Telepítse a törölközőmelegítővel a fürdőszobában a kezüket - videokalauz

Cseréje elektromos törülközőmelegítő - a kevésbé hagyományos módszer, de ez tartozék mozgékonyabb. Ha azt szeretnénk, hogy telepíteni egy olyan helyen, ahol nem férhetnek hozzá a vízvezetékek, a telepítés nem nehéz. A problémák csak akkor lesz jó szigetelés elektromos vezetékek és a kapcsolat, hanem az energiatakarékosság. A telepítés a víz törölközőmelegítővel kezük jár egy csomó kérdést. Először is, meg kell várni, a kapcsolat lesz a fűtési rendszert, vagy a cső, amely ellátja forró vízzel. Az első esetben kevésbé gyakori, mivel a fűtési fürdőszoba a modern otthonokban általában a második. Ez volt az ő és úgy, mint a mag.2 éves törölközőmelegítővel kezüket szétszerelése

Hogyan kell telepíteni a víz törülközőmelegítővel, ha a fürdőszobában csak egy hajlított cső, amelynek van egy meleg víz? Mielőtt helyette egy szép kiegészítő, fontos, hogy lehetővé teszik, hogy felülírja azt helyileg belül ugyanazt a lakást. Ha a szelep nem kell tárgyalni a ház iroda, hogy blokkolja a forró áramlási bejárata körül.Miután átfedő autópálya áztassa 15-20 percig, így a víz eltűnt a rendszerből, és akkor próbálja megváltoztatni a régi törölközőtartó. Ez a művelet általában nem okoz problémát, kivéve, ha a menetes kapcsolat „beragadt” az idő múlásával. Aztán szükség lesz, hogy megpróbálja alkalmazni a korrózióvédő szer a csatlakozási ponton, és miután némi erőfeszítést, hogy távolítsa el a rögzítőt. Ha nem segít, akkor el kell távolítani a készüléket: köszörű. Ezt követően dönti el, hogyan kell telepíteni a törölközőtartó lesz egy kicsit nehezebb, szükség lesz bütykölni a gerincvezeték, így a menet.

Szereljük fel a törölközőmelegítővel a fürdőszobában a kezüket - videokalauz

Cseréje egy régi törölköző melegítő

Amikor a régi eszközt eltávolítják, és minden készen áll, hogy csatlakoztassa az új törölköző melegítő, meg kell tenniük ezt a lehetőséget, hogy további elvezető cső, az úgynevezett „bypass”, és két gömbcsapok. Ez egy nagyon hasznos kialakítása lehetővé teszi később levágta a víz elhagyása nélkül a fürdőszobában, ha úgy dönt, hogy változtatni ismét ezt a tartozékot.

Telepítése egy új készüléket 3