Teljes leírás a hálózati módok BF4 - megfelelő csapat játékosok

CAPTURE (elérhető lesz béta Battlefield 4)

Teljes leírás a hálózati módok BF4 - megfelelő csapat játékosok

Típusa harcot. Meghatározása Battlefield mód - keveréke minden háborús és gyalogsági harcjármű a föld, a víz és a levegő.


Ajánlott 24 játékos (X360 / PS3), 64-en (Xbox One, PS4, PC)
Commander mód: Opcionális
„Capture” - ez a lényege a Battlefield. Ez magában foglalja egy minden-ki háború a technika a földön, a levegőben és a vízben. Vvyazhites a légiharc egy harcos, összetör harckocsik, járőr a folyó a hajók, és tüzet nyitnak a ellenséges gyalogság. Hatalmas térképek és széles választéka berendezések - „Capture” fog játszani a kívánt módon. Ez az, amit a Battlefield!

A cél egyszerű: elfog a zászló, elpusztítani az ellenséges katonák és hozza erősítést pontokat az ellenfél nullára. A legjobb módja ennek - ellenőrzik a legtöbb meglévő zászlók a térképen. Elfog a zászló, akkor kell lennie egy bizonyos távolságra is. Minél több zászlók irányítja a csapat - a gyorsabb az ellenség elveszti megerősítése pontok. De ne felejtsük el: az ellenség bármikor elveheti a zászlókat, hogy megfordítsa a csata, és arra kényszerítenek, hogy megvédje. Első csapat, hogy a pont az ellenség erősítést nullára nyer.

Excellence (elérhető lesz béta Battlefield 4)
Típusa harcot. Gyorsított gyalogos változata „Capture”
Ajánlott 20 játékos (minden platformon)
Commander Mode: Nem
„Excellence” - egy intenzív, kizárólag gyalogos hálózati mód, amely debütált Battlefield 3: Close Quarters. Sok jele a „capture” (control zászlók erősítést üvegek), „Excellence” egy kompakt és koncentrált játék. A zászló soha nem lesz túl messze - azt jelenti, hogy állandóan legyen a mozgás és a szívében az eseményt. Ezzel szemben a „Capture” a „felsőbbrendűségét” a zászlók veszik sokkal gyorsabb, és a pontok száma megerősítések - az alábbiakban. Ha az ellenőrzés kevesebb bázisok, mint az ellenség - erősítés pont elvész lassan. Minden halál a „Excellence” sokkal többet jelent a harc kimenetelét, mint a „capture”.

Teljes leírás a hálózati módok BF4 - megfelelő csapat játékosok

Típusa harcot. Ádáz csata a technológia és gyalog a törekvés robbanóanyagok
Ajánlott 24 játékos (X360, PS3), 32-en (Xbox One, PS4, PC)
Commander mód: Opcionális
Hívjuk ezt a módot a generátor „pillanatok Battlefield». Az egyik a két új Battlefield 4, „megsemmisítő” mód - minden bizonnyal a leginkább robbanásveszélyes! A „kiirtás” bomba megjelenik egy véletlenszerűen kiválasztott helyen a térképen. Mindkét csapat a harcot felvenni és szállítani, hogy az egyik három gólt az ellenséges táborba, töltés és felrobbant az objektumot. Amint a bomba felrobban, a következő újra megjelenik egy véletlenszerűen kiválasztott helyen, és a káosz kezdődik elölről. A játék addig tart, amíg az egyik csapat nem teszi tönkre mindhárom célokat az ellenség. „Destruction” lehet fejezni rendkívül gyorsan, vagy húzza a végtelenségig - attól függően, hogy a csapat együtt maradnak, és adja ki a bombát a cél. Mint sok más hálózati mód, van is egy határidő, hogy a mérkőzés indokolatlanul nem késleltetik. Összehasonlítva a „capture” harc a „megsemmisítés” általában köré helyen bombák. Ezzel párhuzamosan, a kártya csak egy bomba - úgy, hogy nincs idő akkor viszont egy előre védekező - és fordítva. Meg kell tanulni, hogy előre az ellenség szervezni védelem a megfelelő időben a megfelelő helyen - és, hogy elkapjam a bombát. Állandó kapcsolási védekezésből támadásba nekünk valamilyen módon inspirálta az amerikai futball: a robbanás egy ellenséges objektumot olyasmi, mint a „TD” a sport.Típusa harcot. Versenyképes küzdelem zárt térben
Ajánlott 5-on-5 játékos (minden platform)
Commander Mode: Nem

Tovább multiplayer módban fog debütálni Battlefield 4, „elhelyezés” - letális és versenyképes. Minden játékosnak csak egy élete van az egész kerek, minden lövés is drasztikusan változtatni a kimenetele a csatát. Csapatok nyerhet megsemmisítik az ellenséget között vagy felrobbantása egy katonai oldalon, hogy ellenőrizzék (hasonlóan az M-COM állomás a „Storm” művelet). Létrehozta az alapoktól kezdve, és célja a legügyesebb játékosok a Battlefield, „elhelyezés” a játék egy új árnyalat, amely lényegesen különbözik a mód „Capture” és a „Storm”. A kerek, a játékosok újraéleszteni csak egyszer, és felszámolták harcosok csak tehetetlenül nézni.

Teljes leírás a hálózati módok BF4 - megfelelő csapat játékosok

Típusa harcot. shuterny klasszikus mód a stílus Battlefield 4

Ajánlott 20 játékos (minden platformon)
Commander Mode: Nem

Kevés rendszerek elismert TDM. Mechanics tökéletesen egyszerű: két csapat találkozik a harcban, és az első, aki eléri a meghatározott számú gyilkosságok által elismert nyerő. Semmi felesleges - ez egy ideális hálózati mód, ha kevés időnk van, és azt szeretné, hogy azonnal belevetette magát a játékteret.

Teljes leírás a hálózati módok BF4 - megfelelő csapat játékosok

Típusa harcot. támadják mélyen ellenséges területen, fúj fel az M-COM állomás

Ajánlott 24 játékos (X360, PS3), 32-en (Xbox One, PS4, PC).
Commander mód: Opcionális

Tovább ikonikus Battlefield üzemmódban „Storm” - ez aszimmetrikus csata a támadó és a védő. A cél a támadó csapat - az enyém, és felrobbantja a két M-COM állomás minden területet a térképen. Defenders kell akadályoznia ezt addig, amíg nincs több pontot erősítést. Ha a támadás sikeres - egy kicsit mélyebb ellenséges területen van két M-COM állomás. „Storm” mindaddig folytatódik, amíg a támadó csapat nem semmisíti meg az összes ellenséges hat állomás, vagy nincs több pontot erősítést. Gyakran az egyik fordulója „Sturm” hordozza a játékosok a különböző típusú környezetben, arra kényszerítve, hogy vizsgálja felül a taktika és kirakodás.


Típusa harcot. Négy vállalat küzd a földön, egyre korlátozott támogatást a technológia és a törekvés, hogy a tetején a ranglistán
Ajánlott 16 játékos (minden platformon)
Commander mód: Opcionális

A „közelharci egységek” a harc tartózkodó tetején a táblázat vezetők konvergálnak négy vállalat. Az előőrs, tette egy előre meghatározott számú ölés lesz a győztes. „Valódi csapatok ütemben kölcsönzött” Team harcol”, megduplázva a száma a harcok felek biztosítása, és folyamatos harc a hatalomért.