Telepítése víz törölközőmelegítővel a fürdőszobában a kezüket

Ha az „Towelie” 15-20 éves, minden bizonnyal annak megjelenését ellenjavallt. De miután találkozott a modern társaik a vágy, hogy létrehozza a fürdőszobájában króm kígyószerű csoda.Lefordítani ezt a vágyat a valóságban, két lehetőség van:

 • Hívja szakértők helyett a törülközőt melegebb.
 • Telepítse a törölközőmelegítővel a kezüket.

Bármelyik lehetőséget is választja, olvassa el ezt a cikket a végéig. Ha telepíti lesz alkalmazott, akkor képes lesz arra, hogy megfelelően nyomon munkájukat. Abban az esetben az önálló létesítmény, akkor kap lépésről lépésre „Hogyan csatlakoztassa a víz törülközőmelegítővel”, és könnyen megbirkózni ezzel a munkával.

Törülközőmelegítővel vágva a forró víz rendszer. Ez biztosítja a fűtési éjjel-nappal. Csatlakozás a fűtési rendszer nem kívánatos, mert van meleg víz csak a fűtési idényben. És kap engedélyt a téli az oldalsávon a fűtéscsövek lehetetlen - lehetséges, hogy fagyassza be a felszálló. Ha a törölközőtartó lesz telepítve egy szobába, ahol nincs víz, lesz egy pre-lay vízvezetékek a kelő, hogy a megfelelő helyre.

Az átfogó stratégia helyett a törölköző szárító a következő: le a felszálló a víz, távolítsa el a régi terméket, átkötést találkozásánál fűtött törölközőtartó szerelt gömbcsapok. Ezt követően, akkor is egy sort és folytatni a további munkához.

Ne feledje, hogy a leállítás során a felszálló kell fizetnie az alapkezelő társaság és a több időt ki, annál nagyobb a díjat.

Amikor cseréli a törölköző szárító bélés hozzá lehet elrejtve a falra, majd szabhat csempék vagy burkolat panelek. Nagyon szép, hogy nézd meg!

A listát a munkálatok és anyagok telepítéshez szükséges

Mire van szükség?

A szükséges anyagok és eszközök, hogy szükség lesz:

 1. A termék maga;
 2. Konzolok, amelyben letelepedett;
 3. Polipropilén csövek;
 4. Készülék csatlakozott hozzájuk;
 5. Kés vágására polipropilén;
 6. Polipropilén tengelykapcsolók és szerelvények;
 7. 2 vagy 3 gömbcsapok.

Mit tegyünk?

Most sorolja fel a lépést meg kell, hogy menjen át a csere törölközőmelegítővel:

 • Szétszedni a régi törölközőmelegítővel;
 • Jumper (bypass), és golyós szelepek;
 • Hegesztési polipropilén csövek;
 • Telepítés és csatlakozás az törölközőmelegítővel.

Bontási végi törölközőmelegítővel

A munka megkezdése előtt meg kell az alapkezelő társaság, hogy írjon egy nyilatkozatot a padlón a melegvíz felszálló cső és egyetért ebben egy adott időpontban.Amint a kelő nincs víz, akkor távolítsa el a régi törölközőtartó.

Jumper (bypass) és golyóscsapok

Jumper - ez az varázspálca a váratlan helyzetekre. A telepítés nem szükséges, de nagyon kívánatos.

Képzeljük el, hogy volt egy szivárgás, amely percenként egyre intenzívebb helyeken törölközőszárító kapcsolatokat. Hívni a segélyhívó szolgálatokat, és várjon legalább egy órát a beérkezésük? Vagy ki kell cserélni törülközőmelegítővel. Ismét indulnak az alapkezelő társaság, és várja a le a felszálló meleg víz?

Annak érdekében, hogy ne függ ilyen helyzeteket, és állítsa be a jumper. Ez gyakori (ebben az esetben polipropilén) cső. A telepítéséhez a végén a törölköző szárító van szerelve gömbcsapok, amely szükség esetén kiterjed a vízátfolyás is. A jumper telepítve forgalomba vizet a felszálló nem szűnik esetén is hatalmi törölköző szárító.

Ahhoz, hogy távolítsa el a levegőt a rendszerből ajánlott telepíteni egy további gömbcsap híd is. Ez segít biztosítani a zökkenőmentes meleg vizet cirkuláltatunk törülközőmelegítővel.

Gyakori kapcsolat diagramok törölköző:

Telepítése víz törölközőmelegítővel a fürdőszobában a kezüket

Hegesztési polipropilén csövekben

Törölköző lesz keresztül kapcsolódik polipropilén csövekbe. Miért PP? Ez a legjobb megoldás.

A leggyakoribb anyagok tápcsövet - az acél, réz, és a polipropilén:

 • Acélcsövek nehezek, amelyek érzékenyek a korrózióra, a telepítés igényel hegesztőgép.
 • Brass nem rozsdásodik, de nagyon drágák, és vannak szerelve forrasztással.
 • A polipropilén nem korrodálódik, olcsók, kicsi a súlya. Megerősítés speciális rost jelentősen növelni erejüket és ellenállnak a magas hőmérsékletnek. A széleskörű szerelvények segítségével könnyen csatlakoztathatja polipropilén fémcsövek. A Mount őket nagyon egyszerű. Erre vannak speciális hegesztési eszköz, amely lehet elsajátítani mindössze fél óra, és szabad csinálni jó minőségű kapcsolatot. Ezen felül, ezek az eszközök is bérelhetők legfeljebb árusító műanyag csövek és az építőanyagokat. Ez a szolgáltatás mintegy 400 rubelt naponta.

Szerelése és csatlakoztatása az új törölközőmelegítővel

Hogyan lehet csatlakozni a víz törölköző melegítő forró vizet, szabályozza nyissz 2-04-01-85. Ha érdekelt, az SNP könnyen megtalálható az interneten.

A folyamat telepítése a törölközőmelegítővel a fürdőszobában, és a kapcsolat a műanyag cső elég egyszerű. A végeket csatlakozott hegesztőgép polipropilén kémcsőben.

Amikor szerelés a törölköző szárító kell ellenállnia ferde adagolócső, amelyet meg kell tenni a mozgás irányában a forró vizet. Ő a tartományban 5-10 mm a teljes bélés. Miután törölköző víznek át kell jutnia fentről lefelé, így a takarmány sprue kell csatlakoztatni a felső harang törölköző szárító.

Szabályozott is korlátozza azt a távolságot, amit meg kell tartani az törülközővel bélelt vagy vakolt fal felületén. Ezek a következők:

 1. 35 mm-es - a csövek átmérője nem több, mint 23 mm;
 2. 50 MM - csövek nagyobb átmérőjű 23 mm-es.

Annak érdekében, hogy ne tegye ki a falakon túl nagy feszültség miatt a termikus alakváltozás a fűtött szállító vezetéket, az egész rendszer fix nem kemény, de a konzolok.

Miután a munka befejezésekor ellenőrizni kell az összes kapcsolat - ezek teljesen száraznak kell lennie.