hűvös frissességét a levegőben anélkül, hogy a huzat. Zene akkor hasznos, ha meg akarja hallgatni, is élvezetes lesz. Tempo és a ritmus a munka nélkül engedélyezett a hirtelen változásokat. Gyakorlatokat otthon is jó gondolni különböző dolog. By the way, ha már elkezdett feküdt ki az összes „polcokon”, így szinte hozzászokott.

A képzés terén otthon

Tekerje fel a fenék otthon

Részt a hatását „szamár, mint egy anya” van szükség a program napról napra. Day nem a következő többit. Emlékeztetni kell:

 • Osztályok segít egyedülálló. A lényeg az, hogy ne hagyja el.
 • Egy edzés 40 percig tart: a bemelegítés 7-10 percig, és a többi elfoglalják magukat osztályok.
 • Bemelegítés - a gyorsulás minden rendszer. Győződjön meg róla. Harminc perccel utolsó nagyobb osztályok pulzus 80 ütés (120-140). „Burn” egyébként nem volt ideje, hogy semmi.
 • Minden gyakorlat végezzük 10-szor, majd lépni a következő. És így az egész 40 perc edzés az első héten.
 • Ha korábban használt, úgy érzi, hogy bonyolulttá teheti a gyakorlat, akkor 20-szor. Néhány, mint több, ez jó csinálni őket.
 • Fokozatosan növelje 40-szer egy gyakorlat. Első hét 10-szer / gyakorolja második héten - 20-szor / gyakorlat.
 • Miután 40-szer lépett súlyzó 1,5 kg, ez elegendő.
 • Csak ki kell lélegezni a program keretében: az orr - lélegzet, száj - kilégzés. Akkor kilégzés hangosan.
 • Figyelje a pulzusát. Ha van rossz közérzet lassul, de nem hagyja abba teljesen. Akkor lehet szokni, és könnyebb lesz, hogy elbírja a terhelést.
 • Szükséges, hogy hagyja abba simán. Még ha úgy döntött, hogy hagyja abba a képzés. Tíz perc könnyű mozgások, hogy visszatérjen a normális szívritmust. Egyébként ez szédül.
 • Lehet inni edzés közben nem haladja meg a 250 ml-es, kis kortyokban.
 • Általánosságban elmondható, hogy elmúlik 4-6 héten látható eredmények.

Gyakorlatok fenék szivattyúzás ház

Kísérő képzés.

Egy sor gyakorlatok egyszerű és könnyen használható otthon. Osztályok kezdődik metabolizmus aktívvá válik, a keringési rendszer szivattyúk oxigén a sejtek. A folyamat a zsírégetést. Képzés kerül sor, még finomabb lesz, ha a komplementere:

 1. Fehérje diéta. A szervezetnek szüksége van fehérje, hogy új sejteket. Alkalmas a baromfi, sovány marhahús. Hagyja, hogy a diéta tartalmaz teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, bezdrozhzhevoyhleb. Tiszta ivóvíz kellene folyjon.
 2. Köszörülés természetes szivacs. Douches és szervek csiszolás a vörös szín lazac felgyorsítja az anyagcserét.
 3. A mandulaolaj húzza a bőrt, táplálja, és rugalmas. Jellemzi aktív olaj dörzsölni éget zsír felhalmozódását.
 4. Scrubs, maszkok és pakolások jelentősen javítja a megjelenését kozhi.zakreplyaem hatás „szamár, mint egy anya”

Szokni csak képzése. Nehezebb gyakorolni rendszeresen otthon. Nehéz fenntartani a szokást csinál gyakorlatokat minden nap. Energikus és vitalitás az osztályteremben. Ne feledje, a kellemes érzés. Hagyd, hogy a vér folyik, szükség van egy szapora pulzussal. Legyen minden hónapban van egy szabály, hogy alkalmazza a teljes készlet gyakorlatok, mint a megelőző. A gyakorlat azt mutatja, szupportív terápia elegendő évekig. „Movement - ez az élet.”

Tekerje fel a fenék otthon

lásd még