Teljesítmény 4 hónapos baba

Miután a globális csecsemőtáplálással gyakorlatok 4 hónapos korban, a fő fajta étel az anyatej (vagy képlet flakon-). A napi fogyasztási ráta növekszik 800-900 gramm, és az intervallumok között etetés 3-4 órán át.Ez azt jelenti, hogy egy napon, a morzsa lesz a mellkason legalább 6-szor, és enni az egyik ülésen körülbelül 120-140 gramm tejet. Ez az összeg elég ahhoz, hogy megfeleljen a gyorsan növekvő szervezet komplex fontos vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, zsírok és szénhidrátok.

Ha valamilyen okból az anyatej nem volt elég, hogy már nem tudja kielégíteni az étvágyat a morzsákat, vagy a gyermekorvosok diagnosztizált A vérszegénység jelei érdemes gondolkodni a módszerek megerősítését laktáció vagy az ételek bevezetésének.

Teljesítmény 4 hónapos baba

Kiegészítő ételeket 4 hónapos. Ez már lehetséges!

A WHO ajánlásainak megfelelően, kívánatos bevezetni a szilárd ételek legkorábban 6 hónapos baba életét. Szerint azonban az orvosi recept, akkor előfordulhat, idő előtt.

Sok anya, annak ellenére, hogy az orvosok véleményére vonakodnak hez 4 hónapos baba zöldség püré vagy gyümölcslé, és megetette kizárólag szabott mix, ami nem teljesen ésszerű, mert a gyermek már teljesen kész, hogy megismerjék az új termékeket. Az egyik legfontosabb érv ebben az esetben a fiziológia.

Akár 4 hónap, a gyermek kis felett a mozgását a saját nyelvükön, és nem igazán tudom, hogyan kell lenyelni. Ez azt jelenti, hogy a szilárd étel nehéz kezelni. Még Vodicka kanál ebben az időben a munka és a morzsa azért küzd, hogy nyomja a folyadékot a szájából.

De 4 hónap után, az ügyet felveszi az új funkciókat, és a gyermek fokozatosan megtanulja, hogy enni. Tulajdonképpen emiatt félni az ételek bevezetésének kiegészítő teljesítmény ebben a korban nem kell. Ha mindent jól csinálunk, a gyerek gyorsan sajátítsák el a szükséges készségeket.

Hogyan és mit megengedhető, hogy táplálja a morzsákat 4 hónap

Most, amikor minden kétség eloszlott tudjuk kezdeni, hogy fontolja meg a termékek listáját tette egy 4 hónapos bébiételt. Ezek közé tartoznak:

Ijesztő fajta, nem? De valójában kínálnak egy új ételt kell fokozatosan és kissé.

Teljesítmény 4 hónapos baba


Szakértők javasoljuk kiindulási szilárd ételek növényi püré gomogenezirovanogo:

Ha a baba szenved a kis súlyú vagy instabil szék, az jobban kezdeni gabonafélék.

Sós növényi pürék nem lehet csak úgy, mint egy gyerek, megszokta, hogy az íze az anyatej vagy édes keveréke, és ezért szükség van a szülői kitartás és türelem.

Teljesítmény 4 hónapos baba

Amikor egy gyermek megpróbálja zöldségek (adaptáció kb 5-7 nap), akkor lehet ajánlani gyümölcs, zúzott püré állaga:

Valószínűleg a gyerek ezeket a termékeket vesz könnyebben, mint, biztos, hogy kérem anya.

A gabonafélék tekintetében a 4 hónap a legmegfelelőbb megoldás az lenne oldható élelmiszer instantons gluténmentes gabona:

De a köles, zab, árpa és rozs kása jobb várni, mert tartalmaznak glutént - egy fehérje, ami miatt a súlyos tots és puffadás.

Az első lé. amelyek megpróbálják 4 hónapos baba - alma. Abban az időben ismerkedett ezzel a termékkel, akkor jobb, ha hígítsuk forralt egy kis vizet, körülbelül 1: 1 és nem nyújt több, mint egy teáskanál, fokozatosan növelve az adagot.

Adaptált túró Baba kisgyermekek kívánatos bevezetni az utóbbi mennyisége 1-2 teáskanál mint syrkovoy tömege hígítjuk anyatejben, vagy ezek keveréke.

akkor hogyan

Most adunk néhány ajánlásokat az étel mennyiségét:

  • Növényi / gyümölcsvelő (grammban): Az első nap - 5, a második - 10, a harmadik - 15, a negyedik - 20, egy ötödik - 50, hatodik - 90-100, hetedik - 120. Az utolsó napon, az egyik csalit képes helyettesíteni egy betápláló .
  • Kasha (grammban): Az első nap - 5, a második - 10, a harmadik - 15, a negyedik - 20, egy ötödik - 50, hatodik - 80, a hetedik - 100-120.
  • Juice: egy héten belül annak összege egy teáskanál-ját 40-50 ml.

Bemutatkozik szilárd ételek, ne felejtsük el, hogy ez jobb, hogy a reggeli és a délutáni és az anyatejben vagy tápszer a jelenlegi mennyiség (800-900 gr.). A legkisebb allergiás reakció, és túlságosan vékony / szoros szék - egy ok arra, hogy megszünteti az új termék és a keresési helyette a rendelkezésre álló sokféleségét.

Teljesítmény 4 hónapos baba
Lure morzsa 3 hónap - az első lépés egy felnőtt élelmiszer

Teljesítmény 4 hónapos baba
Amikor kezdeni kiegészítő élelmiszerek, míg a szoptatás - megérteni a bonyolult ételmorzsa

Teljesítmény 4 hónapos baba
Reakcióvázlat kiegészítő táplálás a szoptatás alatt

Természetesen a baba étrend nagyon fontos, ezért különös figyelmet kellene fordítani. Már újra olvasni egy csomó cikket, valamint konzultált a különböző orvosok, mielőtt morzsa különböző keverékek. És a csalit sokkal azonos csalit a fent leírtak szerint.

Gyermekem nem vált a harmadik napon van szín kapustu.mozhno hogy másnap, hogy adjon neki egy cukkini