Téma megtekintése - hogyan lehet növelni a letöltési sebesség

Azt, hogy letöltse az interneten a különböző filmek, játékok és így tovább. Letöltési sebesség folyamatosan változik. A folyamat kezdődhet a nagy sebesség és egy idő után a sebesség csökken. Miért történik ez? Ki a hibás? Szolgáltató? Vagy vannak más okok miatt? Használható minden programot, hogy növelje a sebességet a letöltés legalábbis nem sok? Néha nagyon fáradt a várakozás és a türelem véget ér. Melyek a fő oka a növekedés vagy csökkenés fájlok letöltési sebesség? Hogyan szabályozza ezt a sebességet?letöltés sebessége több tényezőtől függ. Az első és legfontosabb a díjcsomag, ami biztosítja a szolgáltató. Szintén a szoftver és a számítógépes hardver, a modem beállításait, ha van ilyen. Jelentősen növeli a letöltési sebesség csak akkor lehetséges, ha képesek vagyunk megváltoztatni a díjcsomag vagy szolgáltatót. A másik dolog az, hogy a letöltés sebessége csökkenthető, ezzel eloszlatva keresztül, több injekciót. Ha kell valami gyorsan letölteni a torrent, tedd a többi injekció szünet, hogy még a forgalmazását, nem, vagy legalábbis korlátozza a sebességet (kattintson a jobb injekcióval, a bal oldali tulajdonságok).

Téma megtekintése - hogyan lehet növelni a letöltési sebesség

Sajnos yuliyaskiba befolyásolja a letöltési sebesség is nagyon nehéz, mert a sebesség számos tényezőtől függ, túl ellenőrzés. Ez az, amikor rázza a film özön, akkor van egy letölthető több felhasználó és hogyan lesz, illetve, és a letöltési sebesség nagyobb lesz. Jó sebesség, amikor szükséges akkor Sider szintén tartozik a hálózat, vagy a belső fájl tárolására szolgáltató, mert ez az, ahol a sebesség korlátozott, csak a sávszélességet. Itt például azt, ebben filehosting letölteni egy filmet a 2 GB-öt perc alatt. És mégis, hogyan lehet növelni a letöltési sebesség? Azt mondják, hogy van egy út, de szükséges, hogy használja a kiváló minőségű proxy szerver, amely jó adatcsatorna.


Téma megtekintése - hogyan lehet növelni a letöltési sebesség

Ott már említettük Download Master program. Fő jellemzője, hogy megrázza a fájl nem ugyanabban a patak, és egy pár. Ezért a „fizikai” csatorna-ez nem növeli a sebességét, de ezt használja hatékonyabban. Mi végül ez ad egy kissé magasabb injekció, ahelyett, hogy csak a „böngésző”.

Ezen kívül szeretném hangsúlyozni, hogy az integrált (beépített) Download Master nemcsak a Firefox, de az Opera, Chrome, Safari és az IE, és még treknutye Yandex böngésző. Ha a telepítés integráció böngészők nem történt meg, a szokásos módon, automatikusan (vagy akarta, hogy kapcsolja ki), akkor tegye a következőket:

1) A fő ablak a Download Master (DM) válassza ki a menüpontot az „Eszközök”
2) Válassza ki a "Settings"
3) A bal oldali részén az ablak, kattintson a bal egérgombbal egyszer a tárgy „integráció”
4) Állítsa kullancs.

Gombok „kiterjesztett” és „Egyéb böngészők” jelenik meg az oldalon vestbaytov. A részleteket, mind az orosz, és kifejtette, képekkel kérdésre a program beállításait.

Tovább a zsemle DM szeretnék megemlíteni képes kötegelt feltöltés (több fájlt a különböző forrásokból származó). Batch sablon letöltése (képgaléria pumpálni kényelmesen) segítségével hivatalos jelek, mint a csillag „*” és mindenféle felkiáltás, kérdő. Lehetőség automatizálás (injekció ütemezett leállítási az internet vagy a számítógép, a végén az összes letöltés), és számos területen alkalmazhatók.