Tenyérjóslás sorban a szerelem, a házasság és a szív

Tenyérjóslás - az egyik legősibb misztikus tudomány, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza a sorsát a személy mentén a kezét. Rajz keze teljesen egyedi és különleges. Hasonlóképpen, mint az egyedi sorsát. Kézzel meg tudja határozni a várható élettartam és az időszakokban, amikor a személy lesz jelentős esemény, megtudjuk, mit fog tenni, és megtudja, mi a baráti kapcsolatok. Amikor valaki belép egy házasságot? Hány gyerek ő megszületett? Vajon lehet gazdag vagy szegény? Mindezek a kérdések is választ tenyérjóslás. Vonal a tenyér a szerelem - az egyik legfontosabb. Ez a cikk megmondja többet, amit meg lehet állapítani belőle.Elhelyezkedés és értéke

love line úgy alakítunk ki, három ujjal: középen, gyűrű és kisujja.

Tenyérjóslás sorban a szerelem, a házasság és a szív
Rajta tudja megjósolni, személyes életének. Úgy kezdődik alatt a kisujj, és kiterjeszti az egész tenyér. Ezen kívül meg lehet adni a karaktert, és megtudni, milyen szerepet személy hozzárendel egy romantikus kapcsolatot a sorban szeretet. Tudja meg, hogy mennyire erős a kötődés a második felében - ez elég nehéz, hogy valaki, aki ellen tenyérjóslás. Szerelem vonal jelenik meg a részleteket.

Mi lesz a jövő partnere

Nagyon mély, jól látható jellemzői azt sugallja, hogy a partnere lesz egy erős hatással van rád. A családi élet, így az emberek sokkal inkább arra kell önellátóak. Ha megtanuljuk, hogy saját döntéseket, és nem csak támaszkodni az egész második felében, a házasság minden bizonnyal sikeres lesz. Nem valószínű, hogy sikerül létrehozni egy boldog család azoknak az embereknek, akik szeretik a sorban ívekhez. Azt mondja, hogy a kötvények a házasság valószínűleg nyomást gyakorolni a partnere. Arról, hogy minden esetben, a családi élet boldog lesz, és mondd tenyérjóslás. Love line, sima, tiszta és villák, jósolja egy hosszú és sikeres házasság. A jelenlét rajta a szigeteket ígér mindenféle probléma.

Tenyérjóslás sorban a szerelem, a házasság és a szív


A család életét egy férfi egy minta egy kéz lesz rövid életű.

Ebben az esetben, ha a vonal szeretet véget ér egy villával, vagy valahol megszakad, várja a válást. Ez az első házasság ebben az esetben sikertelen lesz. Forgatható le a pályáról azt mondja, hogy meg lehet tapasztalni a partnere.

Hogyan állapítható meg, az idő a házasság

A válasz arra a kérdésre, hogy vajon, ha férjhez, vagy férjhez megy, akkor is így tenyérjóslás. Love line - nem az egyetlen, ami meghatározza sorsát tekintve személyes életét. Emberi kéz, vannak más tervez, amely lehet megítélni, hogy hogyan alakul ki partnerség. Például, ha az elkövetkező sima és tiszta vonalak a szerelem fut mélyen line hatása a házasság valószínűleg nagyon boldog. Ezen felül, az emberek hajlamosak a család feje.

Tenyérjóslás sorban a szerelem, a házasság és a szív
Körülbelül az időben az ő házassága tell kapcsolódási vonal alatt helyezkedik el a kisujj, és csak a vonal fölé szeretet. Igen, igen, nem tévedés: a kérdéseket megválaszolja jóslás (tenyérjóslás) kezét. Vonal a szeretet és ragaszkodás futó vonal egymáshoz közel, azt mutatják, hogy elvenni, vagy elvenni egy ember lehet elég korán (mielőtt 25 éves). Ha a távolság nagy közöttük a házasság valószínűleg arra a következtetésre jutott évesen körülbelül 30 év. Előfordul, hogy a kapcsolódási vonal fut közvetlenül az alapja a kisujj. Ebben az esetben a második fele az emberek találja legkorábban negyven éves.

Bizonyos esetekben, love line jósolja a tragédia az élet

Tény, hogy nagyon érdekes tudomány - tenyérjóslás. Vonal a szerelem és a házasság lehet beszélni emberi sors meglehetősen részletes. Ebben az esetben, ha megszakad egy kereszt, találsz valami rossz. Előfordulhat, hogy egy ember egy ilyen funkció egy kézzel ölni társa. Ugyancsak nem túl jó, ha love line metszi a vonal a sors.

Tenyérjóslás sorban a szerelem, a házasság és a szív
Ez azt sugallja, egy esetleges boldogtalan szerelem.

Bármi is volt, de nem egészen egzakt tudomány - tenyérjóslás. Love line (fotó a címkén látható a jobb oldalon), persze, segít előrejelzésére, mi fog történni, hogy egy személy egy romantikus kapcsolat. Azonban a tapasztalt chiromantists úgy vélik, hogy semmi végzetes nem lehet ebben az életben. Ha bármilyen módon love line jósolja a tragikus események - ez csak egy figyelmeztetés, és semmi több. Man szabad akarata van, és ezért sorsa lehet változtatni.

Mi mást is érdemes tudni

Kivéve, ha jobban megnézed mindkét kezét, akkor veszi észre, hogy a vonalak a szerelmi mindkét részről több irányból és megjelenését. Azoknál a nőknél, a sors határozza meg a bal kezét. A jobb oldalon látható összes változás az életben a saját. Férfiakban, illetve épp ellenkezőleg. Tehát ne aggódj, ha a vonalak a kezét jósolják, hogy valami rossz. Légy optimista, és meg tudja változtatni a sorsát a jobb!

Tenyérjóslás vonal szerelem, a házasság és a szív